Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma floare, albastru si roz.

Set 2 bureti curatare fata, albastru/roz

Codul produsului: 17749
Soldul stocului: mult
4 ron
0,80 €
0,87 $
12 cumpărat

Cantitate:

12 cumpărat
Descriere

Burete conceput pentru curatarea delicata a fetei si inlaturarea rapida a machiajului.

Se livreaza set de 2 bucati, forma floare, albastru si roz.

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 40
Dimensiunile
Lungimea 17.30
Lăţimea 11.50
Înălțimea 0.60
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unul dintre cele mai importante lucruri de îngrijire a pielii este o curățare adecvată. Dacă nu curățați fața în mod corect, porii se pot bloca, provocând apariția punctelor negre, acneei și în general, poate duce la un ten neplăcut și nesănătos.

În acest sens, un burete de curățare facială poate fi un element deosebit de util în rutina de îngrijire a pielii. În plus față de o curățare mai eficace, un burete poate chiar să ajute la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii.

Buretele Floare de setări Bureți de makeup este o opțiune excelentă pentru aceia care doresc să încerce acest lucru. În acest set veți primi două bureți, în albastru și roz, care nu doar că vă ajută să curățați tenul, dar sunt foarte plăcuți la atingere și ușor de manevrat.

Acești bureți sunt realizați din spumă moale, antialergică și rezistentă la bacterii, astfel încât puteți fi siguri că sunt siguri și pentru pielea sensibilă. Este important să țineți cont de faptul că acești bureți sunt reutilizabili, astfel încât puteți spăla și re utilizați timp de cateva luni.

Atunci când utilizați acest burete, sau oricare alt burete separat de aceasta este o sugestie foarte inportanta. Înainte de a utiliza buretele, este important să îndepărtați orice machiaj sau ulei de pe față. Apoi, umeziți buretele și aplicați o cantitate mică de curățare sau loțiune. Masați ușor buretele pe pielea dumneavoastră față, timp de aproximativ 1-2 minute, apoi clătiți pielea cu apă caldă.

În general, buretele Floare de setări Bureți de makeup este o alegere excelentă pentru oricine caută un instrument simplu și eficient pentru curățarea pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, este moale si confortabil la atingere si revigorant în rutina dvs, acest set reprezinta in general o investitie foarte buna pentru îngrijirea pielii.