Forme populare de unghii in manichiura - 2021

{ $article->title }}
Numai ce nu fac fetele, pentru ca sa fie frumoase. Coafura frumoasa, parfumuri, haine in voga, tocuri, accesorii si nu in ultimul rind, unghii ingrijite. Unghiile ingrijite nu constau doar in alegerea culorii a ojei, dar si de forma unghiilor, ce joaca un rol important intr-o manichiura perfecta.
In acest articol, aveti ocazia de a face cunostinta cu formele unghiilor, care au devenit populate in anul 2021.


Ce forma de unghii va fi in voga in 2021?

«Care unghii sunt in voga acum - lungi sau scurte?» - este cea mai frecventa intrebare. Aici, nu este un raspuns concret, deoarece atit unghiile lungi cit si cele scurte au fost intotdeauna in voga.
Daca sa vorbim despre unghiile scurte, atunci in 2021 cele mai populare forme sunt ovale si patrate. In cazul celor patrate, sunt cele cu colturile netezite.

«Patrat» Aceasta forma, se priveste frumos pe degetele subtiri de orice lungime. Unghiile patrate sunt cele mai durabile dintre toate formele.

«Oval» Este forma feminina a unghiilor, cu astfel de forma degetele late vor parea mai subtiri si degetele scurte mai lungi. Pentru crearea aceastei forme, e nevoie de utilizarea pilei «bumerang».

Vorbind despre unghiile lungi, aici este o alegere mai bogata. In 2021, unghiile ovale, migdale, patratul moale, balerina si unghiile ascutite stiletto vor deveni populare. Despre diverse forme de unghii, puteti citi in articolul nostru: Forme pentru alungirea unghiilor. Tot ce trebuie sa stii despre ele

«Stiletto» Aceasta forma se potriveste atit pentru degetele lungi si subtiri, cit si pentru cele scurte. Cea mai actuala lungime a unghiilor stiletto este cea lunga. In caz contrar, riscati sa va faceti degetele vizual, mai groase. La crearea unei astfel de forme, ajutorul ideal este pila «dom».

«Migdal» Aceast forma se priveste perfect pe degetele lungi si este cea mai potrivita pentru cei cu unghii subtiri. Unghiile cu astfel de forma, cu cit sunt mai lungi, cu atit degetele par mai subtiri. Pila «bumerang» va ajuta la crearea acestei forme.

«Patrat moale» Varianta cea mai  universala. Frumos se priveste atit pe unghiile si degetele scurte, cit si pe cele lungi. In 2021, patratul moale este in voga pe unghiile lungi. Pentru crearea acestei forme, pila «bumerang» este cea mai potrivita.

«Balerina» Unghiile in forma de «balerina» vor face degetele mai subtiri si mai lungi. Pentru crearea acestei forme, va fi cea mai potrivita crupnozernistaia.
Mai multe detalii despre pilele pentru unghii puteti citi in articolul nostru: Pila pentru unghii. Un instrument de neinlocuit in geanta cosmetica a fiecarei fete

Frumusetea unghiilor nu consta doar in forma unghiilor, ci si in culoarea acestora. Pentru a cunoaste nuante de lac - gel care vor fi in voga in 2021, cititi articolul nostru: Manichiura cu gel - lac . Nuante in trend 2021-2022

Pe linga alegerea formei de unghii care va place, va recomandam sa alegeti acea forma, care este cea mai potrivita pentru miinile voastre.


Cititi si alte articole:
3.Pedichiura hardware - convenabil si usor
Data: 20.10.2020 12:35 Vizualizări: 896