Pila electrica unghii Lina 20000 rpm - pentru o manichiura impecabila

Pila electrica unghii Lina 20000 rpm - pentru o manichiura impecabila

Pila electrică unghii Lina 20000 rpm


Pila electrică unghii Lina, 20000 rpm este un instrument conceput pentru uz casnic, special creat pentru a efectua proceduri de manichiură de înaltă calitate și în condiții de siguranță. Principalele beneficii ale utilizării acestei freze electrice pentru unghii sunt economisirea timpului și reducerea efortului necesar pentru maestrul în manichiură.

Aparatul nu este potrivit pentru utilizarea într-un salon de manichiură/pedichiură sau pentru lucrul continuu în flux din cauza puterii sale reduse și a lipsei unui sistem de răcire adecvat pentru a asigura funcționarea continuă. Pila electrică poate fi folosită și pentru pedichiură, dar puterea sa nu este suficientă pentru a acoperi întreaga gamă de necesități în pedichiură.

.



Caracteristici


Freza electrică pentru manichiură Lina, 20000 rpm, îmbină un design atrăgător, o performanță impecabilă și o funcționare simplă. Carcasa este fabricată dintr-un plastic rezistent și durabil. Îngrijirea acesteia este simplă și convenabilă. Poate fi curățată ușor cu o cârpă umedă și chiar dezinfectată pentru a menține o igienă optimă. Carcasa este dotată cu orificii de ventilare special concepute care funcționează ca un sistem primitiv de răcire. Aceste găuri sunt amplasate și în mandrină pentru a asigura o circulație optimă a aerului.

.



Panoul frontal este înclinat pentru o mai mare confortabilitate. Acesta este echipat cu două butoane: pornit I și oprit 0, și comutatorul "Polarity": + bitul se rotește în sensul acelor de ceasornic, - bitul se rotește în sens antiorar. Butonul pentru reglarea vitezei de rotație are o suprafață texturată, astfel încât degetele să nu alunece pe el. Acesta indică viteza la care este setată să funcționeze aparatul. Viteza de rotație poate fi ajustată între zero și 20000 rpm.

.


Picioarele moi de pe partea inferioară nu numai că previn zgârierea suprafeței de lucru, ci și asigură stabilitatea aparatului.

Modelul este disponibil în patru culori care se vor potrivi perfect în orice interior: alb, gri, roz și negru.

.


.


Freza unghii electrică Lina, 20000 rpm este dotată o mandrină ergonomică, oferind o formă confortabilă care se potrivește perfect în mâină și previne alunecarea. Fabricată din plastic rezistent, asigură durabilitate și ușurință în utilizare. Designul său împiedică oboseala mâinii în timpul lucrului prelungit.

.



Pe corpul mandrinei se află un buton pentru activare (poziția I) și dezactivare (poziția O). Cablul este conceput sub formă de fir spiralat, având o lungime de aproximativ un metru.

.



Culorile mandrinei sunt adaptate în funcție de culoarea pilei electrice: modelele gri și negre sunt echipate cu mandrine negre, în timp ce pilele electrice alb și roz vin cu mandrine alb și roz.

.

.


Freza electrică pentru manichiură Lina, 20000 rpm, este dotată cu o gamă variată de capete speciale, create pentru a satisface diversele nevoi în cadrul procedurilor de îngrijire a unghiilor.

.




Beneficiile pe care le aduce pila electrică unghii Lina 20000 rpm


✅ Perfectă pentru începători

✅ Simplu de utilizat, comenzile sunt intuitive

✅ Funcționalitatea dispozitivului este excepțională, permițând modelarea a plăcii unghiale, corectația lungimii și îndepărtarea cu ușurință a cuticulelor

✅ Mandrina este ușoară și ergonomică, asigură o muncă confortabilă pentru perioade lungi de timp, fără oboseala mâinilor

✅ Asamblare fiabilă

✅ Designul universal

.


Cumpărați acum Pila electrică ungii Lina, 20000 rpm, din magazinul nostru online Global Fashion, cu livrare disponibilă în toată România!

Pila electrică Lina, 20000RPM, Alb
Pila electrică Lina, 20000RPM, Gri
Pila electrică Lina, 20000RPM, Neagră
Pila electrică Lina, 20000RPM, Roz

50 cumpărat
ID: 10233
90 ron
81 ron
-10%
27 cumpărat
ID: 6414
90 ron
81 ron
-10%
 
36 cumpărat
ID: 10234
90 ron
11 cumpărat
ID: 10235
90 ron
 
Data: 15.03.2024 11:38 Vizualizări: 33