Manichiura catifea de iarna: 18 cele mai elegante idei

Manichiura catifea de iarna: 18 cele mai elegante idei
Catifeaua reprezintă unul dintre acele textile rafinate capabile să ofere o senzație de lux. Prin urmare, suntem încântați să vă prezentăm faptul că acest stil elegant poate fi acum transpus pe unghii. Utilizarea unui lac semimetalic cu sclipici strălucitor vă permite să obțineți instantaneu un finisaj sofisticat, asemănător vizual cu catifeaua moale. Deși acest design arată impresionant în orice sezon al anului, este deosebit de potrivit pentru sezonul rece și pentru perioada festivă.

Mai jos găsiți 18 opțiuni de manichiură de catifea, perfecte pentru lunile festive și mai reci.


01 Unghii de catifea de iarnă

.


Hai să explorăm împreună un exemplu fascinant al eleganței unghiilor catifelate, unde frumusețea se întâlnește perfect cu ușurința în îngrijire. Pentru această experiență senzațională, tot ce vă trebuie este un strat subtil de ojă semipermanentă Black Elite nr. 159 sau 156 de la Global Fashion.

(5)
79 cumpărat
ID: 2443
27,50 ron
24,75 ron
-10%
(5)
89 cumpărat
ID: 2446
26 ron
23,40 ron
-10%

02 Unghii bronz de catifea de iarnă

.


Apreciem textura rafinată a acestei manichiuri cu efect catifelat într-o nuanță de bronz, care pare să imite cu succes modelul unui pulover tricotat. Această manichiură se integrează cu armonie în atmosfera iernii.


03 Unghii verzi cu ochi de pisică

.


(5)
45 cumpărat
ID: 16046
36 ron
32,40 ron
-10%
04 Design din catifea de culoare roz și prună

.


Acest model sofisticat de unghii, în tonuri delicate de catifea roz și prună, reamintește de versiunea adorabilă de sărbătoare a rochiei purtate de Jennifer Garner în filmul "Ocean's 13 Friends". Cu gama sa variată de nuanțe și detalii rafinate, această manichiură se obține cel mai bine în mâinile profesioniștilor, pentru a asigura un rezultat impecabil.


05 Unghii verde mentă

.


Această manichiură este absolut adorabilă! Unghiile prezintă o combinație perfectă de margini verzi catifelate și o aură ombré mentolată incredibilă.


06 Unghii de catifea roz și maro

.


Această manichiură cu nuanțe de roz, maro și argintiu nu doar că emană o delicatețe incredibilă, dar și emană un șic remarcabil. Prin combinarea perfectă a acestor culori, obții un echilibru ideal între delicatețe și farmec, rezultând un look neutru glam, perfect pentru a evidenția frumusețea mâinilor tale.


07 Unghii roșii de catifea

.


Eleganța catifelei roșii poate fi sublimată în diverse creații, fie că vorbim de prăjituri rafinate, rochii sofisticate, genți de mână cu stil sau chiar în detalii minuțioase de manichiură. Această textură fină și culore vibrantă adaugă un farmec aparte oricărui obiect, conferindu-i o notă de rafinament și lux. Astfel, catifeaua roșie devine un element versatil și atrăgător, capabil să transforme orice creație într-o expresie artistică a eleganței și bunului gust.

(5)
85 cumpărat
ID: 2507
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
31 cumpărat
ID: 12436
26 ron
23,40 ron
-10%

08 Unghii de catifea în culorile albastru și șampanie

.


Unghiile sofisticate în nuanțe de catifea - un albastru profund și o șampanie rafinată - reprezintă o alegere excelentă, fie că sunt purtate individual, fie într-o combinație abilă. Imersați-vă în atmosfera festivă a sezonului alegând nuanțe de șampanie sau creați un aspect elegant și răcoros prin optarea pentru un albastru rafinat.


09 Unghii roșii de catifea cu fulgi de zăpadă

.


Dacă te tentează ideea unor unghii elegante de catifea roșie, dar vrei să adaugi o notă și mai festivă, completează aspectul cu câțiva fulgi de zăpadă delicați.

(5)
30 cumpărat
ID: 2436
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
31 cumpărat
ID: 12436
26 ron
23,40 ron
-10%

10 Unghii roz și argintii într-un pulover de catifea

.


Dacă ești adept al stilului literar în designul unghiilor, cu siguranță vei aprecia această manichiură în stil jumper. Acest design de iarnă remarcabil se distinge prin finisajul său dual, combinând texturi mate și catifelate pentru un aspect cu adevărat elegant și la modă.


11 Unghii albastre de catifea cu fulgi de zăpadă

.


Fulgii de zăpadă arată absolut minunat chiar și pe unghiile acoperite cu o nuanță intensă de albastru în catifea. Dacă îți dorești un design de unghii elegant, îți recomand cu căldură să alegi varfuri french rafinate, împodobite cu fulgi de zăpadă delicat conturați.

(5)
71 cumpărat
ID: 2345
26 ron
23,40 ron
-10%