Manichiura french. Simbolul feminitatii

{ $article->title }}
Cuvintele franceze pot fi adesea auzite in limba romina si in diferite sfere, salata «olivie», tort «napoleon” in loc de «multumesc», multumirea franceza «mersi» si cite cintece cu «je t'aime». Sfera nail, de asemenea, nu a ramas fara franceza, mai exact, faimoasa manichiura «franceza» - toata lumea stie de ea! Astazi si chiar in urma cu 30 de ani, manichiura franceza a fost si este foarte populara. Este considerata varianta universala pentru designul manichiurei clasice. Datorita faptului, ca aceasta contine nuante care se potrivesc la oricare «look», haine si chiar dispozitie. Putem spune ca manichiura franceza este un simbol al frumusetii si feminitatii eterne. Noi suntem siguri ca nu cunoasteti toate subtilitatile acestei manichiuri populare, de aceea am pregatit materialul care va dezvalui toate «subtilitatile» preferatei manichiure.
TIPURILE MANICHIUREI FRENCH

Clasica. Este apelul laconic al naturaletii. In procesul aplicarii, placa de unghii este acoperita cu baza de nuanta nuda (cel mai adesea bej, roz sau piersic), iar virful unghiei este vopsit cu alb. Baza pentru crearea astfel de manichiure poate fi atit unghia naturala, cit si cea alungita cu gel, gel lac, acrilic sau folosind tipse. Aceasta manichiura se potriveste excelent pentru unghiile de lungime medie.

Americana. Acest tip de french nu necesita trasarea unei linii de zimbet, adica culoarea virfului usor se transforma in culoarea bazei. Aceasta manichiura se potriveste la orice forma a unghiei, dar cel mai adesea se practica pe unghiile ascutite sau patrate. Se deosebeste de varianta clasica prin diversitatea culorilor (nu doar alb si bej-roz).

Fan-french. O manichiura populara, in care se decoreaza doar virful placii de unghii, dar nu si corpul sau in sine. De fapt, aceasta este o manichiura franceza inversa, cind marginile unghiei sunt de nuanta deschisa, iar restul unghiei intr-o nuanta intunecata.

French vitralii. La crearea acestuia, virful unghiei este extins cu gel acrilic sau colorat. Unghia de obicei este decorata cu paiete sau acrilice.

Milenium-french. Virful unghiei este decorat cu straluci si paiete. Este posibila si tranzitia lina de la virful spumant la restul placii de unghii. 

Art-french. Interpretarea designerului cu folie, dantela sau autocolante cu margina libera. O trasatura distinctiva a acestui tip de manichiura franceza este prezenta unui model luminos si a bijuteriilor stralucitoare. Adesea, desenul se aplica numai la degetul inelar.

French-dantela. In acest caz, modelele delicate asemanatoare dantelelor acopera placile de unghii.

French colorat. Intr-o astfel de manichiura, se foloseste orice nuanta de gel lac color in locul celui alb.
Nota: Cu siguranta ati reusit sa observati ca fiecare manichiura este interesanta in felul sau si alegerea este a Dvs., dar trebuie sa tineti cont de faptul ca manichiura trebui sa fie combinata armonios cu stilul general.AVANTAJELE MANICHIUREI FRENCH

Manichiura french are un sir de avantaje.
- cu manichiura french, unghiile extinse au un aspect natural.
- este mereu in voga.
- permite experimentarea, selectarea modelelor si decorului in conformitate cu dorintele personale.
- se potriveste si pastreaza frumusetea naturala a unghiilor naturale si extinse.
- este practica si mentine un aspect frumos si ingrijit pentru o perioada lunga de timp.
- versiune clasica, potrivita pentru orice tinuta si machiaj.
- potrivit pentru orice forma de unghii - patrat, oval, patrat-oval, semicerc.
- cu french, unghiile capata un aspect sanatos si ascunde toate imperfectiunile unghiei.
- universal.
- potrivit in diverse situatii.
- usor in ingrijire: dupa citeva zile, este suficienta acoperirea unghiilor cu lac transparent.
- ideal pentru manichiura picioarelor, mai ales vara.
- manichiura franceza nu este izbitoare, in acelasi timp nu lasa unghiile complet „goale”.
- acest tip de manichiura arata minunat, atit cu pielea bronzata, cit si pe pielea palida a miinilor.
Ceva interesant!: Stiati ca istoria manichiurii franceze a inceput de fapt in SUA. Fondatorul sau a fost inventivul Jeff Pink. El a fost cel care a inventat stratul natural de «zimbet» pe care in zilele de astazi poarta fiecare a doua domnisoara.FRENCH CLASIC CU GEL LAC. cE ESTE NECESAR?

Escte cunoscut faptul, ca frenchul clasic se poate face cu cea mai obisnuita oja, sabloane, insa asta va ocupa mult timp, pina desenezi, pina se usuca, un proces destul de indelungat. Astazi, fiecare a doua domnisoara foloseste gelul pentru crearea manichiurei  pentruca este usor si rapid. Deci aveti careva abilitati in industria manichiurii si ati decis sa nu cheltuiti bani pentru vizitarea saloanelor de infrumusetare scumpe, ci sa faceti manichiura desinestatator. Desigur, pe linga abilitati, este nevoie de materiale si instrumente. Si anume:
- Top de finisare superior care ofera nu numai stralucire, ci si protectie impotriva abraziunii si zgirieturilor.
- Gel lac lac de camuflaj (bej sau roz natural).
- Primer care degreseaza placa de unghii si cu acoperire artificiala imbunatateste aderenta solzilor de keratina.
- Cliner - lichid pentru indeprtarea stratului lipicios.
- Perie rigida pentru spalarea liniei zimbetului.
- Ulei pentru cuticule. Aceasta compozitie va face conturul unghiilor mai ingrijit, si va avea un efect benefic asupra cresterii unghiilor sub acoperire si a starii lor in urma indepartarii.
- Pila pentru prelucrarea marginilor libere si modelarea acestora.
- Buff pentru pregatirea suprafetei placii pentru acoperire.

Cumparati materiale de inalta calitate si profesionale in magazinul online Global Fashion.

Vopsiti unghiutile si fiti frumosi intodeauna!


De asemenea, pentru a face alegerea corecta a tuturor materialelor necesare pentru manichiura, cititi articolele noastre, acestea vor fi utile:
Data: 11.12.2020 13:48 Vizualizări: 1196