Betisoarele portocalii pentru unghii. Caracteristici

{ $article->title }}
Industria neil inclue in sine un sir de instrumente, solutii, accesorii, uneori nici nu mai tii minte toate nuantele acestora. Printre toate aceste instrumente exista asa un «dispozitiv» micut ca betisoarele portocalii. La prima vedere, par atit de nesemnificative dar, de fapt, nu toate domnisoarele sunt la curent cu functiile acestora. Dar ele sunt multe. De ce aveti nevoie de betisoare portocalii si cum sa le utilizati? Cititi mai jos.BETISORUL PORTOCALIU

Betisorul portocaliu – este un betisor subtire din lemnul copacului de portocala, avind un capat ascutit, iar celalalt este plat si tesit. Utilizarea acestuia este o garantie a unei manichiure ingrijite.
De ce anume betisoarele portocalii au fost alese pentru fabricarea instrumentelor de manichiura?
- Acest material este suficient de puternic si dens, astfel incit sa nu se rupa si sa nu sa se exfolieze in timpul manipularii cu unghiile.
- In acelasi timp, este destul de moale - ceea ce inseamna ca unghiile nu vor fi ranite daca aceste betisoare sunt utilizate cu atentie.LA CE SERVESTE BETISORUL PORTOCALIU?

Cel mai important lucru cu care trebuie sa fie la curent fiecare domnisoara, este ca betisorul portocaliu este un instrument de unica folosinta, absoarbe foarte bine umezeala, dar este dificil de dezinfectat. Nu este posibila sterilizarea si dezinfectarea acestuia!

Deci, care sunt functiile «betisorului magic»?

1.Curatarea unghiilor. Marginea ascutita a betisorului poate indeparta rapid si usor toata murdaria de sub marginea libera a unghiei.

2.Lucrul cu cuticula. Betisorul portocaliu este deosebit de actual atunci cind este efectuata manichiura europeana. In acest caz, nu se taie pielea inmuiata, ci doar este impinsa inapoi cu capatul larg al instrumentului. Daca se utilizeaza impingatorul metalic traditional pentru aceasta, se deterioreaza suprafata placii unghiilor, si se deterioreaza integritatea cuticulei - dupa citeva zile se va transforma in zdrente. Betisorul moale din lemn, permite usor indepartarea excesului de piele.

3.Pentru eliminarea cuticulei. Cu ajutorul betisoarelor portocalii, usor se indeparteaza cuticula. Imediat dupa inmuiere cu instrumentu special, se indeparteaza celulele keratinizate ale cuticulei cu marginea ascutita si se separa tesuturile de stratul principal a cuticulei. Aici este important ca cuticula sa fie bine inmuiata, atunci nu va fi dificila indepartarea celulelor in exces cu betisorul portocaliu.

4.Crearea manichiurei originale. Cind sunt folosite elemente decorative, betisorul portocaliu va fi un salavator. De exemplu, cu virful ascutit umezit a betisorului portocaliu, pe unghie pot fi mutate cu locul pietrele micute si mijlocii. Este, de asemenea, utilizat pentru a crea diverse uzoare, aplicatii, netezirea stikurilor, si corectarea decorului nereusit.

5.Alungirea unghiilor. Cu betisorul portocaliu, mesetrii indeparteaza acrilul inmuiat, formeaza o placa de biogel, lipesc tipsele. In procesul de alungire, acestea sunt utilizate atit pentru lipirea tipselor, cit si pentru intinderea formei din biogel si acril, precum si in procedura de indepartare a unghiilor artificiale. Cind acrilul este inmuiat, poate fi indepartat cu usurinta cu ajutorul betisorului portocaliu.

6.Pentru indepartarea gelului. Betisorul portocaliu se utilizeaza pentru indepartarea ramasitelor gelului dupa este inmuiat cu solutie speciala. 

7.In designeul unghiilor. Poate fi folosit si pentru vopsirea unghiilor cu lac, de exemplu, folosind tehnica umeda sau in locul punctelor pentru punctare.

8.Pentru decorul unghiilor. Betisoarele portocalii sunt de neinlocuit in aplicarea obiectelor mici pe unghie si a face o manichiura cu decoratiuni - paiete, strasuri, aplicatii, 
Stiati ca? Francezii au fost primii care au venit cu ideea de a folosi acest obiect nepretentios in manichiura  - adevaratii profesionisti in frumusetea feminin.

Cumpara betisoare portocalii. Vizualizati alte produse profesionale pentru manichiura in magazinul online Global Fashion.

Uimitor! Un instrument atit de mic si face atit de multe. Speram ca acestea vor fi un ajutor bun in manichiura Dvs.


Cititi si alte articole:
Data: 14.12.2020 15:34 Vizualizări: 536