Lampa pentru manichiura si pedichiuraUV LED S6 Global Fashion 39 LED-uri 68W - de calitate buna

Lampa pentru manichiura si pedichiuraUV LED S6 Global Fashion 39 LED-uri 68W - de calitate buna

Lampa LED UV pentru uscat unghii S6 Global Fashion 68W


Lampa UV/LED de manichiură este o lampă de înaltă calitate, care îndeplinește cele mai exigente standarde. Cu o putere mare de 68 W, lampa este perfectă pentru uscarea ojei semipermanente și a gelului.

.


Lampa UV LED pentru manichiură și pedichiură S6 Global Fashion, putere 68W are dimensiuni compacte și un design practic și extrem de elegant, în formă rotundă care o face o adăugare rafinată în interiorul unui salon sau acasă. Greutatea optimă a lămpii o face ușor de transportat. Acest model este potrivit atât pentru uz personal, cât și pentru uz profesional.

.


Lampa unghii UV LED S6 Global Fashion, 68W este echipată cu un ecran digital și are 3 tipuri de programe, fiecare având diferite timpi de uscare: 10, 30 și 60 de secunde.

.


Lampa pentru manichiură / pedichiură S6 Global Fashion, putere 68W este echipată cu 39 de LED-uri pe laterale și în partea de sus, pentru o uscare mai rapidă. Datorită tehnologiei inovatoare, LED-urile nu sunt dăunătoare pielii și ochilor, protejându-i de reacții negative. De asemenea, lampa este însoțită de un set de mănuși cu protecție UV. Aceste mănuși au capacitatea de a bloca razele UV, astfel încât pielea să rămână fină și să arate sănătoasă pentru o perioadă îndelungată.

.


Lampa are un fund detașabil, ceea ce facilitează efectuarea pedichiurii și oferă un confort mai mare în utilizare. Produsul poate fi folosit atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Aparatul nu produce senzația de arsură în timpul manichiurii.

.


.


Benficiile pe care le aduce lampa UV/LED manichiură S6 Global Fashion 68W


Putere mare

Tehnologie cu ultraviolete și cu LED-uri

Uscare rapidă a ojei semipermanente și a gelului

Nu provoacă arsură la polimerizare

Nu se încălzește

Nu dăunează pielii și ochilor

Design comapct și extrem de elegant

Potrivită pentru salon și pentru acasă

Perfectă pentru rezultate profesionle

39 de led-uri cu durata de lucru până la 50.000 ore

.


Pentru o manichiură impecabilă și de durată, alege o lampa LED/UV pentru manichiură, S6 Global Fashion, 39-LED-uri, putere 68W.

---> Lampa UV/LED manichiură / unghii, cu afisaj, 68 W, senzori, timer, uscare rapidă - deschide linkul pentru a cumpăra produsul


Data: 25.04.2024 11:20 Vizualizări: 34