Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma oval, verde si bej.

Set 2 bureti curatare fata, oval

Codul produsului: 1439
Soldul stocului: mult
3 ron
2,70 ron
-10%
0,60 €
0,65 $
79 cumpărat

Cantitate:

79 cumpărat
Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma oval, verde si bej.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 168
Dimensiunile
Lungimea 17.30
Lăţimea 11.00
Înălțimea 0.70
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Bureții de curățare facială sunt instrumente de înfrumusețare indispensabile pentru menținerea tenului curat și sănătos. De-a lungul timpului, au apărut diverse modele și forme, dar buretele oval rămâne unul dintre cele mai populare și eficiente tipuri de burete de curățare a feței.

Setul de 2 bucăți de bureți de curățare facială ovali este un produs de calitate superioară, creat pentru a vă ajuta să vă mențineți pielea curată și sănătoasă. Acești bureți sunt alcătuiți dintr-un material delicat, poros și durabil, care este perfect pentru exfolierea ușoară a pielii.

Acești bureți de curățare facială sunt ideali pentru utilizarea de zi cu zi. Înainte de a le utiliza, trebuie să îi umeziți în apă caldă și să aplicați un pic de cleanser sau săpun facial. Apoi, masajul delicat al feței cu acești bureți va ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și a impurităților, lăsând pielea mai luminoasă și mai sănătoasă.

Ceea ce face acest set de bureți de curățare facială atât de special este faptul că vine în două culori diferite, alb și negru, și fiecare dintre ele este conceput pentru a fi folosit pentru o anumită parte a feței. Bureții albi sunt mai potriviți pentru a curăța zona ochilor și pentru a exfolia pielea delicată, în timp ce bureții negri sunt mai puternici și sunt ideali pentru a curăța porii și zonele cu probleme.

În mod ideal, acest set de 2 bucăți de bureți de curățare facială ovali ar trebui folosit în fiecare zi, în timpul rutinei de îngrijire a pielii. Acest lucru va ajuta la menținerea tenului curat, sănătos și luminos. În plus, acești bureți sunt ușor de curățat și de întreținut, ceea ce îi face o investiție pe termen lung în frumusețea și sănătatea pielii tale.

În concluzie, setul de 2 bucăți de bureți de curățare facială ovali este un instrument de înfrumusețare eficient și de calitate, ideal pentru toate tipurile de piele. În timp ce îi folosești, vei observa o îmbunătățire vizibilă a stării pielii tale, ceea ce îi face un produs indispensabil în rutina ta de îngrijire a pielii.