Silicone sponge Global Fashion, clear pink

Codul produsului: 13075
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 11.50
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Siliconul este un material foarte popular în industria frumuseții, în special atunci când vine vorba de aplicarea machiajului. De aceea, Global Fashion a lansat un nou produs - buretele de machiaj din silicon, în culoarea transparent-roz.

Acest burete inovator este realizat dintr-un silicon de calitate și este perfect pentru a aplica fondul de ten sau restul produselor de machiaj. Datorită materialului din care este fabricat, acest burete de machiaj are un efect de netezire în timpul aplicării și garantează un machiaj uniform, fără denaturări.

Prosopul de silicon nu absorb excesul de produs de machiaj, așa că orice fond de ten sau alt produs rămâne pe burete, putând fi utilizat în continuare. Astfel, economisești produsul și resursele.

În ceea ce privește curățarea acestui burete, trebuie să știți că este foarte ușor să o faci. Tot ce trebuie să faceți este să spălați buretele cu apă caldă și săpun după utilizare, apoi lăsați-l să se usuce în mod natural.

Prin urmare, dacă doriți să economisiți bani în portofel și resurse în același timp, și să arătați incredibil în orice situație, atunci Global Fashion este locul unde trebuie să mergeți pentru a vă achiziționa acest burete de machiaj din silicon transparent-roz.