Amprenta ziarului pe unghii

{ $article->title }}

Arta manichiurii a ajuns la noi cu mult timp în urmă, încât, probabil, nu-și poate aminti originile. Chiar și regina egipteană Cleopatra, care a fost și rămâne standardul de frumusețe pentru mulți, a acordat o importanță deosebită îngrijirii părului și a unghiilor. În zilele noastre, unghiile frumoase sunt o necesitate pentru fiecare fashionistă. În plus, cei care nu se pot lăuda cu unghiile sănătoase și puternice prin natură, se pot face singuri artificiali, care în aparență nu vor diferi de cei naturali. Datorită dezvoltării artei manichiurii, se dezvoltă și tendințele modei în acest domeniu. Cu fiecare nou sezon, stilistii ne oferă cele mai noi în ceea ce privește designul și forma unghiilor. În acest sezon, o manichiură de tipar de ziare a devenit un trend.

Dacă mergeți la un salon de înfrumusețare, un maestru de manichiură și pedichiură, după ce ați finalizat munca de a vă îngriji unghiile și de a merge la partea decorativă, vă veți oferi în primul rând un design de ziar la modă. Astăzi, profesioniștii vă pot face să imprimați un font de ziar pe unghii folosind orice culoare, oferindu-le unghiilor orice formă, precum și limbajul și chiar cursiva. Puteți, de asemenea, să faceți manichiura franceză cu un imprimeu de ziar, în care doar fâșia de margine sau partea de fundal a unghiei vor fi decorate cu litere. Nu este necesar să aveți unghii întinse perfect sau unghii mai lungi. Puteți adăuga, de asemenea, paiete, strasuri sau orice alte decorațiuni pe gustul dvs.

Cum să faci manichiura de ziar?

Avantajul manichiurii de ziare este că se poate face cu ușurință acasă. Acest lucru economisește foarte mult bani și timp, iar unghiile tale vor fi în tendință. Pentru a ști cum să faceți corect manichiurile de ziare, accesați Internetul. Orice motor de căutare vă va oferi o cantitate incredibilă de link-uri către instrucțiunile de manichiură pentru ziare. Dar, de fapt, trebuie să faceți doar câțiva pași și unghiile dvs. au deja un design elegant:

  • pregătește două lacuri de unghii - incolor și decorativ, alcool, tăieturi dreptunghiulare pe ziare pe toată lungimea unghiei și pensete;
  • acoperiți-vă unghiile cu lac decorativ și lăsați-l să se usuce;
  • coborâți tunsurile de ziar timp de 10-15 secunde în alcool, dar asigurați-vă că literele nu estompează mult;
  • atașați dreptunghiurile la unghii și țineți timp de 15-20 de secunde;
  • fixați deasupra cu lac transparent.


Data: 22.07.2019 15:29 Vizualizări: 1170