De ce gel lacul isi schimba culoarea: cauzele fenomenului neplacut

{ $article->title }}
Procedura de manichiura a trecut cu succes. Clienta a ramas multumita de rezultat. Si daca clientul este multumit, atunci mesterul la fel. Totul ar fi bine, dar peste o saptamina clienta suna mesterul si spune, ca s-a schimbat culoarea gel lacului. Va puneti intrebarea: de ce asa se intimpla si cum sa eviti schimbarea culorii acoperirei? Sa aflam motivele impreuna.CAZURILE CIND GEL LACUL ISI SCHIMBA CULOAREA DIN VINA MESTERULUI

1. Lucrul cu produse necalitative

Daca utilizati materiale de origine dubioasa, atunci trebuie sa fiti pregatiti pentru orice. Astfel de gel lacuri, de regula, se caracterizeaza printr-un pret scazut si lipsa certificatelor. 
Acoperirea din astfel de sticlute poate nu numai sa se intunece dar si estompa si pata. Pot fi cazuri de alergii severe si chiar arsuri chimice. 

SFAT: Intotdeauna folositi gel lacuri de inalta calitate si de la marci de incredere. Magazinul online Global Fashion are o selectie mare de gel lacuri de calitate. Trebuie doar sa faceti clic aici

_____________________________________________________________________
Articole la tema: 
_____________________________________________________________________


2. Topul (stratul superior) este fara protectie UV 

Gel lacul se poate estompa la soare. Aceasta deseori este valabil mai mult pentru nuantele aprinse. Insa, producatorii mondiali produc de mult timp straturi superioare (top) cu protectie ultravioleta. 

SFAT: Folosii topul corect pentru a va proteja unghiile de arsurile solare.  Atunci clientii nu se vor plinge. Cumpara topul de inalta calitate  --->

_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________


3. Uscarea slaba a topului

Una dintre functiile topului este protectia intregului strat de arsura, aschii si decojire. Dar daca nu il uscti complet, atunci totul va fi invers. Topul devine tulbure, absoarbe usor pigmentii straini si nu protejeaza stratul colorat de expunerea la soare. 

SFAT: Asigurati intarirea completa a stratului superior. Folositi lampi cu temporizator de calitate. 

Poate sunteti mestel incepator si inca nu cunoasteti care lampa pentru unghii este mai buna, articolul «Cum sa alegi lampa pentru unghii? Sa clarificam subtilitatile!», o sa va ajute sa faceti o alegere corecta.


4. Baze agresive

Bazele cu aciditate ridicata, pot pur si simplu «minca» culoarea. Baza trebuie sa fie aleasa cu atentie in ceea ce priveste compozitia, si evitarea optiunilor cu miros intepator. De asemenea, combinatia de materiale de la diferiti producatori duce la un mare risc ca ceva nu va merge bine, si clientul se va ciocni cu o problema. 

SFAT:  Intodeauna folositi baza de inalta calitate si de marci dovedite. Acest lucru o sa ajute la evitarea situatiilor neplacute. 

Cum sa alegi baza de unghii, cititi in articolul nostru «Baza pentru unghii. Toate subtilitatile ei».CAZURILE CIND GEL LACUL SCHIMBA CULOAREA DIN VINA CLIENTULUI

Parca mesterul indeplineste toate cerintele, dar se intimpla lucruri de neinteles cu acoperirea colorata. Motivul pentru care gel lacul poate schimba culoarea poate fi asociat cu stilul de viata al stapinei manichiurii. 


1. Schimbarea nuantei gel lacului de la lumina soarelui 

La expunerea constanta la soare, poate sa nu reziste nici cea mai superioara calitate a gel lacului. 2. Produsele pentru bronz

Produsele pentru bonz, deasemenea afecteaza negativ asupa gel lacului. Gel lacul desi este un material durabil dar totodata si poros. Este capabil sa absoarba pigmentii persistenti. Spre deosebire de soare, bronzarea automata va intuneca nuanta acoperirii. Alte produse care afecteaza negativ gel lacul, de asemenea pot fi condimentele pentru gatit, alimente foarte pigmentate (sfecla, fructe de padure, rodie), vopseaua de par. 3. Detergenti de curatare 

Detergentii de curatare deasemenea pot afecta culoarea gel lacului. Este adevarat, ca componentele chimice din compozitia detergentilor si gelurilor de curatare nu numai ca distrug pigmentul, dar reduc durabilitatea manichiurii si usuca pielea miinilor. 

SFAT: In majoritatea cazurilor, decolorarea acoperirii are loc in viata de zi cu zi. Nu uitati sa avertizati clientii despre posibilele consecinte ale lucrarilor casnice fara manusi si fiind ca mester, utilizati numai materiale de inalta calitate. Astfel de materiale puteti sa le procurati in magazinul online Global Fashion! Cea mai inalta calitate este garantia noastra! 

Speram ca articolul nostru a fost de folos pentru Dvs! 

Pe site-ul nostru sunt mai multe articole informative, posibil sinteti in cautarea acestora. 
 

Alte articole:
Data: 23.06.2021 14:29 Vizualizări: 516