Airbrush - un nou nivel în designul unghiilor

{ $article->title }}

Airbrush este ideal pentru a crea modele pe unghii. Este cu acțiuni duble independente și cu amestecarea internă a vopselei, amestecarea are loc în interiorul corpului aerografului. Aerografia este controlată de două fluxuri de aer. Există funcții „Controlul aerului”, vă permite să reglați presiunea aerului furnizat în aerograf, iar regulatorul de alimentare cu vopsea vă permite să controlați cursul acului, limitând astfel pulverizarea.

Pentru a picta cu acest instrument, se folosesc vopsele speciale. Aerul unghiilor este creat prin substanțe colorante care au o consistență diferită. Dacă utilizați lacuri obișnuite, diluați-le cu solvenți, atunci puteți rupe echipamentul. Vopselele acrilice pentru spălarea aerului vin adesea cu o unealtă. Dacă doriți mai multe culori decât un set standard, atunci este mai bine să cumpărați vopsea de la un cunoscut producător. Este ușor de comandat seturi în magazine online, saloane specializate pentru stăpânii serviciilor de unghii.

Cum se utilizează o aerografă

- În primul rând, placa de unghii este acoperită cu fundalul principal. Poate fi monocolor sau folosind mai multe culori. Depinde de ideea vrăjitorului.

- Aplicați un stencil după ce stratul de bază s-a uscat.

- Vopsea pulverizată. Pentru a crea accente, se utilizează contururi, duze subțiri și perii.

Pentru un efect decorativ suplimentar: strasuri; autocolante; filet; paiete. Ca după orice manichiură, se aplică un strat de fixare.

Data: 23.07.2019 16:57 Vizualizări: 1414