Baza pentru unghii. Toate subtilitatile ei

{ $article->title }}
«Vreau sa fiu frumoasa!» fetelor, va este cunoscuta fraza, nu-i asa? Fiecare domnisoara viseaza sa fie o «frumoasa», in toate sensurile a cuvintului, atit la ​​exterior, cit si in interior. Daca sa ne concentram pe aspectul interior, atunci lista este destul de lunga: dorinta de avea parul matasos, machiaj frumos, o silueta buna, unghii bine ingrijite. Desigur, mai sunt inca multe care fac parte din aceasta lista, pe care domnisoarele sunt gata sa le faca, numai ca sa arate frumos. Una dintre fundamentele principale ale «frumusetii» este manichiura. Miinile pot spune multe despre fiecare dintre noi, de aceea manichiura are un rol foarte important. Timpul actual, este timpul tehnologiilor, si industria unghiilor tot nu sta pe loc. Exista foarte multe solutii, instrumente, tehnici pentru crearea manichiurii. Unul dintre ele fiind baza pentru unghii.
In acest articol, aveti ocazia de a afla despre toate subtilitatile a bazei pentru unghii.Baza pentru unghii. Functiile sale

Mai intii de toate sa clarificam ce este baza pentru unghii.

Baza este stratul initial care se aplica pe placa de unghii. O solutie care are rolul unui strat intre acoperirea artificiala si placa de unghii. Face parte dintr-o aplicare trifazata a gelului de lustruit: baza - culoare - top. (pe site-ul nostru este articolul «Top pentru gel - lac. Functiile de baza» deasemenea, va fi utila).
Baza de asemenea, protejeaza, placa de unghii de efectele nocive ale materialelor artificiale, este un agent de intarire si previne pigmentarea nedorita.
Functiile bazei pentru unghii:
- Hidratarea si nutritia suplimentara a placii unghiei.
- Baza care asigura aderenta mai puternica a unghiei la materialul artificial.
- Acoperire in scopuri terapeutice si profilactice, intarirea placii unghiei: datorita bazei, la persoanele cu unghii subtiri si fragile, acoperirea artificiala se poate mentine timp de 2-3 saptamni.
- Solutia care mentine culoarea de baza.
- Alinierea placii unghiei, corectarea suprafetei si ascunderea diferitelor defecte.
- Este posibila alungirea unghiilor cu baza pentru unghii.
- Protejeaza placa de unghii de pigmentii coloranti.
- Aliniaza placa unghiei, astfel ascunde defectele si imperfectiunile.
Nota: Anume baza este aceea care intra in contact direct cu unghia, deci este important ca aceasta sa nu furnizeze doar o acoperire de lunga durata, dar nici sa nu dauneze asupra unghiei naturale.Tipurile bazelor pentru unghii

Acoperirile bazelor variaza independenta de culoare, compozitie si functie. Acestea sunt nuante transparente, mata roz (nud), roz si colorate. Principalele componente ale bazelor este polimerul si silicogelul, sunt naturale si sigure pentru sanatate.

Baza de cauciuc. Cel mai universal strat de baza. Cauciucul din compozitie sigileaza si intareste structura unghiei, datorita careia suprafata este usor nivelata, simplificind procesul de aplicare a lacului sau a alungirii unghiilor. Baza de cauciuc este foarte usoara in utilizare. Datorita consistentei sale, nu va curge pe cuticula si pe crestele laterale. Un alt avantaj este elasticitatea, datorita careia nu vor aparea crapaturi. Este foarte usoara in utilizare pentru mesterii incepatori.

Baza de acril. Compozitia sintetica, dintr-o baza clasica si pulbere acrilica. Acest tip de baza este de obicei folosit pentru alungirea unghiilor. Disponibila in diferite nuante. Se potriveste pentru domnisoarele cu unghii foarte subtiri, si pentru cele care nu au nicio acoperire pe unghii.

Baza de silicon. Se depune usor pe placa de unghii, oferindu-i efectul de netezire. Solutia simplifica procesul de indepartare a ojei. Baza din silicon este un autocolant in forma de unghii care se ataseaza pe placa. Conceputa pentru o placa de unghii slabita ai deteriorata. Autocolantele protejeaza unghiile naturale.

Baza cu vitamine. Baza care este imbogatita cu vitaminele E si A. Recomandata pentru unghiile subtiri, fragile si deteriorate. Este adesea folosita ca post-construire pentru a activa procesul natural de regenerare celulara in placa unghiei.

