Ce modele de unghii purtam in luna decembrie: 23 idei trendy si elegante

Ce modele de unghii purtam in luna decembrie: 23 idei trendy si elegante
Cu sosirea lunii decembrie, este momentul perfect să vă bucurați de o manichiură spectaculoasă pentru a încheia anul în stil. Vă prezentăm 23 de idei inspirate pentru manichiura lunii decembrie, care cuprind de la compoziții elegante și sofisticate până la modele festive și incitante. Cu aceste opțiuni, posibilitățile de a crea o manichiură unică sunt practic nelimitate.

Descoperiți aceste sugestii și găsiți atingerea finală perfectă pentru look-ul dvs. în această perioadă specială a anului.


01 Unghii în carouri roșii, verzi și argintii

.


Aceste unghii strălucitoare în stil hârtie de împachetat sunt absolut fascinante! Combinarea magică a culorilor și a sclipirilor transformă aceste unghii într-o adevărată operă de artă!
02 Unghii roșii și verzi în 3D

.


Unghiile 3D devin din ce în ce mai populare în 2023, iar manichiura perfectă pentru luna decembrie include o combinare atrăgătoare de elemente în tonuri de roșu, verde și auriu.

 
03 Unghii albastre și aurii

.


Albastru și auriu reprezintă alegeri clasice și atemporale în lumea stilului de sărbători. Cu toate acestea, atunci când abordăm culorile în luna decembrie, crearea unei manichiuri speciale devine o adevărată formă de artă.

(5)
59 cumpărat
ID: 2629
26 ron
23,40 ron
-10%
61 cumpărat
ID: 11597
32 ron
28,80 ron
-10%

04  Design cu nuanțe de roșu, verde și argintiu...

,


05 Unghiile minimaliste cu stea de argint

.


Dacă apreciați tonurile neutre și vă doriți să adăugați o notă festivă, luați în considerare o manichiură cu lac transparent și decorațiuni sub formă de stele.


06 Unghii cu sclipici argintii în stil ombré

.


O manichiură argintie adorabilă care cucerește inimile în luna decembrie! Manichiura french devine spectaculoasă cu o tranziție captivantă de sclipici în stil ombré, fiind alegerea perfectă nu doar pentru întreaga lună, ci mai ales pentru noaptea de Revelion.

(5)
79 cumpărat
ID: 2443
27,50 ron
24,75 ron
-10%
(5)
89 cumpărat
ID: 2446
26 ron
23,40 ron
-10%

07 Folie verde, albă și aurie

.


În luna decembrie, cu greu poți să nu observi frumusețea alegerii unui lac de unghii verde. Este o opțiune care emană prospime și originalitate. Pentru un plus de eleganță, poți să îl combini cu unghii french albe rafinate și să adaugi accente aurii sub formă de folie pentru a crea un aspect cu adevărat luxos.

(5)
74 cumpărat
ID: 2245
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
265 cumpărat
ID: 2673
26 ron
23,40 ron
-10%

08 Unghii negre cu sclipici

.


(5)
120 cumpărat
ID: 2514
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
118 cumpărat
ID: 2537
26 ron
23,40 ron
-10%
 
09 Unghii albastre

.


Acest albastru metalic rafinat aplicat pe unghii va captiva privirile cu splendoarea sa! Nuanța sa adaugă o eleganță și un farmec incredibil manichiurii "Frozen", conferind impresia că unghiile sunt acoperite de o strălucire misterioasă și înghețată.


10 Unghii albastru închis

.


(5)
59 cumpărat
ID: 2629
26 ron
23,40 ron
-10%
 
11 Unghii colorate în trestie roșie

.12 Unghii de culoarea salvie și smarald

.

Nuanțele mate, metalice și lucioase adaugă o notă de magie și stil incredibil acestei manichiuri.


13 Unghii roz și piersică cu fulgi de zăpadă

.

O manichiură festivă poate exuda sofisticare și eleganță chiar și în paleta culorilor neutre. Un exemplu elocvent este reprezentat de unghiile delicate în nuanțe de piersică, împodobite cu accente subtile de aur roz, ilustrând cu rafinament conceptul de eleganță festivă.


14 Unghii cu fulgi de nea în culori albe

.


15 Unghii cu dungi burgunde și verzi

.


16 Unghii de decembrie în stil mis-match

.

Stilul de nail art mix-and-match cu siguranță va fi o tendință majoră în 2023. Pentru a-ți exprima pasiunea pentru această idee fascinantă, te invităm să creezi o manichiură unică inspirată de un fulg de zăpadă albastru. O unghie cu finisaj mat va adăuga un plus de atractivitate, conferind manichiurii tale o notă de eleganță asemănătoare unui pulover rafinat.


17 Imprimeu cu fulgi de zăpadă și piciorul de gâscă

.


Acest design cu imprimeu cu fulgi de zăpadă și picior de gâscă nu doar că arată neobișnuit, ci și absolut superb, creând o impresie vizuală uimitoare.


18 Unghii verzi

.


Nu uitați că nuanțele de verde sunt mereu în tendințe în luna decembrie. În această manichiură, verdele și menta se completează perfect, creând un model interesant de vârtej pe unghii. Permite acestor nuanțe să adauge o notă de eleganță look-ului tău în această iarnă.


19 Unghii din tweed negru, auriu și argintiu

.

Dungile și fulgii de zăpadă sunt, desigur, opțiuni minunate pentru manichiura din decembrie, dar ce-ar fi dacă ți-aș sugera să explorezi ceva mai sofisticat, cum ar fi o manichiură tweed? Aceste unghii superbe în nuanțe de negru, auriu și argintiu, cu modele rafinate, sunt cu adevărat o operă de artă!


20 Unghii cromate aurii

.


21 Unghii albastre de catifea

.


Asigurăm că această manichiură superbă nu va încânta doar în decembrie, ci va rămâne relevantă și în orice altă perioadă a anului. Fii pregătită să strălucești cu stil și eleganță în orice context sezonier!


22 Unghii burgundy cu sclipici

.


Unghiile în nuanțe de burgundy, decorate cu sclipici, reprezintă alegerea perfectă pentru luna decembrie, emanând o aură magică inspirată de Moș Crăciun. Pentru a intensifica farmecul, poți adăuga accente strălucitoare în tonuri aurii.