Alungirea unghiilor cu gel. Toate subtilitatile

{ $article->title }}
Fiecare domnisoara tinde spre miini si unghii ingrijite si o manichiura frumoasa. Desigur, degetelele frumoase nu pot fi fara o manichiura buna. Fiecare domnisoara incearca sa-si vopseasca unghiile in mod regulat. O face de sinestatator sau recurge la vizitarea diverselor saloane. Insa manichiura facuta desinestator nu va dura mult timp, deaceea domnisoarele prefera alungirea unghiilor cu gel - procedura cosmetica populara in ultimii ani.  Acoperirea unghiilor cu gel este comoda, eleganta si se mentine pe unghii mai mult timp decit lacul obisnuit. In acest articol, o sa va oferim informatie interesanta despre alungirea unghiilor cu cu gel care la sigur o sa va fie de folos.



TIPURILE DE GEL

Gelul este derivatul acrilului. Substanta speciala care se intareste sub influenta razelor ultraviolete si formeaza un strat puternic si durabil. Acesta are multe avantaje:
- gelul nu are timp de intarire, procesul incepe doar prin razele UV.
- toate gelurile moderne sunt hipoalergenice.
- practic nu au miros.
- gelurile clasice si colore nu schimba culoarea din momentul alungirii pina la corectie.
- foarte usor se plieaza la corectia unghiilor.
- sunt elastice si se autoniveleaza.
- gelurile dupa proprietatile sale sunt durabile, la unghiile naturale, au un grad ridicat de «aderenta».

Materialele pentru alungirea unghiilor cu gel sunt impartite in mai multe tipuri. Si anume: gel UV, biogel si gel Led.
Sistemele de modelare a unghiilor cu gel sunt impartite in una, doua si trei faze.

Sistemul cu o faza, procesul de modelare este realizat de un instrument universal care combina functiile responsabile pentru rezistenta atasarii unghiei in crestere pe placa naturala, precum si pentru modelarea unghiei artificiale.
Avantaje: este necesar un singur gel pentru toate cele trei etape ale alungirii: este economie de buget, gelurile monofazate au consistenta mai groasa, este usor procesul de invatare cu ele. Dezavantaje: gama de culori nu este atit de larga.

Sistemul de alungire in doua faze se bazeaza pe utilizarea a doua tipuri de gel, dintre care primul este responsabil pentru fixarea unghiei artificiale pe placa de unghii, iar al doilea pentru modelarea acestuia.

Sistemul in trei faze include utilizarea a trei tipuri de geluri: primul pentru a asigura aderenta viitoarei pe placa unghiei, al doilea pentru a formarea unghiilor artificiale in sine, iar al treilea pentru a proteja unghia de factorii externi si pentru a-i oferi netezirea si uniformitatea corespunzatoare.
Avantaje: Ideal pentru profesionisti: e posibila modelarea unghiilor de orice design, gelurile de camuflaj din sistemul trifazat au o gama mai larga de culori decit gelurile monofazate. Dezavantaje: sunt necesare trei geluri diferite pentru toate etapele alungirii.
Nota: Gelurile monofazate sunt de obicei preferate de mesterii incepatori. Mesterii cu experienta, de regula, trec la un sistem de alungire trifazat.



ALUNGIREA CU GEL. AVANTAJE SI DEZAVANTAJE

Alungirea cu gel este procesul cind unghiile sunt acoperite  cu  gel special care dureaza de la trei la patru saptamini. Are atit avantaje, cit si dezavantaje.
Avantajele si dezavantajele acoperirii cu gel

Avantajele alungiriilor cu gel sunt urmatoarele:

1.Durabilitate. Unghiile cu  gel sunt mai elastice decit cee acrilice. Ceea ce inseamna ca vor dura mai mult timp, de la trei la patru saptamini.
2.Economie. Alungirea unghiilor cu gel este o procedura mai ieftina.
3.Corectie rapida. Corectia unghiilor cu gel este mai usoara. Daca este neceasra  schimbarea formei sau inlocuirea unghiei, nu va dura mai mult de o jumatate de ora, daca o face un mester bun.
4.Purtarea pe termen lung. Unghiile cu gel pot fi purtate (cu corectie) pina la un an. Nu va afecta mult unghiile naturale. Dupa care este necesara o pauza timp de sase luni (in acest timp se restabileste placa de unghii) dupa care se permite iarasi procedura de alungire.
5.Intarirea unghiilor. Daca unghiile nu sunt suficient de puternice si tind sa se rupa sistematic, gelul va ajuta la rezolvarea acestei probleme. Ingroseaza structura unghiilor si, cu alungirea sistematica, unghiile o sa revina la marimea dorita fara careva probleme.
6.Indepartare usoara. Unghiile sunt usor de vopsit si de indepartat si suprafata acestora practic nu este deteriorata.
7.Nu se deformeaza. Unghiile cu gel, spre deosebire de unghiile acrilice, nu se deformeaza. Aceasta se datoreaza structurii elastice. 
8.Fara alergie. Sunt rare cazurile cind gelurile pot provoca reactie alergica. Aceste substante nu pot fi numite hipoalergenice. Cu toate acestea, continutul acestora este pentru a proteja chiar si cele mai sensibile unghii si piele.
9.Stralucire frumoasa. Unghiile cu gel au o suprafata lucioasa, stralucitoare.


