Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 324

Codul produsului: 2555
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,64 $
(5)
55 cumpărat

Cantitate:

(5)
55 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 303
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 324
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-01 05:12:15
5

2023-08-30 13:08:08
5

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Ojele semipermanente sunt preferate de multe femei pentru că rezista pe unghii timp indelungat, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca unghiile tale arata nemaipomenit doar pentru cateva zile. Daca iti doresti o oja semipermanenta de calitate, de care sa te poti bucura o perioada mai lunga de timp, atunci trebuie sa incerci Oja Semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 324.

Ce face aceasta oja sa fie atat de speciala? In primul rand, culoarea sa neagra este una captivanta, care atrage imediat privirile. Culoarea neagra este foarte versatila si se potriveste cu orice tinuta sau look, indiferent de ocazie. In plus, aceasta oja semipermanenta este foarte usor de aplicat si nu necesita mult timp sa se usuce - nu trebuie sa iti faci griji ca trebuie sa stai cu mainile goale timp indelungat sau sa stai ore intregi la uscat.

Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 324 ofera un finisaj mat si textura neteda, care te va face sa te simti eleganta si cu un look rafinat. In plus, aceasta oja este foarte rezistenta si nu se va ciobi, decolora sau zgaria. Chiar si cand este supusa la multiple activitati fizice sau la alte tensiuni, ea se va mentine intacta pe unghiile tale pentru o perioada mai lunga de timp.

Pe langa acestea, oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 324 este produsa intr-un recipient de dimensiuni potrivite si este usor de transportat oriunde ai merge. Acest lucru inseamna ca iti poti revigora manichiura oriunde doresti si ai nevoie. In plus, cantitatea de 8 ml este suficienta pentru mai multe aplicari, ceea ce inseamna ca vei putea sa te bucuri de aceasta oja timp indelungat.

In concluzie, Oja semipermanenta Black Elite Global Fashion 8 ml, 324 este o alegere excelenta pentru oricine doreste un manichiura rezistenta si de lunga durata, fara a fi nevoit sa isi faca griji ca trebuie sa o reapele la cateva zile de la aplicare. In plus, culoarea neagra este o alegere interesanta si captivanta pentru a-ti scoate in evidenta unghiile si pentru a fi admirata de toata lumea din jurul tau.