Tipse sau forme? Care sa le alegi pentru alungirea unghiilor?

{ $article->title }}
Astazi fiecare domnisoara moderna apeleaza la procedura alungirii unghiilor. Pentruca nu toate domnisoarele se pot lauda cu unghii lungi, de aceea in ajutor vine tehnologia - alungirea unghiilor. Este cunoscut faptul, ca in procesul de alungire a unghiilor, mesterul utilizeaza tipse sau forme. Cu siguranta multi isi pun intrebarea, care sunt mai bune, tipsele sau formele. Unii sunt de parerea, ca tipsele imbunatatesc unghiile naturale. Insa altii sunt de parerea, ca alungirea pe forme se priveste mai natural. Deci, «dupa gust si culoare» nu sunt tovarasi, de aceea in acest articol vom incerca sa descriem fiecare proces individual, dar desigur alegerea ramine dupa Dvs.
Pentru inceput, sa definim tipsele si formele pentru alungirea unghiilor.CE SUNT TIPSELE?

Tipse –  sunt tampoane din plastic, cu o anumita grosime, dupa forma unghiei. Sunt fabricate dintr-un material elastic durabil, care este complet sigur pentru sanatatea umana. Lungimea poate fi configurata la discretia fiecaruia. Acestea sunt concepute pentru imitarea unghiei naturale.

Tipsele se deosebesc:

1. Dupa zona de contact - locul in care tipsele se incleie de unghie. Zona de contact poate fi mare sau mica, profunda sau nu, dar exista tipse, si fara aceasta zona (fara contact).
2. Dupa forma - tipsele sunt drepte, clasice (cu o usoara indoire), indoite, ingustate etc. De asemenea, sunt cu diferite lungimi, dar de obicei sunt destul de lungi.
3. Dupa culoare - tipsele  sunt de culoare naturala, transparente, colorate si cu design. Tipsele franceze sunt folosite pentru a crea manichiura franceza. De obicei sunt fara contact si foarte subtiri. CE SUNT FORMELE PENTRU ALUNGIREA UNGHIILOR?

Formele (sabloane) se fixeaza sub marginea unghiei naturale. Pe ele se aseaza materialul pentru alungire. In functie de materiale utilizate, formele sunt de unica folosinta sau reutilizabile. Formele de unica folosinta sunt mai convenabile, deoarece pot fi adaptate oricarei placi de unghii. Pe suprafata sablonului sunt semne speciale care indica dimensiunea unghiilor, ceea ce il ajuta pe mester sa modeleze lungimea unghiei. (Pentru mai multe informaеii despre formу, citiеi articolul «Forme pentru alungirea unghiilor. Tot ce trebuie sa stii despre ele»).
Informatii generale despre forme si tipse deja le aveti. Sa vedem ce este mai bine pentru alungirea unghiilor, formele sau tipsele. CAND SE UTILIZEAZA TIPSELE SI FORMELE?

Alegerea desigur, depinde de dorinta clientului, dar trebuie de tinut cont si de starea unghiilor.

1. Oval sau migdale. Aceasta forma a unghiei este considerata clasica de aceea se potriveste atit prima, cit si a doua metoda de alungire. Trebuie doar de tinut cont de faptul, ca pentru forme este necesar ca marginea libera a unghiei sa iasa de cel putin 1-2 mm. Daca nu este margine libera, atunci pentru alungire se potrivesc doar tipsele.
2. Unghii plate. Se potrivesc atit formele cit si tipsele, dar trebuie de acordat atentia latimii patului de unghii: daca este prea larg, atunci se utilizeaza forme, deoarece, in unele cazuri, latimea tipselor poate sa nu fie suficienta.
3. Unghii «muscate». Este mai bine ca alungirea sa fie facuta cu tipse, cu o zona mica de contact. Suprafata unghiilor muscate este intotdeauna inegala, unghia pare sa se scufunde in tampoanele inalte ale degetelor. In asa caz, mesterul trebuie sa pileze cu atentie toate neregulile si sa creeze o suprafata plana pentru lipirea tipselor.
4. Unghii normale. Daca unghiile au forma corecta, forma de migdale, atunci nu vor exista probleme cu alegerea metodei de alungire, iar mesterul poate oferi oricare dintre cele doua - forme sau tipse.
5. Unghiile sunt indoite. In acest caz, se vor potrivi numai formele. Forma trebuie selectata de-a lungul liniei zimbetului sub unghia naturala.
6. Unghii trapezoidale. La alungirea la astfel de unghii, se folosesc tipse cu o zona mica de contact, care au indoiala S pronuntata. Daca se folosesc tipse clasice, atunci perioada de purtare a acestora este redusa brusc. Inainte de alungirea unghiilor, acestea trebuie pilate.

Pentru alungirea unghiilor, intotdeauna alegeti metoda, nu numai reisind din dorinta, ci si de starea unghiilor. Atunci unghiile Dvs. vor fi frumoase si atractive.

Magazin online de materiale pentru alungirea unghiilor Global Fashion va ofera materiale profesionale pentru alungirea si designul unghiilor.


Cititi si alte articole:
Data: 24.12.2020 17:37 Vizualizări: 644