Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 03

Codul produsului: 2055
Soldul stocului: mult
32 ron
28,80 ron
-10%
6,44 €
7,01 $
14 cumpărat

Cantitate:

14 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 357
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare C74 C75
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 03
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 25.00 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Shine Spectrum Red este format din bucăți mărunțite din cea mai fină folie metalizată. Arată spectaculos, jocul de culori și strălucirea unui astfel de material decorativ se reflectă cu mai multă luminozitate și expresivitate. De aceea, atât de multe doamne adoră să-l folosească ca decor pe unghii.
OJA SEMIPERMANENTA
SHINE SPECTRUM RED
Varietatea tonală inerentă acestei categorii de culori este atât de mare. De la coralul delicat la opalul profund, de la teracotă caldă la cărămiziu rece, paleta de culori roșii este uimitor de variată și plină de tot felul de tonuri. Din acest motiv, această culoare este în zilele noastre utilizată în mod activ în arta manichiurii la modelarea unei mari varietăți de modele de unghii.
Are caracteristici uimitoare.
Culoarea pasiunii și a iubirii, a expresiei și a impulsivității, poate adăuga strălucire, licărire și farmec. Aceasta poate conferi imaginii acea expresivitate accentuată care este utilă atunci când se reflectă detalii mici.
CULOARE ROȘIE
ml.
8
1
2
SUBTILITATI:
Nu este nevoie de substrat

Polimerizare rapidă
este culoarea roșie -
culorile pasiunii și a iubirii

oferă un aspect vibrant manichiurii tale

autonivelant

aplicare ușoară

consistență netedă

mereu în cerere


AVANTAJE:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031

Oja semipermanenta Shine Spectrum Red contine particule rosii de shimmer cu diferite reflexii in lumina. La lumina zilei este oja semipermanenta cu sclipici iar la lumina de seara din incaperi devine puternic stralucitoare!

Shine Spectrum Red imbina in sine eleganta, senzulalitate si o stralucire care dureaza cu adevarat! Colectia de oje semipermanente Shine Spectrum Red este imbogatita cu 6 nuante de rosu pentru a crea unghiilor un efect senzual si miraculos.

Produsul imbina in sine aplicare usoara, grad ridicat de autonivelare, acoperire perfecta si nu lasa urme. Nu se zgarie, nu crapa si nu se exfoliaza pastrandu-si perfect luciul si calitatea culorii pana la urmatoarea intretinere. Shine Spectrum Red te va ajuta sa obtii un luciu perfcet, insotit de o stralucire discreta a particulelor sclipitoare care va adauga manichiurii un efect senzational.

Acopera unghiile intr-o nuanta plina de pasiune si fii mereu in centrul atentiei!

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 1-2 min de polimerizare in lampa UV sau 30-60 sec in lamapa LED.

Produse asemănătoare
13 cumpărat
ID: 2038
32 ron
28,80 ron
-10%
19 cumpărat
ID: 2031
32 ron
28,80 ron
-10%
2 cumpărat
ID: 2046
32 ron
28,80 ron
-10%
19 cumpărat
ID: 2105
32 ron
28,80 ron
-10%
8 cumpărat
ID: 2098
32 ron
28,80 ron
-10%
Oja semipermanentă este una dintre cele mai populare metode de a-ți păstra unghiile frumoase și strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp. În acest sens, Shine Spectrum Red este o variație de ojă semipermanentă deosebit de apreciată deoarece oferă un aspect plin de strălucire unghiilor tale.

Produsul Shine Spectrum Red conține 8 ml de ojă semipermanentă și are un aspect lucios, perfect pentru a fi purtat în diverse ocazii. Această variație de ojă semipermanentă este potrivită pentru a fi aplicată pe unghii naturale sau pe tipsuri.

Un alt avantaj al ojei semipermanente Shine Spectrum Red este că nu necesită utilizarea lampii UV pentru a se usca. Ojele semipermanente care necesită astfel de lampi sunt mai costisitoare și necesită investiții de timp după fiecare aplicare. Cu Shine Spectrum Red vei economisi timp și bani.

Aplicarea acestei oje este foarte ușoară, iar textura acesteia este precum o ojă clasică. Se aplică pe unghii ca o ojă obișnuită și este uscată complet sub lumina soarelui. Rezistența acestei oje depinde și de gradul de uzură, precum și de folosirea produselor adecvate pentru protejarea suplimentară a unghiilor.

Oja semipermanentă Shine Spectrum Red este produsă de Red Diamond, un producător de oje pentru unghii cunoscut pentru calitatea produselor sale. Acesta garantează rezistența și strălucirea acestui produs pentru până la două săptămâni.

În concluzie, dacă ești în căutarea unei oje semipermanente pentru unghii care să ofere un aspect strălucitor și atrăgător, Shine Spectrum Red este o alegere excelentă. Produsul garantează o acoperire perfectă și o rezistență îndelungată, fără a necesita investiții adiționale în echipament special.