Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Burete pentru curatat fata, oval

Codul produsului: 1460
Soldul stocului: mult
4 ron
3,20 ron
-20%
0,80 €
0,84 $
2 cumpărat

Cantitate:

2 cumpărat
Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 11
Dimensiunile
Lungimea 20.00
Lăţimea 11.00
Înălțimea 0.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Buretele pentru curățarea feței a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, iar un tip de burete care creează o adevărată senzație este buretele oval. Bureții ovali sunt alcătuiți dintr-un material moale și poros, cum ar fi spuma de celuloză, care îndepărtează impuritățile, murdăria și excesul de sebum de pe fața ta.

Buretele oval are două laturi: una fină, pentru zonele sensibile și alta mai aspră, pentru zonele mai grase ale feței. Această caracteristică face ca buretele oval să fie ideal pentru toate tipurile de ten, deoarece puteți adapta latura corespunzătoare nevoilor pielii tale.

Un avantaj major al buretelui de curățare oval este că este ușor de utilizat. În plus, acesta face ca rutina ta de curățare a pielii să fie mai rapidă, reducând timpul petrecut în fața oglinzii. Tot ce trebuie să faci este să aplici un demachiant de față sau o spumă de curățare pe burete și să masezi ușor fața în mișcări circulare. După aceea, clătește-l cu apă caldă și lasă-l să se usuce.

Un alt mare avantaj al acestui burete este că este durabil și poate fi folosit timp de mai multe luni, în funcție de utilizarea și îngrijirea acestuia. Pentru a îl curăța, poți să îi dai un duș și să-l lași să se usuce complet înainte de a-l folosi din nou.

În concluzie, buretele de curățare oval este o alegere excelentă pentru o rutină zilnică de curățare a pielii. Este ușor de utilizat, eficient și adaptabil la toate tipurile de ten. Folosirea acestui tip de burete poate îmbunătăți aspectul pielii tale, oferindu-i o curățare profundă și o strălucire sănătoasă.