Manichiura hardware - super tehnologie!

{ $article->title }}
«Frumusetea necesita sacrificii!»- deviza sexului femenin in toate timpurile. Astazi, domnisoarele moderne se straduie sa «asa din multime», viziteaza diverse saloane de infrumusetare, buticuri scumpe, centre spa, sali de sport si toate astea, pentru aceea ca infatisarea mereu sa arate la maxim. Este cunoscut faptul, ca miinile ingrijite sunt garantul  frumusetii a unei femei moderne, prin urmare, manichiura hardware ajuta la mentinerea miinilor intr-o stare perfecta. Daca manichiura clasica, este cunoscuta pentru toti, atunci manichiura hardware a aparut nu atit demult, insa in scurt timp, a reusit sa fie amatoare atit pentru mesteri de manichiura, cit si pentru clienti.

Deci, ce reprezinta manichiura hardware?

Manichiura hardware - este o metoda destul de simpla si convenabila. Este o tehnologie moderna in prelucrarea pielii pe rolele de unghii, cuticulelor din jurul unghiilor, lustruirea pielii si a unghiilor, eliminarea particulelor moarte ale pielii, indepartarea lacului - gel. Manichiura hardware se efectuiaza cu ajutorul unei masini speciale - ca frezerul, ce este instrumentul principal al acestei tehnologii. Daca sunteti in cautarea frezerului de calitate, va recomandam sa aruncati o privire aici


Tehnologia are atit avantaje, cit si dezavantaje, acestea in mare masura depinde de abilitatile mesterului.




Avantajele manichiurii hardware

1. Timpul scurt al procedurii. Este foarte rapid. Pielea nu trebuie sa fie pre-aburita, deoarece dispozitivul functioneaza numai pe pielea uscata.

2. Cu ajutorul frezerului pentru manichiura, chiar si cele mai problematice zone pot fi prelucrate. Mesterul foloseste diferite freze pentru diferite proceduri, ceea ce, de asemenea, ii faciliteaza si grabeste munca. Fara a schimba instrumentul, este posibila indepartarea cuticulei, macinarea placii de unghii si schimbarea formei acesteia.

3. Slefuirea ingrijita previne descuamarea unghiilor. Mesterul indeparteaza doar fragmentele de piele moarta, fara a atinge zonele sanatoase sau a le deteriora. In acelasi timp, nu scade efectul manichiurii.

4. Dezinfectarea usoara a instrumentelor. Instrumentele pentru manichiura hardware sunt usor de dezinfectat - aproape orice metoda va functiona. De asemenea, pot fi prelucrate cu ultrasunete sau intr-un dulap de caldura uscat (in functie de materialul din care este fabricat). 

5. Efect durabil. In acele zone unde se foloseste manichiura hardware, pielea creste mai incet, ceea ce duce mai rar la vizitarea mesterului.

6. Siguranta pielii si a placii unghiilor. Este considerat mai sigur, nu este traumatic, in timpul procedurii mesterul nu foloseste instrumente taietoare.

7. Sterilitatea procedurii. Acest tip de procedura permite garantia sterilitatatii absolute si  excluderea a oricarei infectiei.

8. Unghiile devin mai fine, mai sanatoase si sunt bine ingrijite. Datorita acestei tehnici, mesterul poate obtine o simetrie mai mare a formei unghiei, marginile placii unghiilor arata perfect, uniform si ingrijit.

9. Lipsa durerii. Cu o astfel de procedura, clientul nu simte nici o senzatie dureroasa, daca la aceasta lucreza un mester experimentat.

10. Capacitatea de a lucra cu unghiile naturale sau artificiale. Frezele permit prelucrarea a cuticulei, fara a deteriora gelul sau acrilul.



Dezavantajele manichiurii hardware

1. Imposibilitatea prelucrarii unghiilor prea subtiri. Aceasta metoda nu se potriveste persoanelor cu cuticule si placa de unghii subtiri, si daca unghiile sunt intr-o stare dezastruasa.

2. Mesteri fara experienta. Procedura poate fi dureroasa, daca este efectuata de catre un mester fara experienta. In timpul manichiurei hardware, clientul poate simti senzatia de arsura.

3. Curatenia. Manichiura in care este folosit un aparat special, nu permite obtinerea curateniei, ca in efectuarea manichiurei clasice.

4. Este nevoie de timp pentru invatarea tehnicii manichiurii hardware. Mereu sa alegeti un mester bun. Daca sunteti mester si cautati echipamente de inalta calitate, va recomandam sa intrati in magazinul nostru online

Nota: Aparatul pentru manichiura este necesar si util, faciliteaza munca mesterului si imbunatateste calitatea manichiurii. Un astfel de aparat trebuie sa fie folosit de catra un mester cu experienta si cu anumite abilitati.



Utilizarea corecta a aparatului pentru manichiura

1. In timpul utilizarii frezerului, freza trebuie ghidata de la centrul cuticulei pina la margine, iar frezerul trebuie tinut ca pe un pix.
2. Folositi freze cu abrazivitate medie, iar viteza de rotatie nu trebuie sa depaseasca 12000 - 15000 rpm.
3. Nu tineti frezerul in acelasi loc un timp mai indelugat, aceasta poate duce la arsuri sau raniri.
4. Toate frezele trebuie selectate in functie de starea unghiilor. Pentru unghiile fragile si deteriorate, sunt necesare freze moi.
5. Manichiura hardware se efectueaza numai pe unghiile uscate si, inainte de aceasta, nu este necesar aburirea pielii in baie. Aveti nevoie de un aparat de manichiura?, Va recomandam sa va uitati aici



Indicatiile si contraindicatiile manichiurii hardware

Manichiura hardware poate fi efectuata atit  in salon, cit si la domiciliu, avind echipamente necesare si anumite abilitati. Astfel de manichiura are cit indicatii atit si contraindicatii. Si anume:

Indicatii:
- Ingrijirea miinilor
- Prezenta pielii uscate in jurul unghiilor
- Unghii extinse
- Cuticula cu crestere rapida


Contraindicatii:
- Inflamatii ale pielii
- Boli fungice
- Cuticula umflata
- Navele situate aproape de suprafata pielii
- Ranile deschise in zona unghiei
Diabetul zaharat si alte boli cronice severe vor fi o contraindicatie.

Noi sintem de parerea, ca cel care a creat tehnologia manichiurii hardware este «Bravo». Speram, ca materialul dat va fi util pentru Dvs si o sa va ajute pe viitor.


Cititi si alte articole:
Data: 23.10.2020 15:22 Vizualizări: 1019