Cum creez un cont de utilizator

{ $article->title }}
Ai decis sa iti creezi un cont de utilizator pe www.global-fashion.ro? Este, fara indoiala, o decizie foarte buna! Desigur, crearea unui cont de utilizator pe site nu este necesar pentru a accesa informatiile despre site si pentru a utiliza serviciile principale, dar prin inregistrare vei avea parte de o multime de oportunitati care iti vor usura procesul de cumparare si te vor tine la curent cu toate noutatile. Iata cateva dintre beneficiile inregistrarii:

  • Contul de utilizator de pe site iti va oferi intotdeauna acces la lista produselor achizitionate si la datele tale personale, care pot fi actualizate in orice moment.
  • Poti adauga produse preferate in sectiunea "Favorite", astfel incat sa le gasesti mai usor si sa nu fie necesar sa parcurgi din nou catalogul site-ului, economisind astfel mult timp.
  • Nu va fi necesar sa introduci din nou informatiile de contact, numerele de telefon sau adresa de livrare, deoarece site-ul va recunoaste automat aceste date.
  • Vei primi toate noutatile prin posta electronica (e-mail), inclusiv informatii despre lansarea de noi produse in magazinul online.
  • Vei fi primul care afla despre toate promotiile, stirile si reducerile.
  • Dupa cativa ani de cumparaturi, poti obtine statutul VIP, cu reduceri si privilegii maxime.

Crearea unui cont de utilizator pe www.global-fashion.ro poate fi o alegere foarte buna, care ati va oferi acces la o multime de beneficii si ati va usura procesul de cumparare.


Instructiuni

1. In partea dreapta de sus a paginii, fa clic pe «Cont». Din versiunea mobila, in stinga, faceti clic «Meniu», apoi pe «Cont personal»

2.
Apoi selecteaza «Inregistreaza un cont nou»

3.
Completeaza datele de contact si fa clic pe «Inregistrare»

4.
Gata! Acum puti efectua comenzi!
Data: 02.10.2020 14:33 Vizualizări: 1254