Vreau cel mai bun pret angro!

Vreau cel mai bun pret angro!
La Global Fashion, depunem intotdeauna eforturi considerabile pentru a ne asigura ca clientii nostri sunt pe deplin multumiti. Ne mandrim cu abordarea noastra profesionala, care ne permite sa oferim produse de inalta calitate la preturi atragatoare. Echipa noastra dedicata este mereu pregatita sa va asiste in gasirea celor mai bune oferte pentru achizitii angro.

Pentru a beneficia de cel mai favorabil pret angro, urmati cativa pasi simpli:

1. Inregistrati-va pe site www.global-fashion.ro
2. Apasati butonul de culoare mov/purple Angro aflat in titlul paginii.
3. Dupa inregistrare, managerul companiei Global Fashion va contacteaza pentru a finaliza inregistrarea! Ve-ti vizualiza lista pentru fiecare produs cu pret amanunt si angro.

Tinem sa mentionam, ca suntem un brad din industria nails si nu numai, cu o experienta de 18 ani in domeniul vanzarilor online cat si a magazinelor fizice in tarile foste sovietice precum Rusia, Ucraina, Belarusia, Moldova, precum si in Marea Britanie, Arabia Saudita, China, Armenia etc.

Avem peste 5000 de produse create special pentru nevoile tehnicienilor si satisfactia clientului. Calitatea produselor este verificata pe perioada indelungata de mesteri si tehnicieni care se ocupa cu alungirea unghiilor. Produsele fiind de o calitate inalta asigura o durabilitate indelungata si siguranta in folosirea lor. 

Avem o gama larga de produse din diferite domenii, Nails, Hairstyle, Tehnica, Cosmetica si Make up.

Va punem la dispozitie doua oferta angro!

Va oferim posibilitatea intregrarii produselor noastre pe site-ul dumneavoastra insotite de fotografii, cu ajutorul programatistului nostru care va transmite platforma noastra, gratuit.

Ca si livrare va punem la dispozitie varianta de a pregati noi coletul si al transmite direct clientului s-au de a va transmite comenzile prin curier la dumneavoastra

Avem cele mai bune oferte pentru vanzatorii angro.

1.  Angro 1 – la comenzii de 10.000 roni / luna, beneficiati de pana la 50% reducere.
2.  Angro 2 – la comenzii de 5.000 roni/luna, beneficiati de pana la 40% reducere.

Atasat in mail este si oferta noastra cu preturile angro afisate, acolo le puteti vizualiza si chiar plasa o comanda pe fiecare categorie in parte.

Va asiguram ca ofertele noastre angro va vor oferi cel mai bun raport calitate-pret si avantaje maxime. Nu pierdeti oportunitatea de a profita de ofertele noastre speciale si de a achizitiona produsele la un pret angro avantajos.

Daca va pot fi de folos cu mai multe informatii, cu mare drag!

Cu siguranta ve-ti fi multumit de o colaborare cu noi.  Zi frumoasa si spor in vanzari!
 
Unde ne gasiti --->


🚗 Livram in toata Romania!

🔸Comanda ONLINE http://global-fashion.ro

📞 +40740037384 (VIBER/WHATSAPP/TELEGRAM)

📌Adresа magazinului:

🔸Bd.Voluntari, nr.86, Smart Expo, D4, oras Voluntari, Jud.Ilfov.
Data: 18.05.2023 12:56 Vizualizări: 4054