Buff pentru unghii: tot ce trebuie sa stii despre el

{ $article->title }}
Pentru crearea manichiurei de calitate, este nevoie de a avea in arsenal si instrumentele necesare. Instrumentul nu mai putin important in crearea manichiurei este bufful pentru unghii. In unele aspecte acesta se aseamana cu pila pentru unghii, dar in acelasi timp este semnificativ diferit de aceasta. In acest articol, vom face cunostinta cu bufful pentru unghii si vom accentua importanta acestui instrument. CE ESTE BUFFUL PENTRU UNGHII?

Buff pentru unghii - seamana cu pila, dar difera semnificativ de aceasta. Bufful este utilizat pentru lustruirea si slefuirea unghiilor naturale si artificiale. Buffurile de asemenea au abrazivitate, dar mai fina decit cea a pilelor standarde. Bufful este un instrument multifunctional - este inlocuitorul demn pentru unele proceduri profesionale si este convenabil pentru uz casnic. Vizualizare buff ---> TIPURILE DE BUFF SI FUNCTIILE PRINCIPALE

In afara de abrazivitate, suprafata de lucru a buffului difera si de materialul din care sunt facute partile laterale ale instrumentului. In functie de aceasta, buffurile sunt de urmatoarele tipuri: 

Din piele de caprioara - astfel de variante sunt facute din piele de caprioara. Sunt considerate a fi de calitate medie si nu sunt supuse dezinfectarii. Este posibil sa aiba minere din plastic. Produsul poate fi utilizat atit in conditii casnice, cit si in salon. Intr-un mediu profesional, acestea sunt prelucrate in dulapuri speciale. 

De politelena  - este un produs popular. Aceasta varianta are multe avantaje - cost redus, durabilitate si posibilitatea dezinfectarii. 

De silicon – durabile, pret accesibi, pot fi curatate si sterilizate.

Din tesut - aceste tipuri de buff sunt de inalta calitate. Se potrivesc pentru lucrul cu unghiile naturale. Foarte flexibile, elastice comparativ cu alte variante. Printre dezavantajele produsului, merita remarcat costul ridicat al acestora si imposibilitatea dezinfectarii. PRINCIPALELE FUNCTII A BUFFULUI

- Slefuirea si lustruirea placilor naturale si extinse ale unghiilor. 
- Corectia dezlipirilor de epiderma naturala. 
- Corectarea lungimii si lustruirea unghiilor naturale. 
- Nivelarea suprafetei in lucrul cu materialele artificiale. 
- Pregatirea placii inainte de aplicarea gel lacului.
- De asemenea, cu bufful, se elimina pielea aspra de pe rolele periunguale, bavuri, cuticule si sigilarea detasarii placii. 


Articole recomandate:ABRAZIVITATEA BUFFULUI

Abrazivitatea buffului, determina rigiditatea partilor si arata pentru care unghii se poate folosi si ce functii indeplineste. Lustruirea se poate face cu buffuri cu abrazivitate diferita. In functie de indicele de abrazivitate, exist urmatoarea clasificare: 

- Abrazivitate 60-80 granulatie – folosit pentru efectuarea pedichiurei sau pentru unghiile artificiale. Prelucrarea este destul de grosolana cu acest tip de buff. Se potriveste pentru lucrul cu acrilul si polimerul. 

- Abrazivitate 100-150 granulatie - potrivit pentru corectie inainte de aplicarea gelului. Tipurile marcate cu 100-150 granulatie sunt ideale pentru lustruirea unghiilor de la picioare si prelucrarea dupa alungire. 

- Abrazivitate 150-240 granulatie folosit pentru pilarea virfului unghiile naturale sau pentru slefuirea celor artificiale. 

- Abrazivitatea peste 300 de granulatie – cea mai moale. Este folosit pentru lustruirea delicata a unghiilor naturale pina la o stralucire naturala. Acest baff este folosit pentru efectuarea manichiurei obisnuite. SEMNIFICATIA PARTILOR BUFFULUI

Buffurile sunt de obicei facute sub forma de bare voluminoase pe patru fete. Sa vedem ce semnifica fiecare parte. 

Partea 1- este o pila obosnuita, care permite scurtarea unghiilor si redarea formei dorite acestora.
Partea 2 - permite eliminarea neregulilor si bavurilor de pe placa de unghii. 
Partea 3 - conceputa pentru slefuirea neregulilor si indepartarea celor mai mici imperfectiuni. 
Partea 4 - aceasta parte permite lustrureai unghiei pin la stralucire. 

NOTA: In timpul actual, in vinzare se pot gasi un numar imens de buffuri, concepute atit pentru uz profesional, cit si pentru uz casnic. In magazinul Global Fashion gasiti buff de inalta calitate si alte instrumente pentru unghii

Intotdeauna sa aveti grija de ughiutile Dvs. Folositi numai materiale de calitate pentru ingrijirea acestora. 


Cititi si alte articole:
Data: 01.06.2021 13:07 Vizualizări: 433