Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma inima, verde si roz.

Set 2 bucati, burete pentru curatat fata, in forma de inima

Codul produsului: 1472
Soldul stocului: mult
4 ron
3,20 ron
-20%
0,80 €
0,84 $
44 cumpărat

Cantitate:

44 cumpărat
Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma inima, verde si roz.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 36
Dimensiunile
Lungimea 11.00
Lăţimea 18.50
Înălțimea 1.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

În lumea machiajului, curățarea pielii este una dintre cele mai importante etape. În afară de a elimina impuritățile și machiajul, curățarea ajută și la menținerea sănătății și tinereții pielii. Pentru a-ți face curățarea pielii mai eficientă, ai nevoie de bureți de curățare a feței. Unul dintre cele mai populare tipuri de bureți sunt bureții de curățare a feței inima.

Setul de două bureți inimioară de curățare a feței a devenit foarte popular în rândul pasionaților de machiaj și a produselor de îngrijire a pielii. Acești bureți de înaltă calitate sunt foarte ușor de utilizat și ideali pentru curățarea delicată a tenului.

Bureții de curățare a feței inima sunt fabricați dintr-un material special, moale și flexibil. Acești bureți nu rănesc sau zgârie pielea, iar forma lor delicată de inimioară permite curățarea îngrijită a celor mai delicate zone ale feței, cum ar fi zona ochilor și nasului. În plus, datorită designului inimii, acești bureți sunt o alegere grozavă pentru atunci când dorești să încoronezi machiajul cu un detaliu neobișnuit.

Un avantaj suplimentar al acestor bureți inimoară de curățare a feței este că sunt foarte ușor de curățat și de întreținut. Acest lucru le face o alegere excelentă pentru călătorii și pentru momentele când nu ai timp suficient să te concentrezi la întreaga ta rutină de îngrijire a pielii.

În concluzie, dacă vrei o curățare delicată și eficientă a feței, setul de două bureți inimioară de curățare a feței este alegerea perfectă. În plus, acești bureți atât de drăguți, vor face din rutina ta de îngrijire a pielii un moment de răsfăț pe care îl vei savura.
(5)
1371 cumpărat
ID: 1544
6 ron
4,80 ron
-20%
(5)
1349 cumpărat
ID: 3642
49 ron
39,20 ron
-20%