Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 303

Codul produsului: 2537
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,23 €
5,68 $
(5)
120 cumpărat

Cantitate:

(5)
120 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 268
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 303
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-31 18:28:26
5

2023-10-14 09:56:37
5

2023-09-20 20:50:13
5

2023-08-29 07:40:46
5

2021-09-29 10:41:45
5

Cu un cadou)

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2021-07-16 18:22:40
5

Negru dens, se întinde perfect. Nu este alergic.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Gel polish BLACK ELITE este un sistem modern, profesional, cu trei faze, care combină cele mai bune proprietăți ale lacurilor de unghii profesionale și ale gelurilor de modelare. Principalele avantaje ale lacurilor de unghii cu gel Global Fashion BLACK ELITE sunt Corelația dintre un preț acceptabil și o calitate premium ridicată - formulă unică și sigură, dezvoltată ținând cont de diferitele tipuri de unghii - strălucire perfectă - ușor și simplu de utilizat - polimerizare sub lampă UV, LED sau CCFL hibrid - nuanță strălucitoare și saturată de lungă durată,- Păstrarea pe termen lung a unei nuanțe luminoase și saturate - Rezistență crescută la deteriorări mecanice, absența cioburilor și zgârieturilor pe toată perioada de utilizare - Gama de culori include atât culori pastelate, naturale, cât și nuanțe luminoase și saturate - Varietatea de texturi ale lacurilor gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, cu sclipici etc.) va satisface cele mai sofisticate gusturi.Varietatea de texturi de lacuri de gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, strălucitoare etc.) va satisface cel mai rafinat gust - îndepărtarea rapidă și ușoară a lacului de gel.

.

Despre culoare

.

NEGRU OPAC: OJA SEMIPERMANENTĂ DE LA GLOBAL FASHION CARE ADUCE RAFINAMENT ȘI EXTRAVAGANȚĂ

.

Culoarea negru opac este una dintre cele mai clasice și versatile nuanțe, fiind un simbol al eleganței și rafinamentului. Oja semipermanentă de la Global Fashion în această nuanță minunată transformă fiecare unghie într-o operă de artă, aducând un strop de mister și sofisticare fiecărui look. Negrul opac este o culoare bogată și profundă, care emană o aură de eleganță și șic. Este o nuanță care, prin simplitatea și intensitatea sa, reușește să capteze atenția și să adauge un aer de rafinament oricărei manichiuri. Această culoare versatilă este potrivită pentru diverse ocazii și stări de spirit, de la ținute de zi cu zi la petreceri extravagante și întâlniri de afaceri.

.

.

Imaginați-vă unghiile acoperite cu oja semipermanentă negru opac, ca o catifea delicată care îmbracă degetele în rafinament. Această nuanță este perfectă pentru a sublinia individualitatea și creativitatea, oferindu-vă libertatea de a experimenta cu diferite stiluri de nail art. Negrul opac este ca o pânză pe care puteți picta orice, de la modele minimaliste și elegante până la designuri extravagante și sclipitoare. Pentru ținutele de zi cu zi, oja semipermanentă negru opac adaugă un element de sofisticare și stil, făcându-vă să vă simțiți specială în fiecare moment. La birou, această culoare emană profesionalism și încredere, subliniind atenția la detalii și bunul gust. Este o nuanță care se potrivește perfect cu o gamă largă de haine și accesorii, de la costume elegante la ținute casual și relaxate. La petreceri, oja semipermanentă negru opac devine punctul central al look-ului dumneavoastră. Strălucirea sa subtilă și textura fină atrag privirile și complimentele, transformându-vă în centrul atenției. Această culoare sclipitoare și creativă este ideală pentru a adăuga un strop de extravaganță și rafinament oricărei ținute de seară. Pentru întâlnirile romantice, negrul opac este absolut încântător. Această nuanță evocă un sentiment de mister și atracție, făcându-vă să vă simțiți seducătoare și irezistibilă. Fiecare atingere și gest sunt accentuate de această culoare fascinantă, aducând o notă de magie și eleganță fiecărui moment.

.

.

Asociațiile istorice și culturale ale culorii negru sunt numeroase și pline de semnificație. În multe culturi, negrul este asociat cu puterea, misterul și eleganța. Este o culoare care simbolizează autoritatea și sofisticarea, fiind adesea purtată de lideri și personalități influente. Această nuanță aduce cu sine o aură de respect și admirație, făcându-vă să vă simțiți importantă și apreciată. În concluzie, oja semipermanentă de culoare negru opac de la Global Fashion este mai mult decât un simplu produs de înfrumusețare. Este o expresie a individualității și a stilului unic, oferind un look sofisticat și rafinat. Această culoare captivantă și luxoasă adaugă energie și vitalitate manichiurii dumneavoastră, transformând fiecare unghie într-o bijuterie strălucitoare.

.

.

Te încurajez să încerci oja semipermanentă de culoare negru opac de la Global Fashion și să descoperi cât de minunată și atrăgătoare poate fi o manichiură elegantă și sofisticată. Fie că o folosești pentru ținutele de zi cu zi, pentru petreceri, întâlniri romantice sau întâlniri de afaceri, această nuanță fermecătoare și armonioasă va adăuga un plus de grațiozitate și încredere fiecărui moment. Descoperă frumusețea culorii negru opac și lasă-te sedusă de magia sa.

.

.