Topitor de ceara cu caseta sau pentru borcan: pe care sa il alegi?

{ $article->title }}
Fiecare domnisoara moderna se lupta cu parul nedorit de pe corpul sau. Dar, daca acesta exista, atunci trebuie indepartat. Inainte, domnisoarele pentru indepartarea parului foloseau cea mai simpla si universala metoda ca aparatul de ras. La momentul de fata, aceasta metoda de asemenea este actuala, insa placerea dureaza 2-3 zile, iar apoi din nou trebuie de «luptat» cu firele de par nedorite. La timpul actual, exista diverse proceduri pentru indepartarea parului, de exemplu, aceasta se poate face cu topitorul de ceara. 
Dispuneti de informatia, ca exista diferite tipuri de topitoare de ceara. Mai populate fiind cele cu casete si pentru borcan. Dar cum sa faceti o alegere corecta? Cititi articolul nostru si luati ca nota! 

DE CE TOPITOR CU CASETA?

Caracteristici individuale:
- Fiind alimentat de la retea, topitorul cu ceara isi incalzeste continutul la temperatura necesara, ceia ce dureaza nu mai mult de un sfert de ora. 
- Datorita aplicatorului cu role al casetei, asigura o aplicare uniforma a cearei pe piele. 
- Cartusa este un recipient inchis cu un dozator. Aceasta ajuta la evitarea scurgerilor, si risipei continutulu. 
- Ceara inmoaie porii de pe piele. 
- Procedura practic nu este dureroasa si roseata pe corp este nesemnificativa sau chear deloc lipseste. 
- Cartusele de ceara au diferite atasamente pentru aplicarea substantei pe zone mari si mici ale pielii. 
- Daca se aplica ceara in cantitati mici, atunci riscul arsurilor pe piele este minm.
- Topitorul de ceara cu caseta are dimnesiuni mici, este convenabil in calatorii.
- Design compact si pret accesibil - ideal pentru incepatori. Unele caracteristici:

- Exista diferite modele de topitoare de ceara cu caseta: cu sau fara baza, precum si un model cu baza pentru doua tipuri de topituri de ceara simultan, care este utilizat pentru a accelerarea procedurii. 
- Daca alegerea este pentru topitorul de ceara fara baza, nu uitati ca firul atasat la acesta va interfera usor cu procesul de epilare cu ceara. 
- In timpul procedurii depilarii cu topitorul de ceara cu caseta, se utilizeaza cartuse care strins se incadreaza in dispozitiv, in caz contrar ceara se poate scurge. 
- Topitor de cu caseta (cartuse) mai mult este utilizat este pentru procedurile la domiciliu. 

NOTA: Este important de stiut, ca ceara pentru epilare se aplica numai pe pielea uscata. Daca corpul este umed, atunci ceara se intinde, benzile sunt greu de tras, si firele de par nu se indeparteaza complet. In astfel de cazuri, nu va fi se un rezultat bun. Este necesar ca corpul sa fie bine uscat si din nou repetata procedura. 

_____________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________DE CE TOPITOR DE CEARA PENTRU BORCAN?

Caracteristici individuale:

- Permite topirea imediata a cantitatii mari de ceara (400-800 ml) - este convenabil in utilizare pentru procedurile de salon. Se utilizeaza si la domiciliu, insa mai rar. 
- La unele modele, se poate modifica chiar si nivelul de incalzire al materialului. Aceasta permite utilizarea cerii de la orice producator. 
- Mentine temperatura cerei incalzite pentru o perioada lunga de timp si nu este nevoie incalzirea repetata. 
-  Este usor de controlat incalzirea. Unele caracteristici:

- Topitorul de ceara pentru borcan este putin mai costisitor in comparatie cu alte modele, de aceea este mai bine sa-i acordati preferinta daca nu prima data va ocupati cu epilarea. 
- Topitoarele de ceara pentru borcan au dimensiuni mai mari decit cele cu caseta, de aceea il puteti alege cu siguranta, daca efectuarea procedurii urmeaza a fi la domiciliu sau la salonul de frumusete. 
- In tehnologia de epilare, folosind toputorul de ceara in borcane, poate avea anumite dificultati, deoarece sunt necesare in utilizare peria, o spatula si un suport metalic. 
- Topitoarele de ceara pentru borcan sunt destinate pentru uzul profesional si adesea se intilnesc in saloane de frumusete. 

SFAT: Daca ati decis sa cumparati topitor de ceara pentru epilare, va recomandam sa il procurati in magazinele de incredere care ofera garantie pentru astfel de dispozitive. 

Ce fel de topitor de ceara sa alegeti, cu siguranta depinde de preferintele individuale. Insa luati aminte, ca pielea Dvs. trebuie intodeauna sa fie catifelata si fara par nedorit! 

Magazinul online Global Fashion va ofera sa cumparati topitor de ceara cu caseta sau pentru borcan de inalta calitate! 


Articole recomandate:
Data: 28.06.2021 13:10 Vizualizări: 320