Burete pentru make-up pentru fond de ten, 1 buc, light pink

Codul produsului: 18071
Soldul stocului: mult
6 lei
4,80 lei
-20%
1,20 €
1,26 $

Cantitate:

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 4.30
Lăţimea 4.30
Înălțimea 6.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În ultimii ani, mijloacele de machiaj au devenit din ce în ce mai sofisticate și performante. Fondul de ten este unul dintre cele mai importante produse din arsenalul de frumusețe al femeilor și tocmai de aceea este important să aplicăm acest produs într-un mod corect, astfel încât să arate natural și să fie uniform distribuit pe întreaga față. Pentru a reuși acest lucru avem nevoie de un ajutor de nădejde și acesta nu este altul decât buretele de make-up.

Buretele pentru make-up pentru fond de ten, în special cel de culoare light pink, este unul dintre cele mai căutate accesorii în industria frumuseții din ultimul timp. Acest burete este special conceput pentru a aplica fondul de ten în strat uniform și pentru a estompa excesul de produs, astfel încât rezultatul să fie un ten perfect mat și uniform.

Buretele de fond de ten este realizat dintr-un material delicat și mat, care nu se încarcă cu produs și nu lasă urme pe piele. Acesta este ușor de utilizat și oferă posibilitatea de a lucra în mod precis și delicat în jurul nasului, al zonei ochilor și al buzelor.

Buretele vine în ambalaj individual și este foarte ușor de igienizat. Pentru a-l curăța, este suficient să-l spălați cu o soluție specială sau cu apă caldă și să-l uscați în aer liber. Înainte de fiecare utilizare, este important să curățați buretele astfel încât să evitați posibilitatea apariției infecțiilor sau a iritațiilor.

În concluzie, buretele pentru make-up pentru fondul de ten este un accesoriu indispensabil în trusa de frumusețe a oricărei femei. Datorită proprietăților sale, aplicarea fondului de ten devine mai ușoară și mai precisă, iar rezultatul final este un ten perfect mat și uniform. Alegeți buretele de make-up light pink și descoperiți o nouă modalitate de a vă pune în evidență frumusețea naturală a tenului.