Gel vopsea. Caracteristici

{ $article->title }}
O domnisoara mereu trebuia sa fie ingrijita, mai ales miinile si unghiutile. Pentru ca ughiutile sa arate si mai frumoase, desigur, trebuie sa aiba si o manichiura stilata. Pentru a atinge acest rezultat, este nevoie nu doar de solutii speciale dar si de instrumente profesionale. Gel vopseaua moderna pentru unghii deschide multe posibilitati pentru alungirea si designul unghiilor, chiar daca acestea nu sunt prea lungi sau subtiri. Probabil ca deja v-ati dat seama, ca articolul nostru este despre gel vopsele. Cititi mai departe si descoperiti ceva nou.CE ESTE GEL VOPSEAUA PENTRU UNGHII?

Gel vopseaua este un hibrid al gelului pentru alungirea unghiilor si a lacului obisnuit. Gel vopseaua pentru unghii, de regula se vinde, in borcanase fara periuta si mai rar in tuburi. In ceea ce priveste compozitia, gel vopseaua pentru decorarea unghiilor este similara cu gel lacul, numai in scopuri de decorare, dar nu si pentru modelare. Este un lichid transparent cu o consistenta destul de viscoasa si cu o pigmentare densa. Gama de culori este foarte diversa, variind de la culori aprinse, pina la culori nude.AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE 

Gel vopseaua are un sir de avantaje.

- Luminozitate. Pentru un efect complet, este suficienta aplicarea unui singur strat.
- Paleta de culori. Are o paleta diversa de culori.
- Consistenta groasa. Nu permite compozitiei sa se raspindeasca sau sa se usuce rapid.
- Uniformitate. Furnizarea unei distributii uniforme a ingredientului activ.
- Persistenta. Demonstreaza o durabilitate buna pe termen indelungat - cel putin de la doua pina la trei saptamini.
- Suprafata. Creeaza o suprafata placuta intr-o culoare contrastanta.
- Usuoara in utilizare. Este usoara in amestecare, permite crearea paletei exclusive de nuante si aplicarea tehnicii artistice unice pentru a desena chiar si cele mai mici detalii.
- Universala. Materialul poate fi folosit in orice decor - de la manichiura french si monograme, la o pictura chineza cu drepturi depline de tip plat sau volumetric.
- Polimerizare. Produsul se usuca numai dupa polimerizare, ceea ce inseamna ca designul poate fi ajustat inainte de uscare.
- Consum economic. Se consuma economic si are o durata lunga de valabilitate.
- Posibilitatea de a experimenta. Este posibila amestecarea diferitor culori pentru a obtine o nuanta unica.


Dezavantaje

Dupa cum ati observat, gel vopseaua are un sir de avantaje. Dar un astfel de produs are si careva dezavantaje nesemnificative.
- Unghii scurte. Este incomoda de utilizat pe unghiile subtiri, deoarece gel vopseaua nu le ofera rezistenta suplimentara.
- Indepartarea. Nu este posibil de indepartat gel vopseaua cu lichide speciale, vor fi necesare pile sau frezerul.TIPURILE

Gel vopseaua pentru unghii se clasifica in doua categorii principale:

1. Cu stratul lipicios, care este utilizata in tehnica turnarii manichiurii. Dupa aplicarea vopselei, trebuie cu atentie imprimata partea mata a foliei pe unghie. 
2. Fara stratul lipicios - ideala pentru picturi originale, lucrari de arta cu modele si manichiura franceza.DEOSEBIREA DINTRE GEL VOPSEA SI GEL LAC

Multi oameni confunda aceste produse sau se tin de parerea ca este unul si acelasi produs. De fapt intre ele, este o diferenta colosala.
- Persistenta. Sensibilitatea la chipsuri este mai mica la gel vopsele decit la gel lacuri.
- Pigmentul. Pentru a obtine o culoare aprinsa, gel lacurile trebuie aplicate de citeva ori si se vopsesc intr-un singur strat. Acest lucru se datoreaza concentratiei de pigmenti din ambele produse - la gel vopsele este cu mult mai mare.
- Structura. Gel lacurile sunt mai dense si mai viscoase, din acest motiv cu ele este mai dificil de lucrat. Insa, gel vopselele: sunt maleabile datorita structurii lor fluide, iar consistenta lichidului le permite sa fie utilizate in diverse scopuri decorative.
- Indepartarea. Gel vopselele nu pot fi indeprtate cu niciun solvent, spre deosebire de gel lacuri.CUM SA ALEGI?

In alegerea gel vopselei, acordati atentie urmatoarelor caracteristici:
- Sunt mai preferabile vopselele cu intarire rapida.
- Nu trebuie sa se raspindeasca pe unghie, aceasta va ajuta la pastrarea modelului pina la polimerizare.
- Frumoasa si bogata paleta de culori, care va transforma fanteziile in realitate.
- Este posibila crearea liniei de orice grosime cu gel, inclusiv celei subtiri.
- Asigurati-va ca gelul nu contine ingrediente daunatoare. Toate ingredientele trebuie sa fie de origine naturala si sa contribuie la cresterea unghiilor sanatoase.

Magazinele moderne ofera o mare varietate de vopsele pentru proiectarea unghiilor, insa trebuie sa puteti sa le alegeti, luind in considerare durabilitatea viitorului strat si proprietatile sale fiabile de performanta.

Cel mai adesea, producatorii care s-au dovedit sa isi arate partea pozitiva, vind produsul in tuburi speciale de marca, cu un volum aproximativ de 5 ml, si cu o paleta variata de culori.

Cumparati gel vopsea profesionala in magazinul Global Fashion
Intodeauna aveti grija de unghiutile Dvs!


Cititi si alte articole:
Data: 22.12.2020 13:18 Vizualizări: 595