Freze pentru manichiura hardware. Cum sa faci alegerea corecta?

{ $article->title }}
Manichiura hardware este procedura «de lux» si acest lucru nu este surprinzator, deoarece datorita acestei proceduri, unghiile devin mai netede si isi pastreaza structura. Insa, ca manichiura sa fie corecta, este necesar alegerea instrumentelor potrivite, unul dintre care, fiind frezerul pentru manichiura. Pentru a alege corect freza pentru frezerul de manichiura, am incercat sa redam in acest articol. Speram, ca o sa va fie de folos.Pentru ce sunt necesare frezele?

Frezele pentru manichiura sunt destinate pentru:
- indepartarea gel lacului.
- slefuirea unghiei.
- prelucrarea rolelor laterale.
- indepartarea cuticulei.
- prelucrarea picioarelor pentru pedichiura.
- modelarea placii unghiilor.Tipuri de freze  pentru manichiura

Frezele au diferite forme, dimensiuni, duritate si grad de abrazivitate. Fiecare freza are scopul sau.

Freze ceramice. Nu sunt predispuse pentru coroziune, nu se incalzesc in timpul rotatiei, marginile acestora nu sunt infundate cu praf. Prelucreaza pielea, unghiile si cuticula. Frezele ceramice pot fi de diferite forme si au diferite dimensiuni. Sunt perfecte pentru mesterii incepatori. Ceramica este insensibila la solutiile de dezinfectare chimica, poate fi incalzita intr-o autoclava sau cuptor. Cel mai adesea astfel de freze au abrazivitatea medie. Daca este necesara prelucrarea acoperirii rigide, este mai bine procurarea frezelor foarte ferme. Pentru prelucrarea pielii din jurul placii unghiei,  indepartarea cuticulei,  trebui procurate freze cu abrazivul fin.
Caracteristica frezelor ceramice - fragilitatea. Acestea trebuie manipulate cu grija - caderea pe podea poate duce la deformarea suprafetei.

Freze de diamant. Astfel de instrumente se potrivesc atit pentru lucrul cu pielea blinda cit si pentru unghiile fragile. Acestea pileaza marginea libera a unghiei si zonele aspre ale pielii. Aceste instrumente sunt utilizate de mesterii profesionisti: frezele permit la maxim prelucrarea suprafetei. Frezele de diamant sunt naturale si artificiale. Insa acestea se opresc rapid si se sfarima.Dimensiunea frezelor arata sfera utilizarii acestora. Daca este necesara prelucrarea cuticulei si pielea din jurul acesteia, este necesara instalarea patronului in freza. De asemenea, sunt unul dintre cele mai sigure tipuri de scule rotative.
Caracteristica frezelor de diamant - nu se incalzesc in timpul lucrului, prelucreaza bine pielea si unghia pe dispozitivele cu putere redusa: pina la 20 mii. rpm

Freze de corundun. Potrivite pentru prelucrarea unghiilor naturale, artificiale, a pielii cuticulelor si a picioarelor. Fabricate din alumina cristalina - rubin artificial. Proprietatile sale abrazive moi, sunt utilizate pentru prelucrarea delicata a pielii sensibile. Riscul de ranire a frezelor de corundun pentru manichiura hardware este extrem de redus, de aceea sunt recomandate mesterilor incepatori.

Freze de carbit. Aceasta categorie include atit metalele, cit si frezele din alte aliaje dure. Fabricate dintr-un amestec de metale pe baza de tungsten. Unghiile naturale trebuie manipulate cu grija din cauza riscului de ranire. Prin urmare, de obicei se recomanda utilizarea acestor freze pentru lucrul cu acoperirea artificiala. Sunt predispuse pentru pilarea lungimii unghiei, corectiei.

