Tipuri de extensii de gene

{ $article->title }}
Este important sa retinem ca alegerea corecta a tehnologiei pentru extensii gene joaca un rol esential in obtinerea rezultatului dorit.

Un adeziv special hipoalergenic, cu o formula inovatoare, este utilizat pe scara larga pentru extensiile de gene. Acest adeziv contine componente unice care ii confera elasticitate dupa uscare. Aceasta caracteristica permite adezivului sa fixeze rapid si sigur genele, impiedicandu-le sa se usuce.

In plus, genele si forma lor joaca un rol important in crearea unui aspect expresiv. Iata cateva optiuni pe care merita sa le iei in considerare:


1. J  - In acest caz, genele sunt in mod natural drepte, prezentand o curba minima, conferindu-le o forma aproape dreapta.
2. B - In aceasta situatie, mesterul faciliteaza crearea unei curbe naturale care va accentua deschiderea incredibila a privirii tale.
3. C - Aceasta creeaza o curbura gratioasa, adaugand o atractie sincera privirii tale, facand-o mai expresiva si mai intensa.
4. D - Aceasta este curba cea mai expresiva, utilizata pentru a crea efectul "ochi de papusa" care adauga o nota speciala privirii tale.

Alegerea formei curbei trebuie facuta individual, tinand cont de efectul dorit si de caracteristicile fiecarei fete. Pentru a obtine rezultate optime, este important sa se tina cont de trasaturile si forma fetei. Desi curba C este considerata populara printre femei, este important sa subliniem ca fiecare persoana este unica si ca cea mai potrivita forma de curba poate varia in functie de preferinte si caracteristici individuale.


TEHNICA CLASICA

In tehnica clasica, mesterul aplica cu grija fiecare geana artificiala la baza genelor naturale. Acest proces necesita o aplicare atenta a unui adeziv special, pentru a crea o imbinare neobservabila. Genele artificiale pot fi utilizate nu doar pentru evenimente speciale, ci si in rutina zilnica. Este important sa tineti cont de necesitatea intretinerii regulate.

Desi aplicarea extensiilor de gene poate dura ceva timp, rezultatele obtinute vor fi, fara indoiala, satisfacatoare si te vor bucura.


TEHNICA JAPONEZA

Aceasta metoda este considerata a fi o procedura relativ extinsa, dar merita efortul datorita rezultatelor pe termen lung. Aplicarea acestei metode permite mentinerea genelor intr-o stare perfecta pe o perioada semnificativa. Procedura in sine poate dura aproximativ 3 luni, necesitand o corectie lunara.

Metoda japoneza a devenit extrem de populara printre femei, oferindu-le posibilitatea de a-si imbunatati aspectul. In special, proprietarii genelor scurte si groase beneficiaza in mod deosebit de aceasta tehnica japoneza, deoarece le permite sa obtina gene mai lungi si mai voluminoase.

Aceasta procedura implica aplicarea genelor artificiale peste genele naturale, care pot avea un aspect similar cu blana de nurca sau matasea. Lungimea genelor poate fi determinata in functie de preferintele fiecarei femei, variind in mod obisnuit intre 6 si 15 mm.


EXTENSII DE O ZI

Daca doriti sa folositi extensii de gene de o zi, este posibil sa le indepartati singuri dupa o zi. Extensiile de o zi sunt adesea realizate folosind fire de gene grupate impreuna, care pot fi indepartate cu usurinta fara asistenta unui profesionist.

Cu toate acestea, trebuie sa retineti ca o procedura corecta necesita intotdeauna experienta si pricepere, asadar este recomandat sa solicitati ajutorul unui profesionist pentru a obtine cele mai bune rezultate. Un profesionist calificat va putea efectua procedura cu competenta si va sti sa aleaga genele care se potrivesc cel mai bine nevoilor si preferintelor dumneavoastra.


PARTIALA (INCOMPLETA)

Daca ai gene lungi, poti utiliza gene artificiale pentru a obtine volum suplimentar. In acest caz, lungimea genelor artificiale trebuie sa fie identica cu cea a genelor naturale. Aceasta metoda de extensie a genelor nu implica lipirea fiecarei gene artificiala individual, ci utilizarea mai multor gene naturale pentru atasarea genelor artificiale.

Aceasta abordare permite obtinerea unui aspect cat mai natural, rezultand un efect similar cu genele separate. In cazul persoanelor cu gene deschise la culoare, se recomanda sa le vopseasca intr-o nuanta mai inchisa inainte de a aplica extensii. In caz contrar, rezultatul final poate sa difere semnificativ de genele originale restaurate.


EXTENSII COMPLETE

In acest caz, fiecare geana naturala este completata cu o geana artificiala prin lipirea unei singure gene. Trebuie remarcat faptul ca aceasta metoda de extensii este cea mai populara. Genele artificiale atasate in acest mod au o portabilitate excelenta, fara a da greutate in plus privirii si, in acelasi timp, arata cat se poate de natural.


EXTENSII - 2D, 3D SI 4D

Cu ajutorul tehnologiei 2D, fiecare geana naturala este inconjurata de doua randuri de gene artificiale. Aceasta solutie este perfecta pentru fetele curajoase, care nu le este frica sa fie in centrul atentiei. Drept rezultat, genele devin extrem de voluminoase, conferind o privire expresiva sii seducatoare.

Data: 23.07.2019 14:30 Vizualizări: 906