Lampa uscare unghii UV LED L-1100 72W - calitate superioara

Lampa uscare unghii UV LED L-1100 72W - calitate superioara

Lampă UV LED pentru uscat unghii L-1000 72W


Lampă uscare unghii UV LED Global Fashion L-1100 este un produs de înaltă calitate, realizat conform celor mai exigente standarde. Cu o putere mare de 72 de wați, lampa este perfectă pentru uscarea rapidă și uniformă a oricărui tip de ojă semipermanentă sau gel UV.

.


Lampa UV LED manichiură / unghii, L-1100, Global Fashion este compactă în dimensiuni și impresionează cu un design practic și modern, transformând-o într-o adiție elegantă pentru orice interior, fie într-un salon, fie acasă. Greutatea sa potrivită face ca transportul să fie ușor, indiferent de destinație. Acest model versatil este potrivit atât pentru uz personal, cât și pentru uz profesional.
Modelul este disponibil în trei culori: argintiu, albastru și roz.

.


Lampa UV/LED pentru manichiura L-1100 Global Fashion, 72W, silver este echipată cu un ecran digital și oferă 5 tipuri de programe, fiecare cu timpi de uscare diferiți: 10, 30, 60, 90 și 120 secunde.

.


Aceasta dispune de un senzor de mișcare și 36 de LED-uri dispuse pe laterale și în partea superioară, pentru o uscare mai rapidă și eficinetă, beneficiind de o durată de viață de până la 50.000 de ore de lumină continuă. Tehnologia inovatoare a LED-urilor asigură că acestea nu sunt dăunătoare pentru piele și ochi, protejându-i împotriva reacțiilor adverse.

.


.


Fundul lămpii este detasabil, ușurând astfel realizarea pedichiurii și oferind un confort sporit în timpul utilizării. Produsul poate fi folosit atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură, iar utilizarea sa nu provoacă senzația de arsură.

.


.



Beneficiile lămpii LED UV taimer si afisaj LCD L-1100 Global Fashion 72W


O putere mare

Tehnologie care asigură o uscare rapidă

Tehnologie cu ultraviolete și cu LED-uri pentru o soluție inovatoare și eficientă

Polimerizare ultra rapidă a tuturor tipurilor de ojă semipermanentă și geluri UV

✅ Ledurile nu trebuie înlocuite după un anumit interval de timp, deoarece poate activa până la 5.000 de ore

Nu arde la uscare

Nu se încălzește

Nu include substanțe dăunătoare în compoziție

Consum minim de energie

Rezultate profesionale

.


.


.


Lampa LED UV L-1100 Global Fashion pentru unghii, 72W va fi ajutorul perfect pentru realizarea unei manichiuri și pedichiuri de calitate.

---> Lampa LED UV L-1100 pentru manichiura, Global Fashion, 72W, activare cu senzori, argintie - deschide linkul pentru a vedea produsul

---> Lampa unghii LED UV L-1100, Global Fashion, 72W, ecran digital, albastră - deschide linkul pentru a vedea produsul

---> Lampa unghii LED/UV L-1100, Global Fashion, 72W, display digital, roz - deschide linkul pentru a vedea produsul


Data: 25.04.2024 11:05 Vizualizări: 29