Manichiura de mireasa: reguli si designul unghiilor

{ $article->title }}

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata femeii dar si a barbatului. Insa acum nu despre barbati! Pentru acest eveniment deosebit, femeia se pregateste, mai nu de atunci, de cind a spus «da». Coafura, rochie, pantofi, bijuterii si inca multe urmeaza de ales. Insa nu trebuie de uitat, de un lucru, nu mai putin important, ca miinile si unghiile. Ele nu mai putin iese in evidenta, decit orice altceva, de aceea trebuie sa fie frumoase si ingrijite. Pentru a adauga frumusete unghiilor, desigur este necesara o manichiura frumoasa. Poate aveti o dilema si nu stiti ce manichiura sa alegeti. Nu va indispuneti, problema poate fi solutionata. Cititi articolul si suntem siguri ca alegerea manichiurei frumoase, va deveni mult mai usoara. 


REGULILE MANICHIUREI DE MIREASA

Inainte de a alege manichiura de mireasa, este ncesar de a face cunostinta cu regulile acesteia.

Regula numarul 1: Mai bine lungi, decit scurte.

Manichiura de mireasa mai frumos se priveste pe unghiile lungi, deci daca unghiile sunt scurte, atunci trebuie sa optati pentru procedura de alungire. 


Regula numarul 2: Nu faceti manichiura, mai inainte decit cu citeva zile pina la nunta.

Gel lacul este uscarea instantaneu si fara aschiere timp de citeva saptamini - la ce mai poti visa? Dar exista si un «dar»: dupa citeva zile, gelul incepe sa-si piarda stralucirea. De aceea, faceti manichiura cu o zi inainte sau cel mult cu citeva zile inainte de sarbatoare, astfel incit unghiile sa nu para palide. Dar nu uitati, in prealabil sa luati legatura cu mesterul, deoarece acestea pot fi foarte ocupati. 


Regula numarul 3: Evitati experimentele.

Daca in viata de zi cu zi nu sunteti amatorul aplicatiilor si desenelor pe unghii, ziua nuntii cu siguranta nu este momentul experimentelor cu nail art. Optati pentru o nuanta cunoscuta sau manichiura french, care fiind actuala in toate timpurile. 

___________________________________________________________

Articol la tema: Manichiura french. Simbolul feminitatii

___________________________________________________________


Regula numarul 4: Nu uitati de ingrijirea la domiciliu. 

Daca aveti probleme cu pielea si unghiile, faceti efortul pentru a le aduce in ordine inainte de nunta. Consumati vitamine, lubrifiati unghiile si cuticulele cu ulei hranitor, incercati sa nu rupeti unghiile si, in nici intr-un caz, nu rupeti bavurile. 


Regula numarul 5: Hotarirea cu designul unghiilor. 

Cel mai ideal ar fi, ca manichiura sa se combine cu rochia si bijuteriile. Chear puteti mesterului, sa aduceti forografia cu rochia de mireasa, si atunci se poate face manichiua care se va combina cu rochia. Nu trebuie sa folositi oje cu nuante prea colorate, mai ales daca rochia nu are nimic colorat pe ea, deoarece manichiura trebuie sa completeze imaginea ideala si sa nu fie stralucitoare si colorata. 


Regula numarul 6:  Sistematic hidratati miinile.

Crema pentru miini poate face minuni pentru fotografiile tale! Pentru ca pielea miinilor sa fie catifelata, aplicati pe ea crema hidratanta si usor masati. Nu uitati si de cuticule! Atunci miinile si unghiile vor fi perfecte! 

Cauti produse de calitate pentru alungirea unghiilor? In magazinul Global Fashion --->


IDEI PENTRU MANICHIURA DE MIREASA

Manichiura french (cit cea traditionala, atit si «varietati la tema»).Cu strasuri si paiete Cu dantela Cu desene (flori, inimioare)Cu nuante palideSuntem siguri, ca o sa fii cea mai frumoasa mireasa!

In magazinul Global Fashion gasiti doar produse de calitate pentru alungirea unghiilor. In magazin Global Fashion --->


Alte articole:

1. Manichiura french. Simbolul feminitatii

2. Factori interesanti dspre unghii si manichiura

3. Manichiura care ti se potriveste

4. Manichiura care le place barbatilor

5. Manichiura cu gel - lac . Nuante in trend 2021-2022

Data: 03.03.2021 13:09 Vizualizări: 555