Tehnologii in industria unghiilor

{ $article->title }}
Frumusetea unghiilor domnisoarei este indicatorul care arata ca ea are un aspect ingrijit. Este  dificil sa iti imaginezi o domnisoara fara manichiura, de aceea industria unghiilor este foarte populara in  timpul actual. Industria unghiilor nu sta pe loc, regulat apar noi metode pentru manichiura cu folosirea solutiilor si echipamentelor speciale. Sa vorbim despre acestea mai detaliat.ECHIPAMENTE PENTRU MANICHIURA

Aparutul pentru manichiura.Astazi, pentru prelucrarea cuticulei, foarte rar se utilizeaza pensetele sau foarfecele, pentru procedura uscata se foloseste masina speciala care, se mai numeste freza pentru manichiura. Mai delicata si mai ingrijita este manichiura hardware, cu ajutorul acesteia nu numai se prelucreaza cuticula, dar si se slefuieste placa de unghii. Aparatul este dotat cu multe freze pentru diverse manipulari. ( mai multe detalii despre aparatul de manichiura cititi in articolul nostru).

Lampa pentru unghii. In procedura alungirii unghiilor, lampile LEd sunt utilizate in mod activ. (pe site-ul nostru este articolul despre lampile pentru unghii care contine informatii interesante).

Sterilizator pentru instrumente. Este greu de imaginat munca unui salon de unghii fara echipament pentru sterilizarea si depozitarea instrumentelor. Sterilizatoarele de noua generatie au o serie de functii care reduc timpul de prelucrare a instrumentelor si imbunatatesc eficienta procedurii. (mai multe informatii despre sterilizarea instrumentelor cititi aici).

Hota pentru manichiura. Este cunoscut faptul, ca in procesul de manichiura se acumuleaza mult rumegus, iar acest lucru dauneaza asupra sanatatii mesterului  si a clientului. Pentru a evita afectarea cailor respiratorii, se foloseste hota pentru manichiura. Aceasta este conceputa pentru a colecta praful in timpul corectiei si alungirii unghiilor. (aici cititi multe lucruri interesante despre hote pentru manichiura).SOLUTII PENTRU ALUNGIRE

Tendintele moderne in ceea ce priveste alungirea unghiilor sunt evidente: consumatorul doreste ca unghiile alungite sa fie cit mai naturale in forma, grosime si chiar lungime.

Gelul– este materialul de intarire UV cu un singur component. Gelurile pot fi lichide, pentru modelarea unghiilor, si solide (geluri 3D), pentru a crea elemente de proiectare volumetrice. De asemenea, gelurile sunt impartite in trei faze (stratul de baza este proiectat pentru cea mai buna aderenta a materialului artificial la unghie, stratul de proiectare este de a crea corpul unghiei, stratul final este de a conferi unghiei o stralucire lucioasa si protectie impotriva deteriorarii mecanice), bifazic (un gel este de baza si constructiv, al doilea este finisajul -lucire) si monofazat (utilizarea unui singur preparat pentru toate etapele alungirii). (despre alungirea unghiilor cu gel, cititi aici).

Acril – materialul care se obtine prin reactia unei pulberi (polimer) si a unui lichid special (monomer), care polimerizeaza sub influenta aerului. Reisind din parerile conducatorilor intreprinderilor din industria frumusetei, modelarea cu acril nu este solicitata in rindul clientilor, din cauza mirosului intepator al materialului si al prafului care se formeaza ca urmare pilarii unghiei artificiale si care se aseaza pe membranele mucoase ale mesterului si clientului. (despre alungirea unghiilor cu acril, cititi aici).INSTRUMENTELE PENTRU MANICHIURA

In serviciul alungirii unghiilor sunt folosite diverse instrumente:

Pila pentru redarea formei. Abrazivitatea optima (duritatea) - de la 180 la 400 grit. Cele mai dure se folosesc numai in cazul unghiilor alungite.


Foarfece. Sunt de mai multe tipuri: pentru marginea libera a unghiei, pentru cuticula si universali.

Buff pentru lustruirea placilor. Este un instrument patrulater, a carui, fiecare latura are propriul sau grad de rigiditate.
Betisoare portocalii cu ajutorul carora cuticula poate fi impinsa de pe placa de unghii.
DESIGNEUL UNGHIILOR

Gel lacul poate da orice nuanta unghiilor. Pe piata exista un numar imens de gel lacuri, de la nuante nud pina la cele mai stralucitoare. De asemenea exista, diverse modele, paiete, pietre care vor oferi manichiurii un aspect deosebit si interesant. (aflati subtilitatile gel lacului in articolul nostru).
TERAPIA CU PARAFINAPENTRU INGRIJIREA MIINILOR SI PICIOARELOR

In perioada de toamns-iarna, procedurile de terapie cu parafina sunt foarte populare. Acesta este un alt serviciu clasic care poate fi integrat in orice tratament pentru unghiile naturale si pielea miinilor si picioarelor. Parafina este una dintre cele patru hidrocarburi gasite in petrol. In sfera manichiurei si pedichiurei se utilizeaza parafina rafinata, la care producatorii adauga adesea uleiuri esentiale, extracte din plante, argila, alge si alte componente pentru a spori efectele terapeutice si cosmetice.
In timpul terapiei cu parafina, temperatura pielii creste cu 1-2 grade si, ca rezultat este hidratarea profunda si indepartarea toxinelor. Cind se solidifica, volumul de parafina este redus semnificativ, ceea ce contribuie la cresterea trofismului si la regenerarea tesuturilor. 

In magazinul online Global Fashion puteti gasi absolut tot de ce aveti nevoie pentru o manichiura. Noi avem doar produse profesionale. 


Alte articole:
Data: 20.01.2021 13:10 Vizualizări: 612