Frezele de carbit se disting prin tipul de crestaturi:
Drepte - dure, traumatice.
Inclinate - varianta mijlocie.
In forma de cruce - potrivite pentru prelucrare usoara.
Caracteristica frezelor de carbit, absenta prafului in lucrul cu toate tipurile de suprafete.
Freze, slefuitoare si lustruitoare. In etapa finala a manichiurii este nevoie de:
Slefuitor - ajuta la aducerea placilor de unghii la perfectiune, netezeste toate inexactitatile si elimina stratul suplimentar de gel sau acoperire acrilica.
Lustruitor - folosit pentru curatarea pielii de rugozitate si bavuri, si pentru a conferi unghiilor acrilice o stralucire lucioasa.
Capacele de nisip. Capacele de slefuire pot fi utilizate pentru prelucrarea delicata a pielii keratinizate pe rolele de unghii, indepartarea calusurilor in timpul manichiurii si pedichiurii. Capacul este pus pe o baza de cauciuc sau metal si este folosit o singura data, dupa finisarea lucrului se elimina.

Gradul de abrazivitate a frezelor
Dupa abrazivitate, frezele se impart in 6 tipuri:
alb - cea mai blinda.
galben - forte fina, se potriveste in lucrul atit pe piele, cit si pe unghiile naturale (15 microni).
rosu - fine, prelucrarea crestelor laterale, indeparteaza fisurile si calusurile (30-50 microni).
albastru - medii, ridica cuticula (pentru indepartarea ulterioara a partii uscate), curata pterigionul si proceseaza crestele laterale (90-125 microni).
verde - mascate, pentru lucrul cu pielea intarita (125-181 microni).
negru - foarte mascat si dura. Frezele «negre» nu se folosesc in lucrul cu unghiile naturale. Potrivite numai in lucrul cu unghii artificiale (300 -500 microni).
Nota: Doriti freze de inalta calitate? Cumparati in magazinul nostru online Global Fashion. Mergi in catalogFormele frezelor

1.Ac. Estefolosita pentru curatarea locurilor greu accesibile - de exemplu, imbinarea dintre rola laterala si placa de unghii. 
2.Minge. Predispusa pentru manipularea rolelor laterale, reglarea formei placii de unghii la marginea libera, indepartarea stratului de pe unghiile artificiale. De asemenea, este utilizata pentru prelucrarea zonei de sub unghie.
3.Bor. Freza care are la capat o minge. Predispusa  pentru a impinge cuticulele inapoi si pentru eliminarea pterigiei. Ajuta in lucrul cu pielea: prelucrarea crestelor laterale, indepartarea fisurilor si calusurilor.
4.Con. Convenabila pentru prelucrarea si macinarea crestelor laterale ale unghiilor.
5.Cilindru. Cu ajutorul frezei cilindrice, se indeparteaza acoperirea cu lac si se poate da unghiilor forma si lungimea dorita, de asemenea, elimina eficient calusurile si calusurile de pe picioare.
6.Tambur (tipul cilindrului). Freza abraziva, grosiera pentru curatarea pielii aspre, a calusurilor. Macina unghiile tari si netezescte acumularile, uniformizind placile de unghii.
7.Porumb. Confera forma si lungimea dorita a unghiilor, pileaza gelul si acrilul. Ideala pentru corectare.


Despre frezele de siguranta

Freza de siguranta este freza fara abrazivitate. In loc de abraziv, aceasta freza este dotata cu sase margini, si nu se macina la fel de repede si are durata de viata mai lunga, ca freza de diamant. Cu astfel de freza, usor se curata pterigionul si se prelucreaza delicat cuticula lipita. Freza de siguranta functioneaza pe principiul impingatorului si are ca scop impingerea cuticulelor. Este demn de remarcat faptul ca, in cazul utilizarii incorecte, chiar si freza de siguranta va fi  «periculoasa». Cum se curata si se pastreaza frezele?

Inainte de lucru frezele de corundun si diamant, acestea se curata de praf si particule de piele, cu o perie speciala, apoi trebuie dezinfectate cu solutie si sterilizate impreuna cu alte instrumente. Capacele de nisip sunt concepute pentru o singura utilizare si se inlocuiesc cu altele noi dupa fiecare client. Frezele trebuie sa fie pastrate ca si alte instrumente predispuse pentru sterilizare, intr-o punga kraft. In procesul de lucru, se pot lasa  pe un stand special, unde vor fi intotdeauna la indemina, si cu usurinta se poate lua orice freza pentru a o introduce in dispozitiv. Cumpara freza

Am incercat sa pezentam toata informatia despre freze si speram, ca o sa va fi utila in viitor.


Cititi si alte articole interesante:
Data: 16.11.2020 13:05 Vizualizări: 1261