Lampa LED si UV pentru manichiura S3 Global Fashion 48W - polimerizare rapida

Lampa LED si UV pentru manichiura S3 Global Fashion 48W - polimerizare rapida

Lampă LED și UV pentru manichiură S3 Global Fashion 48W


Lampa LED și UV pentru manichiură S3, Global Fashion, 48W, este proiectată pentru a polimeriza eficient toate tipurile de geluri, biogeluri și oje semipermanente. Cu o putere de 48 de wați, asigură o polimerizare excelentă și de înaltă calitate a stratului de acoperire.

.



Caracteristici


Lampa unghii UV / LED pentru manichiură S3, Global Fashion se remarcă prin calitatea sa superioară și prin materialele rezistente din care este fabricată. Designul său elegant și atrăgător adaugă o notă distinctă de rafinament în orice încăpere. Cu o greutate optimă, este ușor de manevrat, făcând-o alegerea perfectă atât pentru utilizarea acasă, cât și pentru saloanele profesionale.

.


Lampa unghii Uv Led S3 uscare rapidă, 48W dispune de trei butoane temporizatoare cu timpi diferiți de uscare: 10 s, 30 s și 60 s. În plus, are un buton de alimentare și în partea din spate este poziționat adaptorul.

.


Lampa manichiură S3 Global Fashion, 48W este dotată cu senzor de mișcare și 33 de LED-uri perfect poziționate în interiorul său, asigurând o polimerizare rapidă a tuturor straturilor de acoperire. De asemenea, este echipată cu un fund detasabil care facilitează realizarea pedichiurii.

.


.


Lampa uscare unghii UV LED 48W S3, este complet sigură pentru piele și ochi, acest produs nu conține ingrediente nocive și nu provoacă senzații de arsură în timpul polimerizării.

.


Beneficiile pe care le aduce lampa UV/LED pentru uscat unghii S3 Global Fashion uscare rapidă 48W


Putere mare

Îmbină tehnologiile cu ultraviolete și cu LED-uri pentru a crea o soluție inovatoare și eficientă

Polimerizare foarte rapidă a tuturor tipurilor de ojă semipermanentă și geluri UV

Economie de energie

Nu arde la polimerizare

Practic nu se încălzește

Nu conține ingrediente nocive

✅  Design comapct și elegant

Raport calitate/preț

.

Experimentează farmecul manichiurii cu Lampa LED/UV S3 pentru manichiură, Global Fashion 48W, taimer, fund detașabil, pentru uscat oja semipermnanetă sau gel UV! Cumpără acum ✅



.
Data: 29.03.2024 10:54 Vizualizări: 57