Modele de unghii cu gel pentru iarna: 14 idei originale si super trendy

Modele de unghii cu gel pentru iarna: 14 idei originale si super trendy
Chiar dacă ne place să ne schimbăm frecvent modelele de unghii pentru a ține pasul cu tendințele sezoniere, în sezonul rece, acest obicei poate afecta confortul mâinilor noastre. Expunerea constantă la acetonă poate face ca degetele și unghiile să devină mai uscate, iar acest lucru, având în vedere problemele deja întâmpinate din cauza uscăciunii în timpul iernii, poate nu reprezintă cea mai bună opțiune.

De aceea, mulți aleg să opteze pentru manichiura cu gel în lunile reci ale anului. Această tehnică aduce cu sine avantaje incontestabile: rezistă până la 4 săptămâni, oferă o gamă infinită de culori și modele, iar mâinile vor arăta mereu impecabil, indiferent de provocările iernii. Dacă încă nu ești convinsă, să aruncăm o privire la 14 idei originale pentru unghii cu gel de iarnă.


01 Unghii albe perlate

.
03 Unghii roșii cromate

.04 Unghii verzi ''ochi de pisică"

.05 Unghii roșii de jeleu

.


Unghiile stacojii, realizate cu gel, atrag atenția prin aspectul lor neobișnuit, care aduce cu sine o notă distinctivă a manichiurii french cu un finisaj dublu.


06 Unghii albastre cu gel

.


Albastru cobalt este cu adevărat un simbol al eleganței, cu o rafinată senzație glacială care emana stil. Este o nuanță regală ce încântă și transmite un aer de distincție.


07 Unghii abstracte

.


Aceste unghii abstracte emană o atmosferă magică de iarnă și, în același timp, îmbrățișează eleganța stilului art deco. Pentru a recrea această senzație, începeți prin a aplica un sclipici roșu și o bază translucidă în tonuri de roz și nude, polimerizându-le sub o lampă UV. Utilizați o pensulă fină pentru unghii pentru a adăuga vârfuri franțuzești, încorporând elemente de spațiu negativ pentru un efect artistic subtil.

(4)
82 cumpărat
ID: 2505
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
193 cumpărat
ID: 2567
26 ron
23,40 ron
-10%


08 Unghii cu sclipici de micro-argint

.09 Unghii french cromate

.


Acest stil conferă unghiilor un nivel extraordinar de strălucire și farmec.


10 Unghii albe cromate cu efect ombré

.


Vârfurile cromate albe cu efect ombré reprezintă o opțiune extravagantă pentru sezonul de iarnă.

(5)
65 cumpărat
ID: 2611
26 ron
23,40 ron
-10%

11 Unghii cu folie verde

.


12 Unghii delicate cu fundițe

.


Iată dovada convingătoare că fundițele pot arăta absolut superb pe unghiile tale!