Idei de manichiura cu cristale

Idei de manichiura cu cristale
Indiferent dacă credeți sau nu în proprietățile vindecătoare presupuse ale cristalelor, putem fi de acord cu un fapt important - ele uimesc prin frumusețea lor de neegalat. Ametistul bogat în mov, cuarțul roz pal, piatra lunii strălucitoare și jadul verde liniștitor - fiecare dintre acestea, ca un miracol al naturii, încorporează întreaga paletă de culori, strălucind și strălucind în toată splendoarea lor magnifică. Mai mult, mulți cred că aceste daruri naturale au proprietăți benefice pentru sănătatea și bunăstarea noastră.

Pentru a simți cu adevărat frumusețea pietrelor prețioase și a cristalelor, nu este nevoie să le păstrați lângă pat sau să le purtați în geantă. De ce să nu vă inspirați din această frumusețe naturală și să creați o manichiură care reflectă întreaga lume minunată a lor?


1. MARMURĂ ROZ

.


Ne aflăm în fața unei alegeri dificile, deoarece ambele opțiuni - roz vortex pe roz și un fină tapițerie metalică aurie - ne par extrem de atractive. Prin urmare, am decis să nu facem alegere și să optăm pentru ambele variante.



2. TURCOAZ CU FOLIE

.


Există o combinație mai frumoasă?



3. DIN AFARĂ DE PE PĂMÂNT

.


Acestă imagine combină vibrațiile geometrice cu strălucirea și nuanțele bogate spațiale. Lumina și armonia culorilor cosmice creează ceva unic și captivant.


4. VIOLET ȘI FOI DE AUR

.


Ca și cum un model de cristal pe unghii nu ar fi suficient! Adăugarea foiței de aur la un vârtej desenat impecabil într-o geodă nu doar adaugă adâncime, ci și dă viață perfectă esteticii pop-art.


5. INVIDIE VERDE

.




6. INSPIRAȚIE DE OCEAN

.


Valurile oceanului în toată măreția lor! Acest design visător, inspirat de nesfârșitele albastre ale mării și textura marmurii, este perfect pentru manichiura ta înainte de o croazieră în Caraibe. Dar, desigur, se potrivește și pentru oricare altă ocazie când vrei să te simți într-o adevărată vacanță.



7. APATIT ALBASTRU

.




8. COADA SIRENEI

.


Acestă artă uimitoare pe unghii, realizată într-o formă incredibil de ascuțită, emite o strălucire ca a curcubeului, amintind de coada unei sirene.



9. ROZ ȘI VIOLET

,



10. ACCENT PE DEGET

.


Uneori, pentru a ridica manichiura la un nivel superior și a-ți îmbunătăți starea de spirit, este suficient să creezi un accent uimitor pe unghii. Ne place să jucăm cu nuanțe pastelate de roz și albastru, creând combinația perfectă care imediat îți ridică moralul. Dar, desigur, adevărata perlă a acestei manichiuri este degetul inelar, decorat cu pietre prețioase strălucitoare.



11. DOAR GEODE

.




12. ALBASTRU ȘI GRI

.


Misterioase și enigmatice, aceste nuanțe de albastru și gri se contopesc într-o imagine turbulentă și grandioasă.



13. BOMBOANĂ ROȘIE

.


Dacă sunteți hotărât să alegeți culoarea roșie, atunci această opțiune este pentru dumneavoastră.


14. CRISTALE PREȚIOASE STRĂLUCITOARE

.


Accentuarea aurului rafinat și șuvițele jucăușe de roz-violet creează un efect captivant, contrastând superb cu baza albă strălucitoare.


15. FIECARE UNGHIE E SMARLAD

.




16. CITRINE

.


Chiar dacă roz, mov și albastru sunt alegeri comune pentru designul unghiilor cu pietre prețioase, alegerea noastră se bazează pe inspirația dată de culorile citrinului.



17. CUARȚ ROZ ȘI AUR ROZ

.


Ce poate fi mai rafinat și mai inspirat decât o manichiură inspirată de cuarț roz? O manichiură care încarnează gingășia și eleganța cuarțului roz, completată cu accente rafinate din aur roz, cu adevărat captează imaginația și conferă un farmec și strălucire aparte unghiilor tale.



18. TRANSFER DE CARBURANT

.


Strălucirea sclipirii, forma rafinată și vibrațiile seducătoare de opal - aceasta este alegerea noastră în acest sens.


19. UNGHII COLORATE

.




20. PIATRĂ LUNARĂ

.



21. OCHIUL TIGRULUI

.


Inspirat de imaginea unui tigru, acest design de unghii cald și mistic combină nuanțe de miere și culori de cafea.

Sursa: www.byrdie.com
Autor:  Erin Selletti
Data: 18.07.2022 20:00 Vizualizări: 46