Modele de unghii cu fundite: 15 idei cool pentru orice ocazie

Modele de unghii cu fundite: 15 idei cool pentru orice ocazie
Indiferent de vârsta ta, bucuria unei priveliști cu un cadou perfect împachetat este întotdeauna unică. Și ce poate să aducă un zâmbet mai repede decât o fundiță frumos aranjată? De ce să nu integrezi această minunată emblemă festivă în designul manichiurii tale? Cu siguranță, acest detaliu adorabil va insufla o notă de veselie și eleganță unghiilor tale. Iată 15 idei de manichiură cu ornamente sub formă de fundițe, menite să ofere un aspect festiv și plin de bucurie.


01 Curcubeu de panglici

.


Această manichiură cu fundițe delicate se încadrează perfect în orice paletă de culori. Drăgălășenia sa incredibilă și nuanțele bogate o fac cu adevărat adorabilă.


02 Cărți de joc

.


Cu siguranță, să explorăm fascinanta lume a designului de unghii! Această manichiură, influențată de culorile vibrante ale cărților de joc, este absolut impresionantă. Fiecare unghie devine o veritabilă operă de artă, reprezentând frumusețea și eleganța într-o manieră excepțională.


03 Fundiță aurie

.


În universul artei unghiilor, această fundiță aurie reprezintă epitaful rafinamentului și al stilului. Eleganța sa extraordinară poate stârni o adevărată fascinație, conferind o strălucire aparte manichiurii.

168 cumpărat
ID: 11596
32 ron
28,80 ron
-10%

04 Drăguț în roz

.


Această manichiură reușește să îmbine armonios mai multe tendințe, rezultând un design de unghii absolut uimitor. De la efectul superb de aerografie la fundițele delicate, inimioarele jucăușe și strălucirea pietrelor prețioase, fiecare element a fost selectat cu atenție. Nuanța de roz adaugă o notă de delicatețe și eleganță, transformând această manichiură într-o combinație perfectă între stil și ultimele tendințe în materie de nail art.

 
05 Efect 3D

.


Descoperă o manichiură french rafinată, însoțită de ursuleți adorabili, fundițe și panglici elegante! Această creație delicată se remarcă prin unghiile alungite și este împodobită cu subtile elemente 3D, adăugând un farmec unic și aparte acestui set.


06 Prezentul perfect

.


Ce părere ai de o manichiură roșie absolut adorabilă, care emană o strălucire captivantă? Transformă-ți unghiile în opere de artă, adăugând o fundiță spectaculoasă și vârfuri french delicate.


07 Ornamente decorative

.


Această manichiură subliniază eleganța fundițelor, evidențiindu-le nu doar ca elemente frumoase în sine, ci și ca bijuterii rafinate care accentuează subtilitatea lor pe unghii.


08 Deliciul ambalajului

.


Transformați manichiura french clasică într-o capodoperă de eleganță adăugând o notă uluitoare fiecărei unghii prin aplicarea unei funde mari de culoare roșie. Acest detaliu rafinat nu doar îmbogățește aspectul clasic, ci adaugă și o eleganță unică și irezistibilă.


09 Roz prețios

.


În această manichiură hipnotizantă, descoperiți o varietate atât de bogată de modele sezoniere amuzante, de la adorabilele fundițe la delicații fulgi de zăpadă.


10 Perle strălucitoare

.


O manichiură roz decorată cu sclipici este deja impresionantă prin ea însăși. Totuși, adăugarea unei fundițe gigantice de perle la acest aspect o face și mai glamour și mai luxoasă.


11 Fundițe roz fierbinte

.


În această manichiură roz, nu există loc pentru imperfecțiuni! Fundițele sunt dispuse în forme geometrice perfecte, perlele sunt aranjate cu o precizie rafinată, iar baza glazurată pare a fi acoperită de răsucirile dulci ale unei gogoși. Toate aceste elemente se combină armonios pentru a crea un tablou uluitor, în care fiecare detaliu strălucește ca o operă de artă.