Oferte speciale

{ $article->title }}
Avem o deosebita placere, ca ati vizitat site-ul nostru global-fashion.ro. Este evident, ca nu sunteti indiferenti fata de industria frumusetii, ceea ce inseamna ca gindim la fel, cu alte cuvinte «bine ati venit, in clubul nostru!». Pentru a face mai usoara navigarea pe site-ul nostru, am decis sa Va oferim, asa numitul «ghid», care la sigur Va va economisi timpul. Acum sa vorbim despre rubricile noastre!


Ce Va putem oferi?

1. Promotii. Atit de mult ai visat la procurarea acestui lucru, insa pretul a fost mai mare decit dorinta ta. Si apare o promotie! Visul a devenit realitate! In aceasta rubrica puteti gasi produse care pot fi procurate la un pret foarte bun, insa timpul este limitat. De aceea grabiti-Va!

2. Lichidare de stoc. (Reduceri) Auzind cuvintul «reducere», la sigur la fiecare dintre noi apare asa o «euforie». Atit de mult ai visat la acest lucru, insa mereu nu erau suficienti bani si opa! «reducere!». La noi aveti posibilitatea de a gasi reduceri foarte bune, ceea ce inseamna, ca visul Dvs. va deveni realitate. 

3. Nou. Tendinta noua a sezonului, si atit de mult doresti sa te lauzi cu o cumparatura din ultima colectie. In aceasta rubrica aveti posibilitatea de a vedea produsele noastre noi si sa Va bucurati impreuna cu noi. 

4. Cadouri. Cum mai poti sa aduci zimbete pe fetele persoanelor dragi, daca sa nu le oferi ceea, la ce au visat atit de mult. La noi puteti nu doar sa cumparati produse dar si sa primiti cadouri. Ce poate fi mai placut, nu-i asa? 

5. Produse cu defect. Datorită acestei rubrici, aveti oportunitatea unica de a cumpara produse la un pret accesibil. La produsele cu defect poate lipsi, ca exemplu cutia de impachetare sau pot avea o zgirietura, insa aceasta nu este un obstacol in procurarea produsului, deoarece acesta este absolut nou si functionabil. 

6. Produse top. Este placut cind esti popular, esti subietul comunicarii a celor din jur. Pe site-ul nostru aveti posibilitatea de a vedea produsele in top si sa Va fascinati de ele. 

Speram, ca acum sunteti fanul site-ului nostru!
Data: 25.09.2020 14:35 Vizualizări: 1770