Gel lacul provoaca arsura la polimerizare: cauzele si solutiile

{ $article->title }}
Astazi, fiecare a doua domnisoara recurge la tehnica de alungire a unghiilor. Odata ai facut si ai o manichiura frumoasa pina la trei saptamini. Insa uneori apar si aspecte neplacute in tehnica alungirii unghiilor. Una dintre acestea este arsura la polimerizare a gel lacului. Cu toate acestea deasemenea topul si baza poate provoca senzatie de arsura chear dupa citeva straturi de gel lac. Deci pot exista mai multe motive a senzatiei de arsura la polimerizare. Sa vedem care sunt acestea.GEL LACUL PROVOACA ARSURA LA POLIMERIZARE? CAUZELE

1. Stratul gelul lacului (baza sau topul) este prea gros. Cu cit stratul este mai mare, cu atit se va genera mai multa caldura in timpul uscarii.
2. Materialul incolor sau transparent. Adesea, baza provoaca senzatia de arsura mai mult ca gel lacul, nu numai pentru ca aceasta este aplicata direct pe unghie, ci si pentru ca nu exista pigment in ea. Acest lucru se intimpla deoarece pigmentul continut in gel lacul color previne patrunderea rapida a razelor prin material, prin urmare reactia este mai lenta si se genereaza mai putina caldura.
3. Lampa este foarte puternica. Cu cit lampa actioneaza mai intens asupra materialului, cu atit reactia are loc mai repede, ceea ce poate duce si la o senzatie de arsura. Aici trebuie cunoasterea echilibrului si procurarea lampilor potrivite pentru gel lac. De obicei, 36 de wati sunt suficienti pentru UV. (pe site-ul nostru este articolul pe site-ul «Cum sa alegi lampa pentru unghii? Sa clarificam subtilitatile!», deasemenea poate fi utila).
4. Placa de unghii este subtire. Daca imediat inainte ca unghiile sa fie acoperite cu gel lac, acesta au fost indepartat si nu a mers prea bine - unghiile au fost taiate (tipic pentru indepartarea gel lacului cu pila), atunci este posibil sa simtiti o senzatie de arsura putin mai puternica decit de obicei, deoarece stratul unghiilor a devenit mai subtire si capilarele sunt sensibile. 
5. Clientul sensibil. Toata lumea are organisme diferite, de aceea totul este individual.
6. Exista marci ale caror materiale pot provoca senzatia de arsura. Intotdeauna cumparati  produse numai de la marci de incredere. De exemplu, din magazinul online Global Fashion.

_________________________________________________________________
_________________________________________________________________CE SA FACI CA GEL LACUL SA NU PROVOACE ARSURA LA POLIMERIZARE?

1. Gel lacul trebuie aplicat cu un strat subtire. Aceasta este valabil pentru baza si top.
2. Pentru unghiile sensibile, daca este posibil se se poate reduce puterea lampii.
3. Sub acoperirea gel lacului intotdeauna se foloseste baza. Daca problema este in baza, atunci aceasta poate fi inlocuita cu baza de camuflaj: ea nu este complet transparenta si incetineste procesul de incalzire.
4. Pentru unghiile sensibile si subtiri, se recomanda in primul rind restabilirea acestora, sau aplicarea gel lacului cu un strat foarte subtire, doar in mai multe straturi.CE SA FACI, DACA GEL LACUL DEJA PROVOACA ARSURA LA POLIMERIZARE?

Principalul lucru este sa NU RABDATI- astfel la sigur cistigati arsura!

1. Scoateti miina din lampa, dar nu o fluturati intru evitarea deteriorarii stratului de gel lac.
2. Incercati sa tineti miina aproape de lampa in acest moment, astfel incit razele sa patrunda pe placa de unghii si gel lacul sa nu se increteasca.
3. Daca senzatia de arsura este foarte severa, atingeti degetele de ceva rece.
4. Dupa ce senzatia de arsura a trecut, intoarceti mina la lampa. De regula, a doua oara o astfel de senzatie nu se repeta.
5. Daca baza se aplica nu intr-un singur strat, ci in doua straturi subtiri si se va usca respectiv de doua ori, atunci senzatia de arsura va fi mult mai mica.
6. Baza transparenta se inlocuieste cu cea de camuflaj.
7. Unghiilor trebuie sa aiba si odihna, careva timp nu trebuie de aplicat acoperirea, acestea trebuie intarite, folosirea lacurilor de restaurare, administrarea vitaminelor si calciu, astfel incit acestea sa se intareasca si sa devina mai puternice, ca urmare, senzatia de arsura va fi mult mai mica.

Speram ca articolul a fost un ajutor pentru Dvs. Va recomandam sa vizitati magazinul online Global Fashion. Aici puteti gasi doar produse de inalta calitate.


Alte articole:
Data: 13.01.2021 14:40 Vizualizări: 617