Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 06

Codul produsului: 2105
Soldul stocului: mult
32 ron
28,80 ron
-10%
6,43 €
6,97 $
18 cumpărat

Cantitate:

18 cumpărat
Specificaţii
Vizualizări 318
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare C64
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 06
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 25.00 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Shine Spectrum Red este format din bucăți mărunțite din cea mai fină folie metalizată. Arată spectaculos, jocul de culori și strălucirea unui astfel de material decorativ se reflectă cu mai multă luminozitate și expresivitate. De aceea, atât de multe doamne adoră să-l folosească ca decor pe unghii.
OJA SEMIPERMANENTA
SHINE SPECTRUM RED
Varietatea tonală inerentă acestei categorii de culori este atât de mare. De la coralul delicat la opalul profund, de la teracotă caldă la cărămiziu rece, paleta de culori roșii este uimitor de variată și plină de tot felul de tonuri. Din acest motiv, această culoare este în zilele noastre utilizată în mod activ în arta manichiurii la modelarea unei mari varietăți de modele de unghii.
Are caracteristici uimitoare.
Culoarea pasiunii și a iubirii, a expresiei și a impulsivității, poate adăuga strălucire, licărire și farmec. Aceasta poate conferi imaginii acea expresivitate accentuată care este utilă atunci când se reflectă detalii mici.
CULOARE ROȘIE
ml.
8
1
2
SUBTILITATI:
Nu este nevoie de substrat

Polimerizare rapidă
este culoarea roșie -
culorile pasiunii și a iubirii

oferă un aspect vibrant manichiurii tale

autonivelant

aplicare ușoară

consistență netedă

mereu în cerere


AVANTAJE:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031

Oja semipermanenta Shine Spectrum Red contine particule rosii de shimmer cu diferite reflexii in lumina. La lumina zilei este oja semipermanenta cu sclipici iar la lumina de seara din incaperi devine puternic stralucitoare!

Shine Spectrum Red imbina in sine eleganta, senzulalitate si o stralucire care dureaza cu adevarat! Colectia de oje semipermanente Shine Spectrum Red este imbogatita cu 6 nuante de rosu pentru a crea unghiilor un efect senzual si miraculos.

Produsul imbina in sine aplicare usoara, grad ridicat de autonivelare, acoperire perfecta si nu lasa urme. Nu se zgarie, nu crapa si nu se exfoliaza pastrandu-si perfect luciul si calitatea culorii pana la urmatoarea intretinere. Shine Spectrum Red te va ajuta sa obtii un luciu perfcet, insotit de o stralucire discreta a particulelor sclipitoare care va adauga manichiurii un efect senzational.

Acopera unghiile intr-o nuanta plina de pasiune si fii mereu in centrul atentiei!

Timp de polimerizare:

Produsul necesita 1-2 min de polimerizare in lampa UV sau 30-60 sec in lamapa LED.

Produse asemănătoare
13 cumpărat
ID: 2038
32 ron
28,80 ron
-10%
14 cumpărat
ID: 2055
32 ron
28,80 ron
-10%
8 cumpărat
ID: 2098
32 ron
28,80 ron
-10%
2 cumpărat
ID: 2046
32 ron
28,80 ron
-10%
18 cumpărat
ID: 2031
32 ron
28,80 ron
-10%
Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 06 este o solutie perfecta pentru femeile care doresc unghii perfecte si stralucitoare, fara a fi nevoie sa le intretina constant. Aceasta oja este ideala pentru femeile active, care isi doresc o manichiura de lunga durata, fara a fi nevoie sa o refaca constant.

Aceasta oja semipermanenta are o textura usoara, ce se aplica usor si uniform pe unghii. Formula de calitate superioara a ojei permite ca aceasta sa dureze pe unghiile tale pana la doua saptamani, fara a se deteriora sau a se ciobi.

De asemenea, oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 06 are o capacitate de acoperire puternica, astfel incat nu este necesar sa aplici mai multe straturi de oja pentru a obtine o manichiura perfecta. Aceasta oja semipermanenta este disponibila intr-o nuanta intensa de rosu, care va atrage cu siguranta atentia tuturor.

Aplicarea acestei oje semipermanente este foarte usoara, iar procesul de indepartare nu este deloc complicat. Aceasta oja semipermanenta poate fi indepartata cu usurinta cu ajutorul unei solutii speciale de indepartare, fara a fi necesar sa freci unghiile cu ojă, astfel protejandu-le impotriva deteriorarii sau fragilizarii.

In concluzie, Oja semipermanenta Shine Spectrum Red, 8 ml 06 este solutia perfecta pentru femeile active care isi doresc o manichiura de lunga durata, de calitate superioara, fara a fi nevoie sa o aiba in grija constant. Aceasta oja semipermanenta se poate gasi foarte usor si este disponibila la un pret accesibil, astfel incat oricine isi poate permite sa beneficieze de o manichiura perfecta pentru mai mult timp.