Freza electrica unghii profesionala GF-108-H Global Fashion 100W 45000 RPM: produs de calitate inalta

Freza electrica unghii profesionala GF-108-H Global Fashion 100W 45000 RPM: produs de calitate inalta

Freza electrică manichiură/pedichiură GF-108-H Global Fashion 100W 45000 RPM


Pila electrică profesională unghii GF-108-H reprezintă este un instrument de înaltă calitate, construit pentru a satisface cele mai exigente standarde. Cu o putere mare de 100W și o viteză de rotație de 45.000 de rotații pe minut, această pilă electrică este partenerul ideal pentru realizarea manichiurii și pedichiurii de cea mai înaltă calitate. Aparatul are multiple întrebuințări, inclusiv pilirea ojei semipermanente și a gelului UV, asigurând rezultate perfecte în fiecare utilizare.

.


Caracteristici


Freza electrică unghii GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rpm are un design modern și practic, fabricată din materiale de înaltă calitate. Cu o greutate optimă, este ușor de transportat în orice loc. Designul său original o face perfectă pentru a fi expusă pe masa de lucru.

.


Unitatea centrală impresionează cu un design modern și practic, fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate. Pe suprafața sa se regăsesc funcțiile esențiale, cum ar fi butonul ON/OFF, butonul de reglare a vitezei de rotație și comutator al directiei de rotație a bitului. Un detaliu util este și prezența unui spațiu dedicat mandrinei, pentru o organizare mai eficientă.

În plus, unitatea centrală este echipată cu un comutator între modul manual / cu pedală și un ecran digital, facilitând controlul și confortul în timpul utilizării. Pila electrică funcționează stabil, cu un nivel redus de zgomot și fără vibrații, oferind astfel o experiență de lucru plăcută și eficientă.

.


Pila/freza electrică manichiură/pedichiură GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rotații pe minut dispune de o mandrină cu o greutate optimă și este fabricată din materiale de cea mai înaltă calitate.Schimbarea capetelor de freză se realizează în mod comod și extrem de rapid, datorită sistemului ușor de utilizat.

.


Deasemenea mandrina este ușor de manevrat în orice poziție, nu prezintă vibrații în timpul utilizării și este extrem de robustă.

.


Pilă electrică GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rpm este dotată cu cheie pentru dezasamblarea și curățarea pieselor, împreună cu o perie specializată pentru curățarea biturilor.

Beneficiile frezei electrice pentru unghii GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rpm


✅ Putere mare

✅ Calitate înaltă

✅ Perfectă pentru manichiura și pedichiura hardware

✅ Ansamblare de calitate

✅ Design compact și modern

✅ Nivel scăzut de zgomot și vibrații

✅ Greutate optimă

✅ Mandrina ușor de manevrat în orice poziție

✅ Rezultate profesionale

✅ Raport calitate/preț

.


Freza unghii, pila electrică profesională GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rotații pe minut este instrumentul ideal pentru a obține o manichiură și pedichiură de înaltă calitate.

---> Cumpară pila electrică manichiură/pedichiură GF-108-H, Global Fashion, 100w, 45000 rpm la un preț avantajos - deschide linkul

Data: 23.04.2024 10:24 Vizualizări: 30