Baza de camuflaj. Сaracteristica principala a acestei baze este lipsa de transparenta, prezenta nuantei naturale. Aliniaza placa unghiei, intareste si protejeaza unghiile. Avantajul bazei, este insasi culoarea. Baza de camuflaj este acoperirea de baza si camuflaj intr-o glaja. Poate fi de culoarea roz, bej natural.
Nota: Bazele de camuflaj sunt ideale pentru crearea manichiurei franceze! De asemenea, este o optiune excelenta pentru lucratorii de birou, al caror dress cod nu permite utilizarea culorilor luminoase a acoperirei artificiale.

Pe baza apei. Se potriveste numai pentru ojile obisnuite. Nu se foloseste ca baza pentru gel lac. Datorita continutului redus de chimie, aceasta baza, se potriveste persoanelor care sunt predispusi la alergii, femeil insarcinate si cee care alapteaza.Cum se aplica si se intaresc unghiile cu baza pentru unghii

De baza depinde durata mentinerii manichiurii. Dar trebuie sa cunoastem faptul ca, daca baza este aplicata incorect, nu va fi posibila evitarea aschiilor, crapaturilor, decojirea materialului si alte probleme a manichiurei. Respectind niste reguli simple, veti avea intotdeauna o manichiura de inalta calitate:

1.Faceti manichiura: indepartati cuticula, pentru aceasta aveti nevoie de un indepartator a cuticulei, sau bastoane portocalii. Modelati unghiile cu o pila, slefuiti suprafata unghiei cu un baf. Dupa toate acestea, aplicati primerul (pe site-ul nostru sunt articolele «Primer pentru unghii. Functiile sale», «Pila pentru unghii. Un instrument de neinlocuit in geanta cosmetica a fiecarei fete», de asemenea vor fi utile).

2.Dupa manichiura, este timpul pentru aplicarea bazei. Poate fi aplicata cu o perie dintr-un borcanas sau cu o pensula plana separata. Daca unghiile Dvs. sunt fara umflaturi, nu sunt strimbe, atunci este suficient un singur strat de baza. Pentru nivelare, aplicati baza in doua straturi. Stringeti putin pensula si aplicati baza pe 2/3 din placa de unghii, ridicindu-va pina la cuticula, incercati sa faceti cu atentie, astfel incit baza sa nu patrunda pe piele. De la cuticula, deplasati-va de-a lungul rolelor laterale, sigilati capul si vopsiti din nou unghiia. Unghiile trebuie uscate intr-o lampa UV - 2 minute, sau cu LED - 60 de secunde (pe site-ul nostru este articolul «Cum sa alegi lampa pentru unghii? Sa ne clarificam cu nuantele!», de asemenea va fi utila).

3.La nivelare, facem totul la fel ca si dupa polimerizare, luam baza astfel incit sa se formeze o picatura pe pensula. Punem o picatura pe unghie, undeva la trei-patru milimetri de la  cuticula, si ne deplasam in jos fara a apasa pensula. Incercati sa faceti acest lucru rapid, astfel incit baza sa nu sa se estompeze. Daca totusi se intimpla acest lucru, rasuciti unghia in paralel cu masa. Uscati in lampa ca primul strat.Reguli de baza in alegerea bazei pentru unghii

De la alegerea corecta a bazei pentru unghii, depinde nu doar durata mentinerii manichiurei, ci si aspectul sanatos al placilor de unghii. Exista niste reguli simple care trebuie respectate in alegerea bazei pentru unghii:

1.Consistenta. Daca unghiile nu sunt drepte, trebuie aleasa o baza mai groasa, care sa ascunda toate defectele.
2.Tipul. Bazele autonivelante sunt ideale pentru mesterii incepatori sau atunci cind unghiile nu necesita restaurare. Bazele de armare foarte groase pentru alungire necesita anumite abilitati de lucru.
3.Compozitie. Monomerii organici ofera rezistenta ideala la acoperire. Inlocuitorii de cauciuc confera o consistenta groasa, «cauciucata» si permit autonivelarea acoperirii.
4.Producator. Este mai bine de a procura baza, topul si gel lacul de la aceleasi producator. 
5.Termen de valabilitate. Acordati atentie termenului de valabilitate a produselor. Nu utilizati niciodata produse dupa data de expirare a acestora. Astfel de produse pot fi daunatoare sanatatii Dvs.

Nota: Intodeauna cumparati materiale profesionale pentru manichiura! Aceatsa o puteti face in magazinul nostru online si fluxul clientilor Dvs. va creste!

Am promis, ca va oferim toate subtilitatile bazei pentru unghii, noi am tinut promisiunea. Speram, ca acest material o sa va fie de folos!


Cititi si alte articole:
Data: 05.11.2020 12:55 Vizualizări: 2304