Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 02

Codul produsului: 2098
Soldul stocului: mult
32 ron
6,44 €
6,97 $
8 cumpărat

Cantitate:

8 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 253
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare C74
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 02
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 25.00 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Shine Spectrum Red este format din bucăți mărunțite din cea mai fină folie metalizată. Arată spectaculos, jocul de culori și strălucirea unui astfel de material decorativ se reflectă cu mai multă luminozitate și expresivitate. De aceea, atât de multe doamne adoră să-l folosească ca decor pe unghii.
OJA SEMIPERMANENTA
SHINE SPECTRUM RED
Varietatea tonală inerentă acestei categorii de culori este atât de mare. De la coralul delicat la opalul profund, de la teracotă caldă la cărămiziu rece, paleta de culori roșii este uimitor de variată și plină de tot felul de tonuri. Din acest motiv, această culoare este în zilele noastre utilizată în mod activ în arta manichiurii la modelarea unei mari varietăți de modele de unghii.
Are caracteristici uimitoare.
Culoarea pasiunii și a iubirii, a expresiei și a impulsivității, poate adăuga strălucire, licărire și farmec. Aceasta poate conferi imaginii acea expresivitate accentuată care este utilă atunci când se reflectă detalii mici.
CULOARE ROȘIE
ml.
8
1
2
SUBTILITATI:
Nu este nevoie de substrat

Polimerizare rapidă
este culoarea roșie -
culorile pasiunii și a iubirii

oferă un aspect vibrant manichiurii tale

autonivelant

aplicare ușoară

consistență netedă

mereu în cerere


AVANTAJE:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031
Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 02, este un produs de calitate superioara in materie de frumusete si ingrijire a unghiilor. Aceasta oja se remarca prin culoarea sa intensa de rosu, care da un look sofisticat si elegant oricarui stil.

De ce sa alegi oja semipermanenta Shine Spectrum Red? In primul rand, datorita faptului ca rezista mult mai mult decat oja traditionala. In timp ce oja obisnuita se scorojeste sau se zgaria rapid, oja semipermanenta poate dura pana la trei saptamani fara sa aiba niciun fel de probleme. Acest lucru este posibil datorita faptului ca se aplica prin uscare in lampa UV sau LED, care patrunde mai adanc si face ca pigmentul sa ramana lipit pe unghii timp indelungat.

In plus, oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 02, ofera un luciu extraordinar, oferindu-ti asa cum sugereaza si numele, un spectru unic de stralucire atunci cand te uiti la unghii. Culoarea intensa de rosu este ideala pentru evenimentele formale sau pentru a atrage atentia la un moment dat.

Cand vine vorba de aplicarea acestei oje, procesul este similar cu cel al aplicarii ojei obisnuite. Trebuie sa aplici oja semipermanenta pe unghii curate si uscate, asigurandu-te ca ai aplicat stratul corespunzator pentru a obtine culoarea dorita. Dupa uscare, trebuie sa scazi stralucirea ojei cu ajutorul unei dischete demachiante si solutie speciala.

In cazul in care esti in cautarea unui produs de calitate pentru ingrijirea unghiilor, oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8ml 02, poate fi o alegere excelenta pentru tine. Ofera culori intense si stralucire pentru unghii, pastrandu-le la fel de frumoase si ingrijite pentru o perioada lunga de timp.