Burete pentru make-up pentru fond de ten, 1 buc, pink

Codul produsului: 18072
Soldul stocului: mult
6 lei
4,80 lei
-20%
1,20 €
1,26 $
1 cumpărat

Cantitate:

1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 4
Dimensiunile
Lungimea 6.50
Lăţimea 4.40
Înălțimea 4.20
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Bureții pentru make-up sunt printre cele mai importante accesorii ale fiecărei femei, atunci când vine vorba de aplicarea machiajului. Aceștia ajută la uniformizarea și omogenizarea produselor, oferind un aspect natural și profesional.

Unul dintre cei mai căutați și apreciați bureți pentru make-up este cel pentru aplicarea fondului de ten. În acest sens, vă prezentăm Bureti de make-up pentru fond de ten, 1 buc, pink.

Acest burete este realizat din spumă non-latex, hipoalergenică și durabilă, ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de ten. Designul său ergonomic și încărcat cu pigmenți, ajută la aplicarea uniformă a fondului de ten, indiferent de textura acestuia.

În plus, forma sa ovală și lina permit aplicarea în zonele greu accesibile, precum zona ochilor și a nasului. Buretele de make-up este potrivit atât pentru aplicarea fondului de ten lichid, cât și a celui compact.

Un alt avantaj al acestui burete este culoarea roz, care permite o vizualizare mai bună a produsului aplicat și a zonelor deja omogenizate. De asemenea, se curăță ușor și poate fi folosit timp îndelungat.

În concluzie, Buretii de make-up pentru fond de ten, 1 buc, pink este un accesoriu esențial pentru orice trusă de machiaj. Acesta oferă o aplicare precisă și uniformă, pentru un finiș natural și profesional.