Airbrush - o revolutie in designul unghiilor

Airbrush - o revolutie in designul unghiilor
Airbrushul reprezintă instrumentul perfect pentru a crea modele unice pe unghii. Acesta dispune de o acțiune dublă independentă și de amestecare internă a vopselei, ceea ce înseamnă că amestecul are loc în interiorul corpului airbrushului. Controlul airbrushului se realizează prin intermediul a două fluxuri de aer distincte. Funcția "Controlul aerului" vă permite să reglați presiunea aerului din airbrush, în timp ce regulatorul de alimentare cu vopsea vă permite să controlați mișcarea acului, limitând atomizarea și asigurând un control mai precis al procesului.

Pentru a picta cu un airbrush, este necesar să utilizați vopsele speciale cu o consistență diferită față de ojele obișnuite. Diluarea ojelor cu solvent poate provoca deteriorarea echipamentului. Pentru a vă picta unghiile cu ajutorul airbrushului, cel mai indicat este să achiziționați seturi speciale de vopsele acrilice, care de obicei vin împreună cu instrumentul. În cazul în care doriți o gamă mai variată de culori decât cea oferită în trusa standard, se recomandă achiziționarea de vopsele suplimentare de la un producător de încredere. Acestea sunt ușor de găsit pe site-urile comercianților online sau în saloane specializate în manichiură.


AIRBRUSH - GHID DE UTILIZARE

1.
Pasul inițial constă în aplicarea unui fond de bază pe placa de unghii. Acest fundal poate fi monocrom sau poate fi creat folosind mai multe nuanțe, în funcție de intenția creativă a artistului.

2. Aplicarea șablonului are loc după ce stratul de bază este complet uscat.

3. Pentru a adăuga accente și a crea contururi, se folosesc diferite tehnici, inclusiv vopsea spray cu duze fine și pensule.

Pentru a obține un efect decorativ suplimentar, sunt adesea utilizate diverse elemente, cum ar fi pietre, autocolante, fire și paiete. După aplicarea acestor decorațiuni, este crucial să se aplice un strat de fixare pentru a le asigura o fixare de lungă durată și pentru a le prelungi durabilitatea lor.
Data: 23.07.2019 16:57 Vizualizări: 1494