Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 226

Codul produsului: 2484
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,23 €
5,69 $
25 cumpărat

Cantitate:

25 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 211
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E103
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 226
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

 • acoperire perfecta;
 • luciu deosebit;
 • nuante magice;
 • aplicare usoara si rapida;
 • rezistenta indelungata;
 • buna aderenta;
 • consistenta optima;
 • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
 • calitate superioara garantata;
 • cel mai bun raport calitate/pret;
 • compatibil in diverse formule de lucru;
 • nu contine compusi toxici;
 • rezultate profesionale;

.

Despre culoare

.

VIOLETUL ÎNCHIS: ELEGANȚĂ ȘI PROFUNZIME ÎN LUMEA OJEI SEMIPERMANENTE

.

Într-un univers plin de culoare și creativitate, nuanța violet închis strălucește ca o bijuterie, aducând cu sine un aer de mister și eleganță în lumea ojei semipermanente. Global Fashion, un nume sinonim cu calitate și diversitate în culori, te invită să explorezi frumusețea acestei nuanțe mediu-întunecate de purpuriu, aducând un element de profunzime și stil fiecărei manichiuri.

.

.

Violetul închis este mult mai mult decât o simplă culoare - este o poveste în sine. Imaginează-ți o noapte senină de vară, când cerul este presărat cu stele strălucitoare, iar lumina lunii îmbrățișează cu tandrețe peisajul într-o aură mistică de violet. Această nuanță profundă emană o eleganță și rafinament, aducând un farmec distinct fiecărei manichiuri. Când aplici oja semipermanentă în nuanța violet închis, fiecare pensulăstură devine o călătorie într-un univers de frumusețe și creativitate. Textura sa bogată și cremoasă se întinde ușor pe unghii, oferind acoperire uniformă și strălucire de lungă durată. Fiecare strat aduce cu sine o adâncime captivantă, transformând fiecare manichiură într-o operă de artă. Global Fashion se remarcă nu doar prin calitatea sa superioară, ci și prin diversitatea sa în culori. Cu o gamă variată de nuanțe vibrante și intense, acest brand te încurajează să-ți exprimi creativitatea și să-ți definești propriul stil în lumea nail art-ului.

.

.

Violetul închis este perfect pentru orice ocazie și orice sezon. Este o alegere ideală pentru un look elegant și sofisticat în timpul serilor de toamnă sau pentru a aduce o notă dramatică în timpul iernii. În concluzie, nuanța violet închis redefinește eleganța și profunzimea în lumea ojei semipermanente. Cu o acoperire impecabilă și o strălucire intensă, această nuanță devine punctul culminant al oricărei manichiuri. Îndrăznește să îți exprimi individualitatea și stilul cu nuanța violet închis și lasă-ți unghiile să strălucească în lumina propriei tale frumuseți!

.

.