Pedichiura hardware - convenabil si usor!

{ $article->title }}
«Ingrijirea de sine» este caracteristic fiecarei persoane. Este cunoscut faptul, ca fiecare domnisoara  mereu ofera majoritatea timpului pentru ingrijirea corpului, ca mai apoi sa aiba cu ce se lauda. Daca merge vorba de picioruse, atunci acestea au nevoie de ingrijire regulata. Astazi, saloanele de infrumusetare ofera un sir de servicii si proceduri pentru ingrijirea cit a miinilor atit a picioarelor si unghiilor. Printre tehnologiile si tehnicile existente pentru prelucrarea picioarelor si imbunatatirea unghiilor, cea mai raspindita este pedichiura hardware.Despre tehnica pedichiurii hardware

Pedichiura hardware - este metoda speciala pentru ingrijirea picioarelor si unghiilor acestora, precum si pentru tratarea unor afectiuni problematice (calusuri, bataturi etc.). Aceasta tehnica permite in mod eficient, eliminarea a celor mai dificile calusuri, porumbe uscate si crapaturilor la calcii, fara utilizarea instrumentelor de taiere, si pentru cresterea eficacitatatii tratamentului infectiilor fungice in prima stadie a aparitiei lor.
Ceva interesant!: Pedichiura hardware se mai numeste «pedichiura uscata». Deoarece aceasta procedura se efectueaza fara a utiliza apa. Pentru a inmuia zonele intarite ale picioarelor si pentru a le dezinfecta, mesterii folosesc produse cosmetice sigure.Ce este necesar pentru pedichiura hardware?

- Ibracaminte speciala: halat alb, manusi, batic si masca.
- Dezinfectant pentru picioarele clientului si a miinilor mesterului.
- Disponibilitatea de echipamente reparabile.
- Freze pentru efectuarea pedichiurei (instrumentul obligatoriu pentru pedichiura). (Mai multe detalii despre freze, cititi in articolul nostru).
Pentru unghii, este nevoie de gel-remover, care va ajuta la inmuierea placii de unghii.Etapele pedichiurei hardware

Procedura consta in citeva etape:
In primul rind, mesterul foloseste dezinfectant pentru curatarea miinilor si picioarele clientului. Scopul acestei proceduri este prevenirea infectiei.

1.Pielea se inmoaie. Se aplica gel de inmuiere cu actiune rapida. Dupa 10 minute, pielea este suficient de poroasa pentru a incepe lucrul cu ea.

2.Se indeparteaza celulele moarte. Cea mai mica freza este utilizata pentru prelucrarea cuticulei, zonele keratinizate din jurul unghiei sunt prelucrate cu o freza mai mascata. Cu ajutorul taietorilor, mesterul formeaza placile de unghii, corecteaza lungimea etc.

3.Prelucrarea picioarelor si cuticulelor. Urmeaza indepartarea gelului de inmuiere si indepartarea celulelor keratinizate de pe picioare. Frezele sunt selectate in functie de zona de prelucrat. Dupa finalizarea slefuirii pielii picioarelor, se aplica solutiile speciale. Solutiile se aplica pe 20 de minute. Cu ajutorul suportului de tampon, mesterul prelucreaza degetele picioarelor. Cu clestele indeparteaza bavurile, daca acestea exista. Unghia incarnata se prelucreaza cu balsam special si apoi trebuie dezinfectata. Degetele de asemenea trebuie slefuite, dar cu freze cu diametru mai mic.

4.Lustruirea unghiilor. La sfirsitul procedurii, clientului la picioare, i se face un masaj usor cu ulei special. Se aplica lacul pe unghii. Pudra de talc completeaza procesul.Caracteristicie pedichiurii hardware

- este sigur - in timpul procedurii, pielea nu se taie, doar se indeparteaza partea intarita, fara afectarea tesutului sanatos.
- dupa slefuire, unghiile sunt eliberate de stratul de celule moarte si respira mai bine.
- cuticula nu se indeparteaza, dar este impinsa cu cele mai mici freze.
 - pedichiura hardware permite prelucrarea mai precisa si fara durere calusurile si cornurile.
- efect relaxant 
- in procedura de pedichiura hardware, in loc de apa, se utilizeaza crema speciala si lichid pentru inmuierea pielii piciorului.
- accesoriile de slefuire pentru pedichiura hardware permit mesterului sa prelucreze chiar si cele mai problematice si greu accesibile zone.
- dupa pedichiura hardware este pielea creste lent si isi pastreaza elasticitatea un timp mai indelungat.
- efect terapeutic, pedichiura hardware ajuta la mentinerea frumusetii si sanatatii picioarelor la orice virsta.
- procedura trebuie repetata mai tirziu (in comparatie cu pedichiura clasica).Pedichiura hardware: indicatii

- Bavuri.
- Piele uscata si iritabila.
- Cuticula subtire.
- Unghiile cu cojire deteriorate.
- Placi de unghii incorporate.
- Fisuri calcaniene, calusuri, bataturi etc.
- Diabet zaharat.

Este interesant! Tehnica pedichiurii hardware este cunoscuta in Europa de aproape patruzeci de ani si a aparut pentru prima data in Germania la sfirsitul anilor '60.

Vizitati magazinul nostru online Global Fashion, noi lucram doar cu produse profesionale.

Speram ca articolul nostru v-a fost de ajutor. Sa aveti intotdeauna picioare frumoase si cel mai important sanatoase!


Cititi si alte articole:
Data: 20.11.2020 13:20 Vizualizări: 624