Dezavantajele alungirii cu gel sunt:

1.Nu poate fi eliminata desinestatator. Gelul poate fi indepartat cu pila sau cu aparat special, care poate rani unghia. Dar daca o sa o faceti la un mester profesionist, nu va veti confrunta cu reactii negative.
2.Repararea unghiei crapate este imposibila. Daca se rupe unghia cu gel, va trebui alungirea din nou. Este imposibila repararea unghiei cu gel.
3.Sensibil la schimbarile de temperatura. Din cauza schimarii temperaturii, unghiile cu  gel se crapa repede. Prin urmare, nu se recomanda purtarea unghiilor cu gel pe timp de iarna.
4.Unghiile au nevoie de profilaxie. Imediat dupa indepartarea unghiilor cu gel, trebuie sa faceti o manichiura. Deoarece la alungirea unghiilor cu gel, placa superioara a unghiilor se pileaza si unghiile vor avea nevoie de ingrijire suplimentara folosind  diverse lacuri de intarire.
5.Arsura in timpul procedurii. Senzatiile neplacute pot aparea la uscarea unghiilor sub lampa UV. Acest lucru se datoreaza faptului ca stratul superior al unghiilor a fost deja taiat, ceea ce inseamna ca este mai sensibil la razele UV si la reactia chimica care are loc in timpul uscarii. Insa aceasta nu este un defect al  materialului, ci o caracteristica tehnologica.



METODELE ALUNGIRII

Pentru alungirea pe o baza de gel, este nevoie la recurgerea utilizarii formelor speciale: tipse sau sabloane (forme).

Tipsa - parte transparenta din plastic, care este atasata ulterior la unghiile naturale. Fabricate din plastic moale. Principala caracteristica a acestei metode de alungire  este, ca unghia artificiala este lipita de unghia naturala folosind un adeziv special fara a fi nevoie de o lampa pentru gel. Tipsele pot fi folosite chiar si pe unghiile moi si fragile. Efectul lor asupra placii naturale este extrem de minim. Materialul are o gama diversa de culori, forme, lungimi.

Forma - sablon din hirtie, care se imbraca sub marginea unghiei.  Insa, daca unghia naturala este suficient de lunga, atunci gelul poate fi depus direct pe ele. Cu aceasta metoda de alungire, unghiile se pot modela cu diferite forme: patrat moale, oval, forma de migdale etc. Avantajul acestei tehnici este rezultatul natural, care previne ingrosarea excesiva a unghiei.
Va recomandam sa cititi articolul nostru «Forme pentru alungirea unghiilor. Tot ce trebuie sa stii despre ele».



CUM SA ALEGI GELUL PENTRU ALUNGIREA UNGHIILOR?

Pentru alegerea materialului pentru alungire, este nevoie de:
- Sa aflati cit mai multe informatii despre brandul ale carui gel v-a placut. De exemplu, Global Fashion produce doar geluri de inalta calitate.
- Acordati atentia, daca gelurile pe care le-ati ales au instructiuni cu recomandari pentru utilizarea lor.
- Cititi parerile despre gelul ales.
Cumpara gel transparent de modelare pentru alungirea unghiilor  in magazinul online Global Fashion.



MATERIALELE NECESARE PENTRU ALUNGIREA UNGHIILOR CU GEL

Inainte de a incepe procesul de alungire cu gel, asigurati-va ca detineti toate materialele necesare. Deci, aveti nevoie de:
- Tipse sau forme, in functie de metoda de alungire.
- Lampa UV. Acest echipament este necesar pentru lucru. Fara lampa pentru unghii, gelul nu se va usca si nimic nu se va primi.
- Dezinfectant.
- Solutii pentru indepartarea stratului lipicios.
- Un set de pile sau buff-uri.
- Betisoare portocalii.
- Perie plata.
- Pernuta pentru lustruit.
- Penseta.
- Clei pentru tipse, daca acestea sunt utilizate ca metoda de alungire.

Cumpara toate materialele necesare pentru alungirea unghiilor cu gel din magazinul nostru online. Profesionalismul si calitatea sunt garantia noastra!

Ca sa aveti  degetelele frumoase, intodeauna aveti grija de unghiutile Dvs!
Data: 04.12.2020 15:42 Vizualizări: 1598