Hota pentru manichiura. Siguranta mesterului si a clientului

{ $article->title }}
Astazi, femeile tind spre o infatisare perfecta si fiecare particica a corpului sa fie ingrijita, desigur, ca unghiile nu sunt o exceptie. Unghii ingrijite nu este altceva decit posesia unei manichiure la nivel. In zilele noastre exista asa numita manichiura hardware, fiind populata in sfera nails, pentru ca este convenabil, rapid si sigur. Insa pe linga avantajele acestei manichiure sunt si dezavantaje. Tehnica de manichiura hardware este un proces care include in sine un sir de actiuni, fiind curatarea cuticulei, lustruirea placii unghiilor, indepartarea particulelor keratinizate ale pielii.  In procesul de lucru se formeaza  praf de unghii care polueaza aerul si intra in tractul respirator, ceea ce este daunator pentru sanatatea atit a mesterului cit si a clientului. Pentru a evita consecintele negative, exista o solutie - folosirea unui aspirator, da da corect ati inteles  - aspirator, care nu este altceva decit hota pentru manichiura.
Acum sa clarificam ce prezinta o hota pentru manichiura.Ce inseamna hota pentru manichiura?

Hota pentru manichiura - este unul dintre echipamentele principale in tehnica de manichiura hardware, care este necesara pentru a proteja mesterul si clientul de la intrarea particulelor daunatoare in organizm si cu ajutorul careea  procesul de manichiura hardware va fi mai curat si mai efectiv. Cu ajutorul hotelor de asemenea se elimina mirosul neplacut si toxic al polimerizarii gelului sau al lacului- gel. Mergi in catalogAvantajele hotei pentru manichiura

- Impiedica aparitia unei reactii alergice la substantele nocive in timpul procedurii.
- Nu permite poluarea aerului in cabinetul pentru manichiura.
- Atrage particule de gel, acril si rumegus.
- Pastreaza masa de lucru in curatenie.

Acum sa discutam despre tipurile de hote.Tipuri de hote

Hota de masa.
Optiunea bugetara a aparatului electric. Hota de masa este confortabila cu aceea ca este compacta, comoda, stilata si functionala. Aceasta avind dimensiuni si greutate reduse. Modelele de hote mai scumpe sunt dotate cu cronometru pornit/oprit si iluminat din spate. Anume un astfel de model este cel mai populat in zilele de astazi.Hota incorporabila in masa. Este un dispozitiv stationar, care se incorporeaza in masa, dupa pret este mai scump decit celelalte. Avantajele acesteia sunt puterea inalta si durata de viata lunga. Dezavantajele acestui tip de hota este imposibilitatea transportarii acesteia. 


Hota de podea. Acest echipament se deosebeste prin aceea ca are dimensiuni mari, carcasa robusta si putere inalta. Acest ventilator indeparteaza perfect toate tipurile de murdarie si este potrivit pentru toate optiunile de manichiura. Asa tip de dispozitiv se intilneste mai rar decit celelalte. Astfel de hota se potriveste si pentru pedichiura.
Tipuri de forme a hotelor pentru manichiura

Desigur, ca calitatea hotei pentru manichiură, este un factor important, de care depinde  lucrul la nivel cu clientii. Dar pe linga calitate, designul hotei nu este mai putin important, pentruca fiecare mester viseaza ca locul de munca sa nu fie numai ingrijit dar si stilat. 
Studiind gama imensa a modelor de hote pentru manichiura, putem gasi diferite forme de colectoare de praf pentru manichiură. Producatorul produce hote de manichiura in diferite forme:
- dreptunghiulare.
- rotunde.
- patrate.
Tote formele hotelor de masa sunt dotate cu disign stilat si practic toate sunt tapitate cu piele, ceea ce usureaza ingrijirea acestora.Puterea hotei pentru manichiura

Puterea hotei pentru manichiura, este un factor important, deorece de putere depinde calitatea hotei si cum va curati aerul si va colecta praful. 
Acum sa clarificam ce putere au hotele pentru manichiura!
- Hote de masa cu puterea 20-30 W. Hote de asa tip in principiu colecteaza bine praful, dar avind putrea mai mica sunt binevenite in lucrul la domiciliu.
- Hote de masa cu puterea 40-65 W. Hote de acest tip cu usurinta curata locul de munca de rumegus. Pot fi utilizate atit pentru salon, cit si pentru mestrul care lucreaza la domiciliu.
De asemenea exista hote de manichiura care sunt dotate cu regulator de putere, ceea ce permite selectarea modului optim de operare pentru fiecare client in parte.  Cum sa ingrijim de hota pentru manichiura?

Toate echipamentele pentru manichiura, au nevoie de ingrijire corecta, hota pentru manichiura nu este o exceptie. Asigurind ingrijirea corespunzatoare, automat se  prelungeste durata de viata a aparatului.

Regulile de baza in ingrijirea aparatului dat:
- curatirea pungii de praf dupa lucrul cu fiecare client.
- cu fluxul mare de clienti, punga trebuie inlocuita o data la sase saptamini.
- spalarea periodica a pungii.
- curatarea hotei cu servetele umede si fara a folosi substante chimice.Factorii in alegerea hotei pentru manichiura

Pentru a usura alegerea hotei pentru manichiura, este nevoie de atras atentia la citiva factori importanti.

- Puterea.
- Lungimea cablului.
- Dotarea filtrului si pungelor de inlocuire.
- Iluminare de fundal.
- Cronometru si pornire automata.
- Instalare ergonomica /stationara. Cumpara hota pentru manichiura

Noi am avut o deosebita placere sa ne impartasim cu Dvs cu secretele in alegerea unei hote pentru manichiura, acum alegerea ramine dupa Dvs. Dar sa nu uitati de faptul, ca pentru a alege o hota pentru manichiura calitativa luati in considerare dorintele Dvs. Decizia Dvs trebuie sa fie bine gindita! 


Cititi si alte articole:
Data: 25.09.2020 18:05 Vizualizări: 953