Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, portocaliu si galben.

Set 2 bucati, burete pentru curatat fata, oval, portocaliu/galben

Codul produsului: 18083
Soldul stocului: mult
4 ron
0,80 €
0,87 $

Cantitate:

Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma ovala, portocaliu si galben.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 62
Dimensiunile
Lungimea 22.00
Lăţimea 13.00
Înălțimea 22.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Bureti de make-up – accesorii esențiale pentru un machiaj perfect

Atunci când vine vorba despre a-ți face un machiaj impecabil, uneori e nevoie să apelezi la unele trucuri. În ultimii ani, bureții de make-up s-au bucurat de o popularitate tot mai mare, fiind considerați un instrument esențial pentru obținerea unui ten perfect machiat. Un astfel de burete este cel cu forma ovală, orange-galben, care vine într-un set de două bucăți.

Bureții de make-up sunt cunoscuți pentru proprietățile lor absorbante și netede, fiind ideali pentru aplicarea fondului de ten, a BB-cream-ului, a pudrei și a fardurilor. Aceștia au mai multe avantaje față de aplicarea fondului de ten cu degetele sau cu pensula:

- Uniformitate: bureții permițând aplicarea uniformă a produsului pe întreaga suprafață a tenului, fără a lasa pete sau zone neacoperite.

- Economie de produs: datorită faptului că absorb cantități minime de produs, aceștia te ajută să economisești produsul de make-up și să îți faci aprovizionarea cu fond de ten sau pudră să dureze mai mult timp.

- Utilizare facilă și igienică: bureții de make-up au o textură plăcută la atingere și sunt ușor de folosit. În plus, poți să îi cureți cu ușurință cu apă și săpun, astfel încât să fie gata de utilizare în cel mai scurt timp.

Iar dacă vrei să-i conferi tenului tău și un aspect radiant, atunci acest set de bureți de make-up de forma ovală și culoare orange-galben este tocmai ceea ce ai nevoie. Acest set include două bucăți, astfel încât le poți folosi alternativ la momente diferite ale zilei. Culoarea lor veselă te va aduce cu siguranță într-o dispoziție bună în timpul machiajului.

Obținerea unui ten machiat perfect nu trebuie să fie neapărat un proces complicat și costisitor. Cu ajutorul acestui set de bureți de make-up, poți obține un aspect natural și uniform la o fracțiune din prețul unor produse de brand scumpe. Nu ezita să încerci acești bureți și să te bucuri de un aspect impecabil al tenului în fiecare zi!