Manichiura acasa: 35 de modele simple si elegante pe care le poti realiza cu usurinta

Manichiura acasa: 35 de modele simple si elegante pe care le poti realiza cu usurinta
La fel ca mulți oameni, înțelegem importanța unei manichiuri profesionale, dar uneori este nevoie să îți aranjezi rapid unghiile chiar acasă. Uneori, un simplu strat de ojă poate face diferența, însă există și dorința de a aduce ceva mai creativ în proces. De aceea, am pregătit pentru tine 35 de idei simple și elegante pentru manichiura de acasă, probabil că ai deja oja potrivită în colecția ta. Chiar dacă nu ești o expertă în arta unghiilor, sfaturile noastre de la profesioniști precum Jordan Mead, Amy Oung și Tammy Taylor te vor ghida pentru a obține rezultate remarcabile.


CUNOAȘTEȚI EXPERTUL

- Jordan Mead este un tehnician profesionist de unghii la serviciul de înfrumusețare la cerere Glamsquad.

- Amy Oung este un maestru tehnician de unghii la serviciul de manichiură SpaRitual.

- Tammy Taylor este un tehnician profesionist de unghii și proprietar de afacere cu peste 30 de ani de activitate în domeniu.

Descoperă aceste idei simple de nail art pe care le poți face acasă.


01 Valuri roșii

.


Acest stil propune "un impact maxim cu un efort minim", conform lui Mead. "Similar creativității aplicate pe unghii, acest design abstract ondulat creează un efect simplu, dar captivant". Mead recomandă: "Aplicați cu grijă un strat subțire de ojă într-o nuanță deschisă și lăsați să se usuce timp de 60 de secunde. Apoi, folosind o pensulă fină pentru detalii și nuanța preferată, desenați linii ondulate aleatorii cu grosimi variate. Nu uitați că arta este subiectivă, iar perfecțiunea este la latitudinea fiecăruia."

(5)
77 cumpărat
ID: 2233
26 ron
23,40 ron
-10%
(5)
180 cumpărat
ID: 2291
26 ron
23,40 ron
-10%

02 Linii albe

.


În acest caz, simplitatea vorbește cel mai eloc. Admirăm rafinamentul acestor unghii neutre, cu o linie albă subtilă plasată în mijloc. Urmând îndrumările lui Oung: "Aplicați unul sau două straturi de o nuanță nudă/neutră ca bază pentru unghii, apoi, după ce se usucă, utilizați o pensulă pentru a contura o linie albă subțire în mod vertical. Finalizați manichiura adăugând un strat de luciu pentru a fixa modelul."

1 cumpărat
ID: 17022
4 ron
3,60 ron
-10%

03 Stea elegantă

.


Cine nu adoră o manichiură roșie clasică? Cu toate acestea, adăugarea unui mic detaliu, precum o stea elegantă pe degetul inelar, va transforma complet aspectul, conferindu-i un caracter cu totul nou.


04 Vârfuri strălucitoare

.


Transformați-vă unghiile în adevărate opere de artă cu sclipici aurii! Alegeți o nuanță metalică fermecătoare care va conferi unghiilor un aspect incredibil.


05 Divergență pastelată

.


Preferăm nuanțele delicate pentru unghii, iar posibilitatea de a utiliza o varietate mai bogată de culori adaugă un plus de interes manichiurii. Pentru a realiza un nail art elegant, fără a deveni prea complex, să organizăm ordinea culorilor pe fiecare mâină.


06 Linii aurii

.


Acest design de unghii captivant impresionează prin simplitatea sa, emanând totuși o subtilă eleganță artistică. Conceptul de linii aplicate pe jumătatea unghiilor nu doar că inspiră, ci oferă și o soluție practică pentru o manichiură de durată.


07 Detalii stelare

.


Dacă îți dorești o manichiură perfectă, dar mâinile tale se simt obosite, soluția este simplă - autocolantele de unghii de la Global Fashion! Aceste autocolante elegante nu doar că îți conferă o manichiură unică, dar fac și procesul mult mai ușor. Transformă-ți unghiile în opere de artă fără efort și bucură-te de o manichiură impecabilă cu autocolantele noastre de înaltă calitate.


08 Semiluni placate cu aur

.09 Party dots

.


Este posibil să fi întâlnit deja modele de unghii cu buline, dar propunerea noastră ridică nivelul distracției la cote neexplorate. Pentru a obține acest look original, alege culori vibrante, care vor da naștere unor mici puncte jucause pe unghii. Bogăția nuanțelor și armonia lor vor fi elementele cheie ale acestui design captivant.

(5)
74 cumpărat
ID: 2306
26 ron
23,40 ron
-10%
10 Linii colorate

.


Nuanțele jucăușe și colorate aduc o notă captivantă la această manichiură neutră, menținând-o în același timp simplă și ușor de realizat. Această combinație îmbină perfect stilul vibrant cu eleganța, făcând-o versatilă și potrivită pentru a completa orice look clasic.


11 Neon grafic

.


Efectul obținut prin această manichiură recompensează cu mult efortul investit în creația ei. Stilul este simplu, dar remarcabil, iar posibilitățile de combinare a nuanțelor metalice sau neon par a fi nelimitate. Pentru a evidenția importanța menținerii acestei manichiuri pe termen lung și, în general, a oricărei alte manichiuri, Oung recomandă cu fermitate utilizarea unui strat protector (top coat).

(5)
45 cumpărat
ID: 12429
26 ron
23,40 ron
-10%

12  Galben cu puncte 3D

.


Baza strălucitoare în nuanțe de galben, împreună cu accentul adus de punctele albastre, contribuie la o estetică deosebită în această imagine. Elementele tridimensionale aduc o adâncime remarcabilă, iar prezența lacului în contrast amplifică impactul vizual al imaginii, oferindu-i un caracter îndrăzneț și deosebit, chiar și în absența intenției de a utiliza ornamente suplimentare.

(5)
73 cumpărat
ID: 2373
26 ron
23,40 ron
-10%
6 cumpărat
ID: 11543
26 ron
23,40 ron
-10%

13 Mov în două nuanțe

.


Combinarea nuanțelor variate ale aceluiași ton conferă întotdeauna un aspect rafinat și subliniază eleganța designului.


14 Puncte albastre

.


Un truc simplu pentru a crea desene originale în nail art este să folosiți o scobitoare obișnuită. Această tehnică vă permite să realizați cu ușurință puncte de diferite dimensiuni, conferind manichiurii dvs. un aspect interesant, asemănător stilului Chillhouse.

(4)
63 cumpărat
ID: 2356
26 ron
23,40 ron
-10%

15 Un strop de sclipici

.


Pentru a obține un aspect incitant, dar sofisticat, aplicați cu atenție sclipiciul începând din colțul din stânga jos și reduceți treptat cantitatea pe măsură ce vă apropiați de zero.