Cum creez un cont de utilizator

{ $article->title }}
Ati decis sa creati un cont de utilizator pe www.global-fashion.ro? Cu siguranta este o decizia corecta! Desigur, crearea contului de utilizator pe site nu este necesara pentru a accesa informatiile despre site si pentru a utiliza serviciile principale. Insa, cu toate acestea, prin intermediul inregistrarii aveti posibilitatea de a avea parte de o multime de oportunitati care va vor ajuta mai usor in efetuarea comenzii si veti fi la curent cu toate noutatile. Si anume:
- Contul de utilizator pe site, unde intotdeauna o sa vedeti lista produselor achizitionate si redactarea datelor personale pe pagina.
- Aveti posibilitatea de a adauga produsele preferate in sectiunea «Favorite» si acest lucru va va ajuta sa gasiti produsul mai repede si sa nu rasfoiti din nou catalogul site-ului, ceea ce va dura mult timp.
- Nu va fi nevoie sa reintroduceti informatiile de contact, numerele de telefon, adresa de livrare, site-ul va va recunoaste automat.
- O sa primiti toate noutatile prin posta electronica (e-mail) despre lansarea de noi produse in magazinul online.
- Posibilitatea de a fi primul, la curent cu toate promotiile, stirile, reducerile.
- Dupa citiva ani de cumparaturi, veti putea obtine statutul VIP cu reduceri si privilegii maxime.


Instructiuni

1. In partea dreapta de sus a paginii, faceti clic pe «Cont». Din versiunea mobila, in stinga, faceti clic  «Meniu», apoi pe «Cont personal»

2.
Apoi selectati «Inregistreaza un cont nou»

3.
Completati datele de contact si faceti clic pe «Inregistrare»

4.
Gata! Acum puteti efectua comenzi!
Data: 02.10.2020 14:33 Vizualizări: 1202