Airbrush - o revolutie in designul unghiilor

{ $article->title }}
Aerograful este instrumentul perfect pentru a crea modele unice pe unghii. Acesta beneficiaza de o dubla actiune independenta si de amestecare interna a vopselei, ceea ce inseamna ca amestecarea are loc in interiorul corpului aerografului. Controlul aerografului se realizeaza prin intermediul a doua fluxuri de aer distincte. Functia "Controlul aerului" va permite sa reglati presiunea aerului din aerograf, in timp ce regulatorul de alimentare cu vopsea va permite sa controlati miscarea acului, ceea ce limiteaza atomizarea si permite un control mai precis al procesului.

Pentru a picta cu un aerograf, este necesar sa folositi vopsele speciale care au o consistenta diferita fata de ojele obisnuite. Diluarea ojelor cu solventi poate cauza deteriorarea echipamentului. Pentru a va picta unghiile cu ajutorul aerografului, cel mai indicat este sa achizitionati vopsele acrilice speciale care, de obicei, vin impreuna cu instrumentul intr-un set. In cazul in care doriti o gama mai variata de culori decat cea oferita in trusa standard, se recomanda sa achizitionati vopsele suplimentare de la un producator de incredere. Acestea sunt usor de gasit pe site-urile comerciantilor online sau in saloane specializate in manichiura.


CUM SE UTILIZEAZA UN AEROGRAF?

1. Pasul initial consta in aplicarea unui fond de ten de baza pe placa de unghii. Acest fundal poate fi monocrom sau poate fi creat folosind mai multe nuante, in functie de intentia creativa a artistului.

2. Aplicarea sablonului are loc dupa ce stratul de baza este complet uscat.

3. Pentru a adauga accente si a crea contururi, se folosesc diferite tehnici, inclusiv vopsea spray cu duze fine si pensule.

Pentru a obtine un efect decorativ suplimentar, sunt adesea utilizate diverse elemente, cum ar fi pietre, autocolante, fire si paiete. Dupa aplicarea acestor decoratiuni, este crucial sa se aplice un strat de fixare pentru a le asigura o fixare de lunga durata si pentru a le prelungi durabilitatea lor.
Data: 23.07.2019 16:57 Vizualizări: 1480