Top tendinte de manichiura: ce culori purtam pe unghii in iarna anului 2022

Top tendinte de manichiura: ce culori purtam pe unghii in iarna anului 2022
Atunci când discutăm despre paleta de culori pentru modă și frumusețe în sezonul de iarnă, observăm adesea că culorile devin mai adânci și mai misterioase. Nu este de mirare, deoarece acesta este momentul în care preferăm nuanțe cele mai reci și caracteristice, care ne însoțesc pe tot parcursul anului. Cu toate că unele dintre aceste nuanțe, cum ar fi burgundy, albastru marin, smarald și argintiu, sunt alegeri clasice pentru lunile de iarnă, este important să ne amintim că întotdeauna există loc pentru experimente.

Potrivit maestrului celebrităților în manichiură, Gina Edwards, secretul constă în a profita de ceea ce ea numește "culorile ancoră". "Cele mai elegante nuanțe de iarnă pentru unghii sunt culorile de bază obișnuite, dar pot fi mai strălucitoare, mai saturate sau mai luminoase", susține ea. "Diferența lor față de culorile de iarnă obișnuite le face cu adevărat unice".

Astfel, în lumea modei și frumuseții de iarnă, există loc pentru creativitate și individualitate, și nu trebuie să vă fie teamă să experimentați cu culorile pentru a vă crea propriul stil distinct.

Având în vedere acest lucru, să continuăm lectura pentru a afla despre cele mai actuale culori pentru unghii în timpul iernii, conform opiniei lui Edwards și a colegilor săi, inclusiv celebrul maestru al manichiurii, Betina Goldstein.


MOV INABUSIT

.


"Nu foarte roz, dar nici foarte fructat, movul este o nuanță de tranziție perfectă, crede Edwards."



ARGINTIU

.


"Uitați de tradiționalul argint strălucitor - Goldstein afirmă că în iarna anului 2022, cel mai bine este să folosiți crom sclipitor. Cromul strălucitor creează un efect mai îndrăzneț și neașteptat, conferind aspectului o atractivitate incredibilă."



MOKO

.


Stilistul cunoscut Goldstein afirmă că în sezonul rece devin deosebit de potrivite nuanțele bogate și calde de ciocolată. Aceste nuanțe calde de ciocolată permit crearea unei imagini care nu numai că se potrivește sezonului, dar adaugă și o notă de pasiune arzătoare stilului tău.



ALBASTRU

.



Un alt nuanță perfectă pentru iarna anului 2022 este albastru cobalt. Acestă culoare, potrivit expertului Goldstein, cu siguranță nu te va lăsa indiferent. Este ideală pentru a crea ținute strălucitoare și elegante în sezonul rece. Dacă preferi manichiura cu artă pe unghii, albastrul cobalt poate fi o alegere excelentă. Acest nuanț arată deosebit de impresionant atunci când este completat cu detalii sub formă de ochi răi sau alte elemente recunoscute. Acest lucru va conferi manichiurii tale un aspect distinct și misterios.



VERDE INCHIS

.


Goldstein afirmă că nuanțele închise de verde sunt întotdeauna la modă în timpul iernii. Verdele închis de tip englez adaugă o notă de stil retro culorii, având accente de ace de brad. Nu știu cum este pentru voi, dar pentru noi, acest lucru aduce aminte de pielea verde veche și de lampa verde de sticlă - cu alte cuvinte, un stil științific care ar putea deveni dominant în cercurile academice întunecate de pe TikTok.



CIRES-ROSU

.


Conform lui Edwards, tocmai atingerea neașteptată de clasic face ca ea să fie atât de potrivită și atrăgătoare în timpul iernii.



MUSTAR-GALBUIE

.


Una dintre culorile care s-a întors în modă în ultimii ani este galbenul mustar. Această nuanță bogată și călduroasă, inspirată de stilul anilor '70, se preconizează a deveni una dintre tendințele majore în moda lumii în 2022, conform expertului în modă Goldstein..



ROZ CALD

.



"Roz fierbinte" este una dintre acele nuanțe pe care, în opinia mea, le găsesc perfecte pentru sezonul estival. Cu toate acestea, conform lui Goldstein, nuanța strălucitoare de fucsia va fi un trend absolut nelipsit în iarna anului 2022.



PORTOCALIU

.



Sursa: www.byrdie.com
Autor: Rebecca Norris
Data: 05.05.2022 13:23 Vizualizări: 103