13 de modele unghii ombre cu energia verii

13 de modele unghii ombre cu energia verii
Modelele de unghii ombre sunt fascinante pe tot parcursul anului, dar devin mai atragatoare in sezonul estival. Aceasta tehnica ofera posibilitati nelimitate atunci cand lucrezi cu o baza estompata, care poate arata bine si singura sau poate servi drept panza perfecta pentru arta sofisticata.

Indiferent daca preferi nuante monocrome sau accente luminoase de culoare, sau poate iti place un design plin de impact, care sa atraga privirile si sa fie admirat, poti gasi inspiratie in tehnica ombré. Iata 13 optiuni de manichiura ombré care iti pot starni creativitatea si iti pot aduce inspiratie pe tot parcursul verii.


1. CULOAREA GALBENA

.


Aceasta combinatie subtila de galben si mov in stilul ombré este alegerea perfecta pentru a-ti infrumuseta manichiura de primavara tarzie. Nuantele delicate se imbina armonios cu tonul pielii tale, creand un efect de frumusete naturala. Pentru a completa si mai mult aceasta manichiura, adauga cateva flori tridimensionale uimitoare pentru a crea o adevarata opera de arta pe unghiile tale.

(5)
75 cumpărat
ID: 2524
26 ron
23,40 ron
-10%



2. GANDESTE-TE LA ROZ

.


Aceasta manichiura prezinta o combinatie impecabila de nuante de roz. Pornind de la un rosu intens si trecand treptat la un roz vibrant, acest design cu siguranta va atrage atentia si va aduce multe complimente. Este o manichiura absolut perfecta pentru vara, emanand o energie plina de pasiune si stralucire, specifica acestui sezon insorit.




3. MOMENTE METALICE

.


In 2023, una dintre cele mai apreciate tendine in materie de manichiura a fost reprezentata de unghiile metalice si cromate. Acest stil a adus un aspect extrem de modern si glamour, oferind un efect spectaculos prin topirea nuantelor argintii intr-o nuanta cromata. Rezultatul final este pur si simplu magnific, creand o iluzie a viitorului si a tehnologiei pe unghii.


4. CA BOMBOANELE

.


Aceasta incantatoare combinatie de roz vibrant si violet ombré emana o bucurie dulce si te invaluie intr-un sentiment de fericire autentic, de fiecare data cand iti indrepti privirea spre unghiile tale.

9 cumpărat
ID: 3160
9 ron
8,10 ron
-10%



5. ENVIDIA VERDE

.


Acest set ofera combinatia perfecta intre o nuanta ombré si o nuanta mata, rezultand un aspect sofisticat pentru unghiile tale. De asemenea, este inclusa o banda aurie metalica, care se intinde elegant de-a lungul fiecarei unghii, pentru a crea un design sofisticat si rafinat.

(5)
73 cumpărat
ID: 2245
26 ron
23,40 ron
-10%
7 cumpărat
ID: 3240
9 ron
8,10 ron
-10%
(5)
44 cumpărat
ID: 12429
26 ron
23,40 ron
-10%



6. PASTEL ROZ

.


Admiram aceasta tranzitie usoara de la nuanta de liliac la un delicat roz pastel prafuit. Aceasta progresie subtila adauga o nota de frumusete si rafinament, transformand-o intr-o manichiura aparte fata de simpla si obisnuita manichiura roz monocroma.




7. NUANTA DE SIRENA

.


Admiram aceasta superba combinatie de nuante violet si albastru cer, pe care o puteti realiza cu usurinta chiar acasa. Pentru a crea un efect de gradient, va recomandam sa utilizati un burete pentru aplicarea culorii, astfel incat sa obtineti o tranzitie lina intre nuante. Pentru a adauga un strop de magie, nu uitati sa aplicati si un strat de acoperire stralucitor preferat, care va crea un efect uimitor de reflectare a luminii.

(5)
20 cumpărat
ID: 2396
26 ron
23,40 ron
-10%



8. TREND MIX

.


Aceasta manichiura reuseste sa combine armonios diferite tendinte de moda, conferind un farmec si o frumusete unica unghiilor tale. Fiecare deget devine o panza artistica pe care se regasesc nuante si texturi captivante, creand un aspect perfect adaptat stilului tau personal si starii tale de spirit.


9. PUTERE VIOLETA

.


Aceasta manichiura reprezinta o combinatie exceptionala intre tehnica ombré monocromatica si insertii subtile de pietre pretioase, conferindu-i un aspect cu adevarat sofisticat si unic.



10. CURCUBEU

.


De ce sa ne restrangem la o singura culoare cand putem explora intregul spectru al curcubeului? Acest set ombré este ideal pentru vara, oferindu-va o varietate de nuante stralucitoare care atrag atentia. Aceste nuante sunt apoi armonios combinate cu nuante nude, creand un contrast placut. Aceasta combinatie indrazneata de culori ne ofera o bucurie absoluta, iar rezultatul este un aspect unic si vibrant.

6 cumpărat
ID: 3263
9 ron
8,10 ron
-10%
2 cumpărat
ID: 11514
26 ron
23,40 ron
-10%
ID: 11542
28 ron
25,20 ron
-10%


11. PUTEREA FLORILOR

.


Aceste nuante impresionante de albastru ombré sunt incarcate de spiritul Frantei si de farmecul istoric. Ele emana o stralucire delicata si tranzitorie a culorilor, reanimand acest aspect de vara si creand o oportunitate perfecta pentru a ne scufunda in amintiri din trecut.


12. BLOC DE CULOARE RAZUIT

.


Reinnoieste-ti manichiura prin abordarea unor modele mai captivante decat simplele unghii monotone. Ia in considerare o combinatie indrazneata de culori care sa creeze un efect de gradient impresionant - roz cald si portocaliu. Aceasta optiune nu numai ca va conferi unghiilor tale un aspect elegant, dar va adauga si un mister si un impact aparte look-ului tau.


13. SMILES

.


Curcubeul pastel ombré strapunge adanc in inimile noastre, inundandu-ne cu o bucurie infinita ce se revarsa din toate culorile sale. Insa, atunci cand zambetele noastre se impletesc cu aceasta minunatie, fericirea atinge o perfectiune absoluta.

Sursa : www.byrdie.com
Autor: Dylan Marino

Magazinul onlain Global Fashion este locul ideal pentru a gasi produse profesionale de ingrijire si modelare a unghiilor.
Data: 20.06.2023 07:38 Vizualizări: 579